2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim gercekten harika seyler yazmissinn cok haklisin ama beni anlamana sevindimmm elimden geldigince takilmamaya calisiyorumm ama elde degil kuzum yaaa
Elimde değil dersen teslim olursun, hayır benim elimde de, kaygılarımı kontrol edebilirim, bunlar anormal belirtiler değilki. Daha dogrusu elinde kanıt yokken olumsuza odaklanmak sadece zarar verir. Yapabilirsin ben sana inanıyorum, kontrol edememen için bir sebep yok.

Henüz doktor kontrolune başladım
Ayyy canimsin yaaa biliyosun biz kolay bulanlardan degiliz yanlis anlasilmasinnn sakin ama cabuk gebe kalan arkadaslarimin benden ultra rahat olduklari dikkatimi cekti bizimkiler fazla naz yaparak geldiler ister istemez tedirgin oluyosun rabbim kimsenin mutlulugunu yarida birakmasin ecmain
Canım , öyle hemen bulmak diye birşey yok , Allah ne zaman nasip ederse o zaman var. Ben daha doktor kontrolune gitmedim , ne durumdayım bilmiyorum. Bat tarihim 8 kasım , regl olmadım kan testi yaptırdım beta 894 , İNŞAALLAH herkesin gönlüne göre versin.

Henüz doktor kontrolune başladım

Canım , öyle hemen bulmak diye birşey yok , Allah ne zaman nasip ederse o zaman var. Ben daha doktor kontrolune gitmedim , ne durumdayım bilmiyorum. Bat tarihim 8 kasım , regl olmadım kan testi yaptırdım beta 894 , İNŞAALLAH herkesin gönlüne göre versin.
Kesinlikle oyle tabi cok sukur inancli insanlariz rabbim boyle emretmiss buzamana nasip etmis o olayin espirisiydi zatennn kuzumm insallah seninde saglikli bi gebeligin olur rabbim hepimizin yavrularini korusun kucagimiza alip koklamayi nasip etsinnn

Elimde değil dersen teslim olursun, hayır benim elimde de, kaygılarımı kontrol edebilirim, bunlar anormal belirtiler değilki. Daha dogrusu elinde kanıt yokken olumsuza odaklanmak sadece zarar verir. Yapabilirsin ben sana inanıyorum, kontrol edememen için bir sebep yok.
cok guzel motive ettin allah razi olsun sizden ya bu konusmalar icimi dahada cok rahatlatti cok saolun canlar iyiki bu topigin bi ferdiyim❤❤❤

Mucize2107 Mucize2107 merhaba kalp atisi icin ne zaman gidiyorsun bende biraz korkular icindeyim. Doktor progestan vermisti kese icin gittigimde
Selam canım. Bende sordum doktoruma ayni sensin gibiyim femara kullandım. Progesterpn verecekmısınız dedim sen nerden duyuyorsun bunları dedı. Sağlıksız gebelıkse ve düşecekse onu orda tutacak hıcbır olacak Yok dedı sağlıklıysa da kolay kolay düşmez dedı. Vermedi yanı. Bazen gereksız ilaçlar yazıyorlar

Merhaba arkadaşlar . Bende 5+5 im . Henüz doktora gitmedim 6. Hafta bitince gitmeyi düşünüyorum . 2.5 yaşında bi kızım var . İlk hamileliğimde 2 ay boyunca birşey yiyemeden yatmıştım bu sefer en azından akşamları kuru ekmek ve pilav yiyebiliyorum. Sıvı yada karışık birşey veya meyve gibi şeyler yiyemiyorum. Gün içinde 2 bardak suyu zor içiyorum . Ara ara zor kusmalarım dan ve ev içinde yorgunluğundan dolayı kahverengi akıntılar oluyor bu yüzden bu gün pek birşey yapmadım hep dinlensin . İlk doğumun normaldi bakalım bu sefer beni ne bekliyor . Bizde durumlar böyle . Herkesin Allah yardımcısı olsun . Sağlıklı hayırlı hamilelik doğum olsun inşâAllah.

Merhaba arkadaşlar . Bende 5+5 im . Henüz doktora gitmedim 6. Hafta bitince gitmeyi düşünüyorum . 2.5 yaşında bi kızım var . İlk hamileliğimde 2 ay boyunca birşey yiyemeden yatmıştım bu sefer en azından akşamları kuru ekmek ve pilav yiyebiliyorum. Sıvı yada karışık birşey veya meyve gibi şeyler yiyemiyorum. Gün içinde 2 bardak suyu zor içiyorum . Ara ara zor kusmalarım dan ve ev içinde yorgunluğundan dolayı kahverengi akıntılar oluyor bu yüzden bu gün pek birşey yapmadım hep dinlensin . İlk doğumun normaldi bakalım bu sefer beni ne bekliyor . Bizde durumlar böyle . Herkesin Allah yardımcısı olsun . Sağlıklı hayırlı hamilelik doğum olsun inşâAllah.
Kahverengi akıntı bendede oldu progesteron hap kullanıyorum iğnede yapıldı bugün dikkate alınması gerekir hamilelik haftamız aynı

Gunaydin kizlar bugun şükürler olsun 6 haftalik olduk ama benim icim icimi yiyor acaba kalp atislarini duyarmiyim diye cok kaygiliyim nasip olursa ilk gebeligim var mi benim gibi olan o kadar dusunuyorumki bu gece hep ruyalarima girdi nasil kurtulabilirim bu psikolojiden cok caresiz hissediyorum ya mutlulugum yarida kalirsa diye 1.5 yil bekledim ben minik yavrumu ister istemez evham yapiyorum:KK17::olamaz:
İnanırmısın bende aynı durumdayım, 2. Çocuk olacak bende kısmetse, kızım 6 yaşında. Ama ilkinde bu korkuları hissetmemiştim, çalışmak zorundaydım, bir sürü maddi problemler vardı hiç araştırmaya zamanım olmadı. Sonrası iki düşük yaşadım ve şimdi tekrardan hamileyim. İnterneti karıştırıyorum bütün gün, dün 5+5günümde ultrasona girdim kese var bebeği görmedi ama, çok korkuyorum boş gebelik olur diye, içim içimi yiyor. Hiç sakin olamıyorummm

Selam canım. Bende sordum doktoruma ayni sensin gibiyim femara kullandım. Progesterpn verecekmısınız dedim sen nerden duyuyorsun bunları dedı. Sağlıksız gebelıkse ve düşecekse onu orda tutacak hıcbır olacak Yok dedı sağlıklıysa da kolay kolay düşmez dedı. Vermedi yanı. Bazen gereksız ilaçlar yazıyorlar
Bana da aynen oyle dedi sagliksizsa zaten duser dedi. Ama femara kullandigin icin biraz daha riskli durumdasin dedi yazdi. Aslinda benim doktor oyle cok ilac veren birisi de degil. Bakalim hayirlisi. Sen naptin kese ve kalp atisini duydun mu.

Kahverengi akıntı bendede oldu progesteron hap kullanıyorum iğnede yapıldı bugün dikkate alınması gerekir hamilelik haftamız aynı
Ağrım olmadığı için durumu normal gördüm nedense 1 hafta sonraya randevum var eğer tekrar akıntı olursa daha erken almayı düşünüyorum

Merhabalar hanımlar. İki hafta önce keseyi görmüştüm bugün de kalp atışını duydum. Tahmini doğum tarihi değişti 30 temmuz dedi doktorum. İki hafta önce 4+4 demişti bugün 7+1 dedi. Çok güzel bir duygu. Allah hepinize yaşatsın inşallah.
Maşallah darısı basımıza sat kaçtı acaba

X