• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canım çok zor bir durum. Seni çok iyi anlıyorum. Bizim 3 senenin sonunda tüple oldu ve ne tedavilerden ne doktorlardan geçtik o yüzden korkuyoruz. Eşim de o yüzden hiç laf etmeden yapıyor allah razı olsun. İlk çocuk mu sizin?
Yok cnm 2. Çocuk eşim ilk hamileliğimde de öyleydi geri kafalı neymiş eskiden kadınlar köyde tarlada çalışırmış da vs vs
Sizinki gibi bekleyerek hamile kalsaydık belki seninki gibi olurdu üstüme düşerdi
Ada'm benden hizmet bekliyor hizmet etmeyince surat asıyor sinir oluyorum ya ben eskiler gibi değilim tarlada çalışacak

Yok cnm 2. Çocuk eşim ilk hamileliğimde de öyleydi geri kafalı neymiş eskiden kadınlar köyde tarlada çalışırmış da vs vs
Sizinki gibi bekleyerek hamile kalsaydık belki seninki gibi olurdu üstüme düşerdi
Ada'm benden hizmet bekliyor hizmet etmeyince surat asıyor sinir oluyorum ya ben eskiler gibi değilim tarlada çalışacak
Sanırım çok bekleyen eşler daha anlayışlı oluyo benim eşimde evde hiç iş yaptırmadı öğrendiğimden beri evi o süpürüyo sanırım uzun zaman olmayanlar yada ilk bebekleri kayıpla sonuçlananlar daha pimpirikli oluyo bu konuda siz yinede kendinize çok iyi bakın hiç bişey sizden ve bebişinizden önemli değil

Benimde tüp bebek canım senelerdir bugünleri bekledik annem eşim çok yardımcılar gerçi daha annem yanımda olduğu için eşime iş düşmedi ama yapıyor yapar da bana yaptırmaz. Kolay olunca kıymetini bilmiyor eskiler öyleymiş ama beslenmeleri de farklıymış bugünler bir daha gelmeyecek biz nelere katlanıyoruz onlar bi yardım edecek çok mu yani yapma sende naz yap ağrım var de alıştırma çok kızdım valla takma kafaya hiç

Sanırım çok bekleyen eşler daha anlayışlı oluyo benim eşimde evde hiç iş yaptırmadı öğrendiğimden beri evi o süpürüyo sanırım uzun zaman olmayanlar yada ilk bebekleri kayıpla sonuçlananlar daha pimpirikli oluyo bu konuda siz yinede kendinize çok iyi bakın hiç bişey sizden ve bebişinizden önemli değil
Dün bilerek Can'ım çikolata istedi dedim aldırdım diyor şimdiden aşerme mi olur diyor, olsun dikkat etmeye çalışıyorum kızım olduğu için ona baktığımdan dolayı ilk hamileliğim gibi aşırı dikkat etmiyorum
Benimde tüp bebek canım senelerdir bugünleri bekledik annem eşim çok yardımcılar gerçi daha annem yanımda olduğu için eşime iş düşmedi ama yapıyor yapar da bana yaptırmaz. Kolay olunca kıymetini bilmiyor eskiler öyleymiş ama beslenmeleri de farklıymış bugünler bir daha gelmeyecek biz nelere katlanıyoruz onlar bi yardım edecek çok mu yani yapma sende naz yap ağrım var de alıştırma çok kızdım valla takma kafaya hiç
en çok istediğim de hamileliğimde nazlanmak istediğimi yaptırmak ama bizimkine sökmüyor annem dersen o daha beter ev işi konusunda daha çok batırır, iş başa düşüyor Neyse gelip geçici bunlar Rabbim sağlık versin

Dün bilerek Can'ım çikolata istedi dedim aldırdım diyor şimdiden aşerme mi olur diyor, olsun dikkat etmeye çalışıyorum kızım olduğu için ona baktığımdan dolayı ilk hamileliğim gibi aşırı dikkat etmiyorum

en çok istediğim de hamileliğimde nazlanmak istediğimi yaptırmak ama bizimkine sökmüyor annem dersen o daha beter ev işi konusunda daha çok batırır, iş başa düşüyor Neyse gelip geçici bunlar Rabbim sağlık versin
İnşallah önemli olan sağlıcakla almamız kucağımıza

Doktorla alakalı bende özele gittim ama sinir oldum 2 dakka keseyi gördü çekti bilgi bile vermedi tamam iç gebesin kanıtladın dedi kanamada yok dedi sinir oldum keseyi bile tam ölçemedi bu doktorla alakalı bi durum
Keseyi ölçtü elimdeki ultrason kağıdında da yazıyor 13mm kese o kadar umrunda değildim ki doktorun yüzüme bakmadı yani onları da anlamaya çalışıyorum günde 100 tane hasta görüyorlar hepsine Güleryüz göstermelerini bekleyemeyiz ama bende her yıl doğurmuyorum ya nereden bileğim dimi verdiği ilacın ne işe yaradığını bilmiyorum resmen

Kızlar sordummm ama görmediniz sanırımm:110: mide bulantısı için ilaç kullanan var mı????
Canım ben de berbatım...mide bulantilarim giderek artiyor bas agrisiyla birlikte bu hafta perişan oldumm....yarin kalp atislarini duyarsam kücügumun sanirim biraz daha guclenicem...ama ilaç isticem doktordan verirse yarin yazarim canim...

Valla canım kusura bakma ama çok ayıp yani yaptğı üstelik bir de kızına bakıyorsun. Bence hiç aldırma yap nazını. Sen yapmasan mecbur yapacak. Boşver

Kızlar benim mide bulantım berbat seviyeye gelmeye başladı kusmalar da başladı:110::110:

Siz de durumlar nasıl çaresini bulan var mı?? Zofran verdi doktorum bana kullanan var mı??:110::110: İçime sinmiyor sanırım kullanmayacağım:bicak:
Cnm zoftan son care bana dr umda oyle dedı artık su dahı ıcemez fazlaca kılo vermeye baslarsan zofran verıyolar sana soyle dıyım dramamıne hapı bıraz ıyı gebelıkte kullanılıyo bıde hastanede serum alırsın ıyı gelır... kızımda 8 haftada6 kılo vermıstım kalbı duran bebegımdede 5 kılo verdım ama zofran ıcmedım sıktım dısımı dıyelım

Keseyi ölçtü elimdeki ultrason kağıdında da yazıyor 13mm kese o kadar umrunda değildim ki doktorun yüzüme bakmadı yani onları da anlamaya çalışıyorum günde 100 tane hasta görüyorlar hepsine Güleryüz göstermelerini bekleyemeyiz ama bende her yıl doğurmuyorum ya nereden bileğim dimi verdiği ilacın ne işe yaradığını bilmiyorum resmen
Ya Peki özeldeki doktorun ilgisizliği sanırım doktorların azizliğine uğradık ben haftaya salı falan tekrar gideceğim bilindik bi doktora özel olucak ama en azından met edilen bi doktor hayırlısı olsun haftaya kalp atışınıda duyarım inşallah içime sinmedi çünkü ya benim kistim falan da vardı ona noldu onu bile söylemedi

Kızlar kilo alan varmı benim iki kontrolümdede kilom ve tansiyonum ölçüldü not alınıyor hepsi. Zaten kilolu başladım inşallah çok almam
İlk gebeliğimde 9 haftalık olmama rağmen 7 kilo aldım ama aşırı iştahım vardı her saniye yiyodum resmen kürtajdan sonrada veremedim kilo şimdi gribimden ötürü biraz verdim en azından 67 ile başlamadı şuan 62 görünüyo inşallah çok almayız boyumda çok uzun kilo alınca çok tipsiz oluyorum ya yine minyon olsam sıkıntı olmaz en az 12 kilo diyolar ama bakalım

Back