2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç korkma canım Rabbim o an yardımcı olur 4.85 doğurdum,bunuda inşallah normal doğum istiyorum.
Çok güzel bir duygu gerçekten normal doğum kesinlikle öncelimin normal doğum İstanbul’da şimdi Dktr araştırıyorum normal doğuma daha öncelik verecek biri olsun istiyorum kuzenimde hamile onun 2 ay kaldı bebişde biraz kilolu büyük olucakmış ama Dktr yinede normal deneyelim demiş

Gunaydin kizlar bugun şükürler olsun 6 haftalik olduk ama benim icim icimi yiyor acaba kalp atislarini duyarmiyim diye cok kaygiliyim nasip olursa ilk gebeligim var mi benim gibi olan o kadar dusunuyorumki bu gece hep ruyalarima girdi nasil kurtulabilirim bu psikolojiden cok caresiz hissediyorum ya mutlulugum yarida kalirsa diye 1.5 yil bekledim ben minik yavrumu ister istemez evham yapiyorum

Canım benim çok normal böyle düşünmen bende kalp atışını duyayım söz verdim dedim kötü düşünmiycem şimdide öksürüyorum diye korkuyorum biz dikkatli olalım gerisi rabbim yaşayacak ömür vermişse hiç birşey engel olmaz keyfini çıkar gebeliğinin naz yap dinlen bol bol:)

O kadar yoğun calisiyorum ki kuzu naz yapmaya vaktim bile olmuyor elimde degil ister istemez aklima dusuyorr

Öksurmemeye caliş diyecemde gelince tutamiyor insan bence korkma kuzum seninkininde benimkininde nasibi varsa her turlu tutunur bize insallahta minik yavrularimiz bizi uzmez allahim kucagimizada alip koklamayi nasip etsin...masallah sen kalp atislarini duymussun darisi basima olsun insallahhh

İnşllah canım çalışman daha iyi kafanda dağılıyor bende normalde çalışıyorum ama kendi işimiz diye saldım iyice az gidiyorum:) Allah hayırlısıyla bütün hepimizin kucaklarına almayı nasip etsin isteyenlere de en kısa zamanda nasip etsin

Amiiiiinnn canim benimmmm saglikli gebelik geciririz hepimiz insallaaaahhh

[tr] [/tr]

Canım , birşeylerle meşgul ol. Bu kadar şimdiden incelersen keyfini çıkaramazsın. 38 yaşındayım kendi isteğimle yapmadım , Allah nasip ederse ilk gebeliğim , tedirgin olmak bebeğime ve bana zarar verir , rahat olmaya çalışıyorum . Yani rahat ol:)

bende aynıyım canım 6+1 günlük oldum ilk gebeliğim 2.5 senedir çok istiyordum henüz kalp atışını duymadım ama var olduğunu biliyorum onunla konuşuyorum bu beni çok rahatlatıyor hep pozitif ol ona da pozitif enerji in geçsin inşallah bu günler geçicek

Aynen bende senin gibiyim canım şimdi doktora gidiyorum bakalım ne olacak

Canım gunaydın. Benim de ilk gebeliğim, daha önce söylemiştim biz de bu ay olmasaydı tedaviye gidecektik. İlk öğrendiğimden andan itibaren ben de çok heyecanlı ve kaygılıydım. Hala kaygım tam anlamıyla geçmiş değil ama anneliğin böyle birşey oldugunu, yavrum için ömür boyu endişelenecek birşeylerin hep olacağını ve bunu kabullenmem gerektiğine karar verdim. O yuzden aksi bir durum olmadıkça en ufak gebelik belirtisini şükredilecek bir durum olarak yorumlayıp sakin kalmaya, olumlu olmaya çalışıyorum. Böyle yaptıkça da kaygılarım sakinleşiyor ve daha huzurlu hissediyorum. Yoksa kaygılara teslim olmanın sonu yok. Amir khan ın 3 idiots filminde meşhur bir slogan vardı: All is well diyorum yani kendime her şey yolunda diyorum.. Sen ne kadar rahat ve sakin bir anne olursan bebeğin de o kadar huzurlu ve saglıklı olur. Artık biz önce kendimizi sonra bebeğimizi sakinleştirmekte ustalaşmalıyız.anne olmak bunu gerektirir benim de uykuarım hep huzursuz, kaygılı ruyalarla dolu ama diyorum ya kendimi telkin etmeye çalışıyorum sürekli ve işe yarıyor. Nefes egzersizlerini öğrenip onlarla da rahatlayabilirsin. Bu arada ben de 4 yıllık evliyim ve sürekli mecburi bir sebepten bebek işini erteledik, niyet ettiğimizde de hemen olmadı. Yani ben de öyle cıp diye hamile kalanlardan değilim... Senin için Ne kadar anlamlı oldugunu anlayabiliyorum o nedenle anneliğin. Ben de sabrın sonunda selamete kavuşmuş hissediyorum ve tadını çıkarmaya gayret ediyorum. Sen de all is well de ve rahatla canım

Ayyy canimsin yaaa biliyosun biz kolay bulanlardan degiliz yanlis anlasilmasinnn sakin ama cabuk gebe kalan arkadaslarimin benden ultra rahat olduklari dikkatimi cekti bizimkiler fazla naz yaparak geldiler ister istemez tedirgin oluyosun rabbim kimsenin mutlulugunu yarida birakmasin ecmain

canim gercekten harika seyler yazmissinn cok haklisin ama beni anlamana sevindimmm elimden geldigince takilmamaya calisiyorumm ama elde degil kuzum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…