2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hayırlı olsun bebişin inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)

Canım dip köşe temizliği boşver öncelikle. Bu sıralar dikkat et kendine. Hatta tüm gebelik boyunca da boşverebilirsin. Bir şey olacak diye ödümüz kopuyor yavrulara.

Zaten iki kişisiniz ne kadar kirlenebilir ki. :)) (çok saçma bir cümle ama çocuktan sonra anlayacaksın beni )

Bugün poğaça yap kendine, alma o dışarıdaki pis şeyleri

Günaydın güzel Anne adayları.

Özellikle progestan kullananlara bir soru sormak istiyorum. Fizyolojik olarak mahfetti zaten beni bu hap ama psikolojim de çok fena dün gece kabuslar gördüm hep sonra bir ara nefes alamadım göğüs kafesim ciğerlerime baskı yaptı sanki hayal mi gerçek mi bilemiyorum tabi.
Normal mi bunlar.

Canım normal ben bir hafta önce bir rüya gördüm sicrayarak uyandım hamile olduğumu daha dun ogrendim direk rüyam geldi aklıma hamile ve lohusalık döneminde çok görülüyor kotu ruyalar

Minikpirana progestanii hic kullanmadim ama şikayet eden arkadaş coktu rahatsız olanlar vAjinal yolla fitil gibi kullaniyorlardi

Minikpirana progestanii hic kullanmadim ama şikayet eden arkadaş coktu rahatsız olanlar vAjinal yolla fitil gibi kullaniyorlardi
Sağol canım. Doktor ağız yoluyla al dedi öyle devam edeyim ben.

Bu arada listeye ekleyeyim seni bilgilerini yazmış mıydın gözümden kaçabiliyor bazen

Sağol canım. Doktor ağız yoluyla al dedi öyle devam edeyim ben.

Bu arada listeye ekleyeyim seni bilgilerini yazmış mıydın gözümden kaçabiliyor bazen
Canım yarin dr gideyim de ondan sonra inşallah bhcg tekrarlar muhtemelen daha çok yeni korkuyorum yine ayni sorunları yasarim diye dua edin insallah

Canım yarin dr gideyim de ondan sonra inşallah bhcg tekrarlar muhtemelen daha çok yeni korkuyorum yine ayni sorunları yasarim diye dua edin insallah
Allah korktuklarınl sınamasın, sağlıklı olun minnak ta sende inşallah. Tamam canım bazen gözden kaçırıyorum ya da beni etiketlemeden direkt yazıyorlar görmüyorum acaba yazmış olabilir misin diye desim :)

yarin güzel haberlerle gelirim inşallah yazarım sana bilgilerimi

Sabah uyanıyorum hep senin mesajlar baya mutlu oluyorum :). Bende adetim geçtiğinden beri hep saçma sapan kime zaman kabus gibi rüya görüyorum.
Demiştim ama ben hep sabah erken saatlerde gelirim =)

bir iki gün önce yazmıştım ben ilk gebeliğimde rüyamda eşimin beni aldattığını görürdüm sürekli, sonra da hamileyim bana malum oluyor triplerine girer adama da kendime de eziyet ederdim

çoğu gebe arkadaşım da görmüş böyle rüyalar sonra rahatlamıştım bilinç altımız korktuğumuz şeyi gösteriyor heralde.

rüyalarda kalsınlar hiç bir zaman gerçek olmasın o kabuslar

Rumuz siirkiz şehir rize yas 26 ilk bebek
Ekleyebilirsiniz canim henüz kalp atışı duymadigim için aceleci davranmayayım demiştim :)

Onerin için de tesekkurler

Cok guzel canim allah tamamina erdirsin darisi bizd insallah

Kizlar gunaydin kabızlık sorunuyla nasil başa çıkıyorsunuz . bol iciyorum ama faydası yok
Canim geceden bir bardak suya 4kuru kayisi koyuyorum. Sabah da ac karinla once suyu icip sonra kayisilari yiyorum. En az 10-15 dk sonra kahvalti yapiyorum. Buna basladigimdan beri hic kabizligim kalmadi cok kotuydum oncesinde.normal kuru kayisi etki etmiyordu bu baya ise yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…