2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razi olsun cnm sende saglikla alirsjn kucagina ins napalim gec olaunda saglikli olsun artik.

Ağır grip geçirmiştin ya ateşin yükselmiş miydi. Ya da doktor keseyi gördüğünde aşağı yerleşmiş ya da yukarı yerleşmiş falan demiş miydi
Yok cnm atesime baktim hep cok yukselmedi 37 falan oldu en son. Asagida yukarida demedi bak kese orda bebekte orda bi sorun yok serum baglayalim bakalim saglikliysa tutunur degilse vucud atar dedi ben serumun hepsini alamadan cok agrim oldu kanamam artti tekrar ultrasona aldilar dusuk olmus dedi doktor

Belki ateşten etkilenmiştir diye dusundum ben. Sağlık olsun. Herseyde bir hayır vardır.

Doktorun teşhisi cok oksurdugumden olmus olabilirmis. Cok bilimsel dimi?
Bir şey sebep olacak iste. Ama öksürük ama ateş belki de zaten devam etmeyecekti. Yukarı yerleşen ve düşük riski olamayan sağlıklı gebeliği öksürükle düşüremezsin bence. Aşağı yerleşmiştir zaten düşük riski vardir ve de sağlıksızdır. O zaman oksurukten etkilenmiş olabilir. Benim 2 gün leke geldi doktor bana da ogurmekten olmus olabilir dedi. Bence artık sebepleri sorgulama. Kendini de suçlama. Geleceğe yönelik ümitli ol ama bir süre dinlen. Hem zihnen hem bedenen. Kendin takvime koymamaya çalış. Allah ne zaman demişse o zaman olur stres yapma. Burası seni üzüyor ve daha çok kafana takmana sebep oluyorsa bir sure uzaklas. Ben nacizane sana bunları söyleyebilirim. Ağustos eylül annesi olmak mesele degil sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olmak mesele. Hayırlısını iste ve tevekkül et canim. Elimizden bu kadar gelir. Her şey gönlünce olsun

Kizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek
Canım ben bayadır girmiyodum topiğe nasıl üzüldüm bilemezsin yaa çok zor rabbim bidaha yaşatmasın yinede dua et kendiliğinden düştü bak bn kürtaj oldum kürtajdan 37 gün sonra regli oldum 10 gün sürdü 1 hafta sonra tekrar kanamam başladı bak 1 haftadır bitmiyo kanamam ne oluyo bana hiç bilmiyorum yarın doktora gidicem çok korkuyorum noluyo bana kötü bişeymi allahım hiç bi kadını bu acıyla sınamasın oğluna sarıl ve sakın üzülme allah yardımcımız olsun topiğide devretme lütfen bırakma bizi

M meyraacnl canım benim yeni gördüm msjları... Çok büyük geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır sakın kendini üzme moralini bozma... Birini alan Rabbim bir diğerini elbette verir, sen içini ferah tut... Allahım bir daha yaşatmasın ve herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah...

Kızlar günaydın birşey sorucam belki dktra sormam lazımda merakımdan size sorayım önce diye düşündüm:) Eşim kafasını kasıklarına koyuyor bazen fasulyeyi seviyor kendince dün kalp atışını duyduğunu söylüyordu bende olurmu öyle şey ben kalp atılımdır falan dedim idea ettiyor yok kesinlikle fasulyenin diy mümkün mü böyle birşey duyabilirmi öyle

Senin kalp atıslrını duyuyordur atar damarlarımızın biride kasıgımızda

Iyi günler hanımlar. Takvime gore Ağustos annesi gözüküyorum ama buyuk ihtimalle temmuz annesi olurim 6 ay once sezeryanla 30 haftalik dogum yapmak zorunda unda kaldim preeklampsi illeti yuzunden oglum 2 ay kuvezde kaldi ciktiktan 2 gün sonra kaybettim malesef. Suan tekrar hamileyim insallah hepimiz hiç skinti yasamayiz

Aramıza hoşgeldin. Büyük bir travma yaşamışsın. Allah sabir versin.

Doktorun aciklamasi mantikli gelmedi cnm ondan diyorum. Kismette deilmis pamuklara sarsamda olmucakmis (
Allah allaaah gecmedimi hala kanamalarin. Allah yardimcin olsun cnm valla bende doktora gittikten sonra devretmeyi dusunuyorum çünkü doktorum hemen tedaviye devam edelim derse sezeryanda olacagina gore agustos annesi olurum :)
Canım benim lütfen üzülme Rabbimden her sey inşallah en yakın zamanda tekrar hamile görürüz seni
Amin cnm insallah cok tesekkur ederimmm...
Verende bir alanda bir cnm napalim kismet artik dun kotuydum ama simdi daha iyiyim doktorum hele bide devam edebiliriz tedaviye dersee tam super olacak :)
Bence seyirme olmuştur cnm esinde kalp atisi gibi hissetmistir. O kadar hassas kulaklarinin olacagini tahmin etmiyorum amaa hee hee de sevinsin yavrucak :)
canim yaaa uzuldum gercekten hakkinda hayirlisi buymus skma guzel canini rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin insallah
Cok tesekkur ederim cnm insallaaaahh..
Gecmis olsun canim. En kisa surede bekliyoruz aramiza
Insallah bakalim carsamba doktorum ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…