• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım ne durumdasın iyi haberler alırsın inşaAllah

Bugün iyiyim canım teşekkür ederim sorduğun için. Doktoruma sordum artık kan değeri değil ultrason önemli olan dedi, ayrıca her laboratuar ayrı değerde ölçüm yapıyormuş içim rahatladı. Çarşamba günü keseyi ve bebişimi gördüm bugün 5+4 üm. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem. Sen nasılsın?

Emmeyi 3.5 aylıkken bıraktı oğlum 8.5 ayına kadar sağarak vermeye devam ettim ama drlar bırak diyince bıraktım istemeyerek demek istemiyorum canım ama bilerek olmadı öyle diyim doktor yumurtlaman yok dedi adet söktürücü verdi ve ben de korunmayı bıraktım kalmışımEn Büyük TÜRKİYE
Zor süreçten geçmişsin sağarak vererek hayırla sağlıklı ikinci bebişlerimizi de kucağımıza alırız da en az 2 yaşa kadar emzirmek kısmet olur inşaAllah

Olgun anne olmanın ayrıcalığı farklıdır küçük olmanın ayrıcalığı farklıdır ama bildiğim tek bişey var yaş kaç olursa olsun annelik herkez için aynı duygudur rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah yavrularımıza :KK200: yaş kaç peki 2 çocuğu çabuk yaparsınız tek dezavantajınız bu olur sanırım :KK48:
Aynı ben hemen arkadan ikinciyi istedik yaş 31 olunca mecburen :anneadayı:

3. Bebek için tedavi gördüm geçen ay tedaviye ara verdik ve olduu. Gerçekten demekki kafa rahat olmalıymış..kiss
Gözün aydın
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım:) gebelikten önce de gebelikte de benim sağ memem byüktü hep diğerine göre ama bir kızım var şükürler olsun. Bunda hiç bişey hissetmiyorum ama kız istiyorum Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin hepimizinkini inşallah.
Allah hayırlısını sağlıklı versin de benim de sol büyük duruyor Oburlaştım
@patisserieyumyum canım ben 4+6 da gidip kaydımı yaptırdım sağlık ocağına, hatta kan testlerimi de orada yaptırdım. İlk gebeliğimden aşılarım olduğu için aşı yapılmayacak ama kilo kontrolü bebeğin gelişimi falan takip edilecek.
ben aileme hekimimi değiştirmem lazım çünkü hiç memnun değilim aile hekimimizden

Tamam canım anladım bende gideyim bakalım şuan kayseri çok fena kar bir iki haftaya giderim bende.
Aynen bende kalp atışı Zaman'ı eşimle kızımla ilk kontrole gitmek istiyorum şuan ne kadarlık bilmiyorum
8. Haftada kalp atışı duyuluyor demi
Ben şuan kaçını haftadayım kızlar sonuca göre

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    46,9 KB · Görüntüleme: 54
her gün böyleyiz biz, şikayetim yok gece uykuları düzgün olsun sabah 6 da kalkarım ben =)

bu gece diş yüzünden pek uyuyamamıştı az önce oyun oynarken uyuyakalmış, altını değiştirdim hiç uyanmadı bile=)

maşallah iyi uyuyormuş 2 yaşındaydı değil mi, kaçta yatıyor akşam. benim kızım 18 aylık 21:30-22 de uyuyor
Senin kızın ne Zaman doğdu cnm mayıs mı benim kızım da 2016 haziran doğumlu
Bezi bıraktırmayı bebiş doğmadan önce düşünüyor musun
Çevremde ikinci Bebek olduktan sonra bez bırakmazlar diyorlar Bebek doğmadan bıraktırmaya çalış diyorlar 2 yalını yazı bekliyorum bende

Merhaba arkadaşlar.Bizde dun kesemizi gördük ama bebiş için erken dedi dr haftaya tekrar gideceğiz inşallah.Kesenin altında kanama alanı var bunun için dikkat etmeliyim. Sadece folikasit ve demir çinko b12 takviyesi içeren bi hap verdi. Hayırla sağlıkla kucagimiza alırız inşallah
İsmi ne ilacın

Kontrole gittim allahima sukur keseyi gorduk bebegi besleyen kordonuda gorduk olcusu normal dedi hamdolsun rabbime kalp atisi icin 30 ocaga gun verdi hayirlisiyla onuda duyarim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah kimseye evlat hasreti cektirmesin olanlarinda evlatlarinin acisini gostermesin insallah..

Kontrole gittim allahima sukur keseyi gorduk bebegi besleyen kordonuda gorduk olcusu normal dedi hamdolsun rabbime kalp atisi icin 30 ocaga gun verdi hayirlisiyla onuda duyarim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah kimseye evlat hasreti cektirmesin olanlarinda evlatlarinin acisini gostermesin insallah..
Kese kaç mm canım bide kaç haftalıksın hayırlı olsun bu arada

Merhaba kızlarrr nasılsınızzz yarın doktra gıtcem kalp atışı ıcın dua edınnn bide bişi sorcammm ya bazenn ıcımden cok bışe alasım gelyr ufak bişide olsaa ama beklemek en doğrusu belkıde ama bıvtane bışe alsammı hevesımın gitmesi icin
Çok hevesin var ise hem kız hem erkeğin giyeceği birşeyler zıbınlar vs alabilirsin trendyol da çocuk Bebek kıyafetinde indirim var cnm

Back