2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle ihtimallerde bulunma her hamilelik herdoğum bir olmaz,iyi düşün bol dua Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz.

Kocacığımın üstün üstün desteği sayesinde bende agustos annesi olamayacağım maalesef
Ovu günlerini değerlendiremedik, ya uyudu ya tv izledi içerde takıldı. Sadece 2 gun öncesi bi ilişki oldu, oda Allaha kaldı artık...

Hoşgeldin aramıza... Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin ve yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Bi kötü haberde benden malesef bugün yine beta hcg yapıldı 26 çıktı değer düştüğü için sağlıksız gebelik çok istiyodum o yüzden çok etkiledi beni 2018 de hamile kalırım inşaallah

Bi kötü haberde benden malesef bugün yine beta hcg yapıldı 26 çıktı değer düştüğü için sağlıksız gebelik çok istiyodum o yüzden çok etkiledi beni 2018 de hamile kalırım inşaallah
Sıkma canını... İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile olduğun haberini alırsın sağlıklı bir şekilde

Aa hayırlı olsun canm bende bi tüp anası olacam işallah kaç çıktı 11. Gün değerin ?? Kucağımıza lamak da nasip olsun işallah

Amin cnaim bende bugun test sonucum aldim bende tup bebek sonucunhmda sukur pozitifi gordum

İnşallah canım bakalım ben kötü bişey olmasında beklerim kafasına girdim artık geçmedi lekelenmeler yerini kanamaya bıraktı malesef doktorum bakalım ne dicek bugün kan verdim biraz kötü oldum çıktım yarın da ultrosona giricem detaylı bakalım ne olucak allah yardımcımız olsun ama eğer bişey çıkmazsa bende bebek için yardım alacağım ilaç vs gibi

Çok zor bir süreç allah kolaylık versin kolayca atlatalım inşallah bu süreci. İnanıyorum ki bir sonraki ay kolayca hamile kalacağız. Bu kötü günler geride kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…