-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.541
Hangi ildeler cankm ?Tüp bebek yapan arkadaşlar. Arkadaşım 2 kez transfer oldu negatif sonuç aldı. Çikolata kisti var ve tüpleri alınmış. Kârı koca sigara da kullanıyorlar. Biraz umutsuzlar. Benzer durumda olan var mı? Önereceğiniz merkez doktor var mı?
Benim kan pıhtılaşma sorunum var hergün iğne olucam ona devam ediyorum previt kullanıuorum coraspin ve ceinone jelBenim doktorum il disinda carsamba tekrar test istedi ozaman kese icin ne zaman gidecegimi soyleyecek canim 9. Haftaya kadar progestan igneyi kullanacakmisim
hayır folik asit yeterliMerhaba. Ben de hamile olduğumu yeni öğrendim. Doktora gitmeden önce size sormak istedim, doktorunuz folik asit dışında vitamin ve Demir de verdi mi ?
Bende troid hastasiyim 2000 yilinda zehirli guatr vardi aldirdim transfer tedavisinden bu yana gunluk 2 tane 100 luk levotiron kullaniyorum coraspirin vitamin estrofen ve progestan kullaniyorumBenim kan pıhtılaşma sorunum var hergün iğne olucam ona devam ediyorum previt kullanıuorum coraspin ve ceinone jel
Tedaviye başlamadan önce demirimin kötü durumda olduğunu öğrendim tüp bebek dr um kullandırmadı bu dönemde isyemeyiz dedi şimdi müdahale edecek mi bilmiyorım bu sabah kan verdim ayrıca teoid hastayım onu da kontrol altında tutuyorum
Aklında troitle ilgili şüphesi olan varsa mutlaka test yaptırsın arkadaşlar troid hamilelikte yükselişe geçebiliyor bu da bebiş de zihin gerliğine neden oluyor !!!
Biz Elazığ dayız. Ama tüp bebek denemesini Adana da yapti. Bu konuda da aslında tecrübelerinizi dinlemek lazım. Farklı şehire git gel yapmak etkilemiş olabilir mi? Şuan ona da karar veremiyorlar. Elazığ da mi yapalım Ankara mi Istanbul mu olsun emin degillerHangi ildeler cankm ?
İnşallah canım cokk tesekkür ederimCanım çok ama çok sevindim şükürler olsun darısı kese kalp atışına
Ben farklı ilde deneyip yolculukta yaptım yaşadığım yerde yapıp dinlendim de .. bu 10. Denememdi 3. Hamileleiğim diğerleri olumsuz sonuçlandı maalesef birini 10 haftalık diğerini kese oluşmadan kaybettim ilk 2 gün dinlendikten sonra şehrin önemi yok bence asıl öenmli olan doktor laboratuvar ve embriyolog üçlüsü bunu iyi araştırmak lazım benceBiz Elazığ dayız. Ama tüp bebek denemesini Adana da yapti. Bu konuda da aslında tecrübelerinizi dinlemek lazım. Farklı şehire git gel yapmak etkilemiş olabilir mi? Şuan ona da karar veremiyorlar. Elazığ da mi yapalım Ankara mi Istanbul mu olsun emin degiller
Ben varim canim oglumda tektim ve tiksintiden hicbirsey yemiyordum gun boyu cikariyordum 6 hafta boyunca.3 kg verdim 12 haftaya kadar.simdi oglum icin mutlaka birseyler hazirliyorum ve tiksinsemde az az yiyorum.bu iyi geliyor.ve tabii ki annem de yakinima tasindi.onun hakkini odeyemem.zorla yediriyor biseyler.buzdolabini esime actiriyorum birde mesela.sabahlari kahvalti icin.kisacasi yemekleri baskasi hazirlasin getirsin mutfaktan uzak dur belli bir sure etrafinda nazin gecen birileri oldukca.biraz utopia gibi oldu amaKızlar bu kadar koku hassasiyeti çeken var mı ya her koku rahatsız ediyor parfüm sıkamiyorum,bide şunu farkettim acikinca midem daha çok bulanıyor
Onu bende farkettim az yemek yediğimde ve açıktığımda daha çok bulandım oluyor zaten birşey de yemek istemiyorum. Canınız birşey çektimi bide birşeyden tiksinidinizmi ben baklavadan çok tiksindin rüyamda yedim ondan sonra aklıma geldikçe tiksiniyorumKızlar bu kadar koku hassasiyeti çeken var mı ya her koku rahatsız ediyor parfüm sıkamiyorum,bide şunu farkettim acikinca midem daha çok bulanıyor
Bende de tiksinme cok. Etten tiksinmeye başladım. Once yemek yedim diyelim, yemeği yedim tabaktan tiksiniyorum. Önümden kalkması lazim. Sonrasında yediğim yemekten de tiksinmeye başlıyorum. Yemeğin tadını düşündükçe midem kalkıyor. Tuhaf bir durumOnu bende farkettim az yemek yediğimde ve açıktığımda daha çok bulandım oluyor zaten birşey de yemek istemiyorum. Canınız birşey çektimi bide birşeyden tiksinidinizmi ben baklavadan çok tiksindin rüyamda yedim ondan sonra aklıma geldikçe tiksiniyorum
Sen hangi merkezi tavsiye edersin. Istanbul aydın ünv de banu Kumbak i duydum. Sen biliyor musunBen farklı ilde deneyip yolculukta yaptım yaşadığım yerde yapıp dinlendim de .. bu 10. Denememdi 3. Hamileleiğim diğerleri olumsuz sonuçlandı maalesef birini 10 haftalık diğerini kese oluşmadan kaybettim ilk 2 gün dinlendikten sonra şehrin önemi yok bence asıl öenmli olan doktor laboratuvar ve embriyolog üçlüsü bunu iyi araştırmak lazım bence
Ben ve eşim günde bir paketten fazla sigara içiyoruz bu arada. olumlu sonuç alıncaya kadar böyle devam etti yani
Aynen bende yemegi kendim yapiyorsam oyle midem kalkiyor ki yiyemiyorum.kokulara karsi cok hassasim.Bende de tiksinme cok. Etten tiksinmeye başladım. Once yemek yedim diyelim, yemeği yedim tabaktan tiksiniyorum. Önümden kalkması lazim. Sonrasında yediğim yemekten de tiksinmeye başlıyorum. Yemeğin tadını düşündükçe midem kalkıyor. Tuhaf bir durum
Tuhaf gerçekten ben bide diyordum hiç öyle nazlı olmam ay öyle birşey yok falan diyordum oğlumda rahattım gerçi fırsattım yoktu düşünmeye ozaman büyük konuştum demekki bir bu 3 ayı atlatalım iyi olur inşllah bu arada dktrum bana agustosu bulmaz temmuz sonu doğum olur dedi en geç 1 Ağustos’ zaten sezaryen olursa kuvvetle muhtemel temmuz sonu olucakBende de tiksinme cok. Etten tiksinmeye başladım. Once yemek yedim diyelim, yemeği yedim tabaktan tiksiniyorum. Önümden kalkması lazim. Sonrasında yediğim yemekten de tiksinmeye başlıyorum. Yemeğin tadını düşündükçe midem kalkıyor. Tuhaf bir durum