-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.581
Cok sevindim senin adına. Arkadaşımın tüpleri alındı tek çare tüp bebek. Ben de araştırmasına yardım ediyorum. Sagol bilgilendirdigin icinSoyle diyeyim abimin pilot arkadaslari ankara ve istanbulun en iyi tup bebek merkezlerinde yaptilar tutmadi gorev dolayisiyla malatyaya geldiler ve umutsuz bi sekilde dogu fertilde denediler ve 1 kizilari oldu denizhan hoca ve ekibi gercekten basarili bende yaza dusunuyordum tup bebegi denizhan hocada ama cok sukur normal yolla nasip oldu
Kurtaj yok cnm kendi düştü. Bennfolic asiti mayistan beri duzenli kullaniyorum cnm ebe bize daha denisik daha bilinmedik seyler soylesin ahahahBana klomen vs bişey vermiyolar kendi büyüdüğü için kanamamın nedenini yarın öğrendikten sonra kötü bişey çıkmazsa sadece takip yaptırcam bak bn bugün bi ebeyle konuştum folik asit al diyo düzenli rahmin daha çabuk toplanır ve kuvvetli olur benim evde 2 kutu var iyi folic asitler de kalite kalite gidiyo benim 2 kutuda iyi biri 3 aylık biri 4 aylık kullanım başlıycam şimdi inşallah yarın hamilelikten önce kullanılması dahada iyimiş sende kullan canım senin düşük oldu dimi kürtaj yoksa hiç beklemene bile gerek yok
Zeytinyağı süt pekmez felan iç bence öksürürk için şiddetli öksürük ve hapşırma iyi değil Allah muhafaza canım.Arkadaşlar birşey sorsam ben de astım alerjik bronşit var çok ökrüyorum bu aralar bazen çok şiddetli öksürünce kaşığım acıyor öyle olunca korkuyorum birşey olurum diye
Sağol canım süt ısıtayım yarın balım bitmiş yarın başda alırımZeytinyağı süt pekmez felan iç bence öksürürk için şiddetli öksürük ve hapşırma iyi değil Allah muhafaza canım.
Oksurukmuuuuuu aman amaan cok dikkat et pastil al sutu kaynak ama cok kaynasin icine bal zencefil at ic bogazini yumusatir. Oksurmemeyede ozen göster cnm lutfenArkadaşlar birşey sorsam ben de astım alerjik bronşit var çok ökrüyorum bu aralar bazen çok şiddetli öksürünce kaşığım acıyor öyle olunca korkuyorum birşey olurum diye
Ay sorma canım ciğerlerim söküldü resmen çok korkuyorum gündüz tutmaya çalışsam gece uykuda farketmiyor insan öksrüyorum Allah’a emanet artık ben elimden geleni yapayımOksurukmuuuuuu aman amaan cok dikkat et pastil al sutu kaynak ama cok kaynasin icine bal zencefil at ic bogazini yumusatir. Oksurmemeyede ozen göster cnm lutfen
Bali bekleme sutun avarsa hemen kaynat ama kapkaynar olsun icine nişasta koy biraz sekrr sahkep gibi oluyo oni ic kaynaar kaynarr bogazlarina cok ii gelio ben onunla atlattim cnmmm aman doktorum bide bana cok oksurdugun icin olabilir dedi yaa bundan sonra hamis kalayim oksurtebilene ask olsun beni.Ay sorma canım ciğerlerim söküldü resmen çok korkuyorum gündüz tutmaya çalışsam gece uykuda farketmiyor insan öksrüyorum Allah’a emanet artık ben elimden geleni yapayım
Canim Denizhan denız benım drÖyle mi iyi oldu duyduğum. Peki gözde cip hakkında bilgin var mi
Senin tüp bebek miydi. Memnun muydunCanim Denizhan denız benım dr
Ya ben bilmiyodum ama rahmi güçlendirdiğini bebek için iyi geldiğini söylemiştiKurtaj yok cnm kendi düştü. Bennfolic asiti mayistan beri duzenli kullaniyorum cnm ebe bize daha denisik daha bilinmedik seyler soylesin ahahah
Rabbim yardimcisi olsun tez vakitte onada nasip etsin insallah canimCok sevindim senin adına. Arkadaşımın tüpleri alındı tek çare tüp bebek. Ben de araştırmasına yardım ediyorum. Sagol bilgilendirdigin icin
Hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.selam kızlar aranıza ben de katıldım
herkes iyidir umarım
hoşbulduk hepimize inşallah aminHoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Hiç korkma canım Rabbim o an yardımcı olur 4.85 doğurdum,bunuda inşallah normal doğum istiyorum.Yok değildi ama 2 kiloluktu yavrum daha sonraki senelerde başka bir Dktr 2 kilodan fazla doğurman zor zaten demişti rahmin çok gergin demişti ama bilemiyorum korkuyorum galiba biraz normal doğumdan:)
Hosgeldin şükür canim sen nasılsın ne kadar oldunuzselam kızlar aranıza ben de katıldım
herkes iyidir umarım