• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Biliyor musun gebelikteki uyku düzeni doğum sonrasında bebeğin uyku düzeniyle çok benzer oluyor. Şimdiden uyku saatlerini düzenlesen senin için iyi olur.
Ciddimisin bunu duymamıştım hemen düzeltmem lazım aslında uykuya düşkün değilim düzensiz sadece gece hiç uyuyamıyorum gündüzde 4,5 saat şekerleme yapıyorum geve uykusu çok güzel ama öğlen uyuduğum için gün içinde uykum gelmiyo 4 kadar falan ama hemen düzelmem lazım

Kızlar benim mide bulantım berbat seviyeye gelmeye başladı kusmalar da başladı:110::110:

Siz de durumlar nasıl çaresini bulan var mı?? Zofran verdi doktorum bana kullanan var mı??:110::110: İçime sinmiyor sanırım kullanmayacağım:bicak:

Merhaba kızlarrr nasılsınızzz yarın doktra gıtcem kalp atışı ıcın dua edınnn bide bişi sorcammm ya bazenn ıcımden cok bışe alasım gelyr ufak bişide olsaa ama beklemek en doğrusu belkıde ama bıvtane bışe alsammı hevesımın gitmesi icin
Ya al tabi bende aldım ama tek renk olan şeyleri tercih ettim beyaz çıt çıtlı badiler aldım eşime sürpriz yaparken de bebek ayakkabısı almıştım unisex olanlardan alıyorum aldıklarımı

İnşallah canım cümlemize ya benim bugün karnımın alt tarafında sancım oldu baya 1 dk sürdü geçti ama korktum şiddetliydi sende oldu mu hiç

Eskişehir'de dün yağdı kar baya çatılar tuttu sonra durdu. Bugün güllük güneşlik kış görmedik ki ayaz olur kar olur buralar bu sene yok
Yok olmadi. Benim 2. Hamileligim ama bunda sanki hemen is yapim belim agriyor.. kizimda hic bilmemistim

Çocuğum inşallah bana çeker ve uykuyu sever çünkü kocamda bende acayip uykucuyuz çocuk erken uyanırsa bayaa zorlanıcaz :emir_bebek:
Ben uykuyu cok severim kizimda oyleydi oglene kadar yatardi 10 yasinda hala oyle. Insallah bu bebegimde oyle olur. Uzmez beni

Ciddimisin bunu duymamıştım hemen düzeltmem lazım aslında uykuya düşkün değilim düzensiz sadece gece hiç uyuyamıyorum gündüzde 4,5 saat şekerleme yapıyorum geve uykusu çok güzel ama öğlen uyuduğum için gün içinde uykum gelmiyo 4 kadar falan ama hemen düzelmem lazım

Gün içinde 4,5 saat şekerleme mi? Allah'ım bize de göstersin o günlerii. Akşam 10da yatıp sabah 6buçukta kalkıyorum her gün, yetmiyooooor. Şu an olduğum yerde uyukluyorum :(

Şu cinsiyet yöntemleri ne kadar doğru acaba. Gezinirken denk geldi. Eğer doğruysa sağ göğüs soldan büyük ise erkek diyor tersi ise kız. Buna göre erkek olacak :KK64:Heheh. Cünkü dolgunlastigindan beri sağ göğsüm sola göre daha büyüdü :KK56: Bugun kalp atışları için gideceğim çok heyecanlıyım. Rabbim sağlıklı sıhhatli nasıp etsin cümlemize cinsiyet işin espirisi.:KK55:

Sağ göğsüm solumdan daha büyüktü ilk gebeliğimde ve kızım oldu:) bu yöntemler kesinlikte uydurma sabret canım 4. Ayda belli olucak, sağlıkla gelsin

Ayyy cok guzel,. Canim kac haftaliksin bende gidicem ama biraz daha bekleyim diyorum bende 5+1 im ne zaman duyarim acaba
Canım ben 6+6 yım. 5+0 da gittm ilk kez o zaman keseyi gördük 2 hafta sonra yani bugün gittik bebek ve kalp atışlaarını gördük. Sen şimdi gitsen keseyi görürsün, kalp atışları için 6.hafta da gidebilirsin

Gün içinde 4,5 saat şekerleme mi? Allah'ım bize de göstersin o günlerii. Akşam 10da yatıp sabah 6buçukta kalkıyorum her gün, yetmiyooooor. Şu an olduğum yerde uyukluyorum :KK43:
Ya kıyamam güldürdün beni diğelim gece 4 de yatıyosam annem beni 10 11 gibi kaldırıyo sonra ikindi vakti gibi uyuyorum en az 3,4 saat zaten uykucuydum gebelikten iyice uykulu oldum. Kesin benim bebeğim uykuyu sevmiycek babasıda uykucu dünyayı uyusa yetmiyo ona :emir_bebek:

Canım ben 6+6 yım. 5+0 da gittm ilk kez o zaman keseyi gördük 2 hafta sonra yani bugün gittik bebek ve kalp atışlaarını gördük. Sen şimdi gitsen keseyi görürsün, kalp atışları için 6.hafta da gidebilirsin
Bende zaten 6. Hafta gitmeyi dusunuyorum.. o zaman hem kese hem kalp atisini goruruz insallah

Kızlar daha çok başındayız ama ben 8. haftadan sonra çatlak kremine başlayayım diyorum en çok liearac'ı duydum mustellanın kremi varmış. Sizler ilk hamileliğinizde ne kullandınız çatlağınız oldumu

Ya kıyamam güldürdün beni diğelim gece 4 de yatıyosam annem beni 10 11 gibi kaldırıyo sonra ikindi vakti gibi uyuyorum en az 3,4 saat zaten uykucuydum gebelikten iyice uykulu oldum. Kesin benim bebeğim uykuyu sevmiycek babasıda uykucu dünyayı uyusa yetmiyo ona :emir_bebek:

Valla sağlıkla gelsin den sonra ilk duam, gece uyku uyusun bebeğim :D Amaan sağlıkla gelsin de, napalım uyumayız :D :D

Back