2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi günler hanımlar. Takvime gore Ağustos annesi gözüküyorum ama buyuk ihtimalle temmuz annesi olurim 6 ay once sezeryanla 30 haftalik dogum yapmak zorunda unda kaldim preeklampsi illeti yuzunden oglum 2 ay kuvezde kaldi ciktiktan 2 gün sonra kaybettim malesef. Suan tekrar hamileyim insallah hepimiz hiç skinti yasamayiz
Öyle ihtimallerde bulunma her hamilelik herdoğum bir olmaz,iyi düşün bol dua Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz.

Kocacığımın üstün üstün desteği sayesinde bende agustos annesi olamayacağım maalesef :KK43:
Ovu günlerini değerlendiremedik, ya uyudu ya tv izledi içerde takıldı. Sadece 2 gun öncesi bi ilişki oldu, oda Allaha kaldı artık...

Iyi günler hanımlar. Takvime gore Ağustos annesi gözüküyorum ama buyuk ihtimalle temmuz annesi olurim 6 ay once sezeryanla 30 haftalik dogum yapmak zorunda unda kaldim preeklampsi illeti yuzunden oglum 2 ay kuvezde kaldi ciktiktan 2 gün sonra kaybettim malesef. Suan tekrar hamileyim insallah hepimiz hiç skinti yasamayiz
Hoşgeldin aramıza... Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin ve yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Bi kötü haberde benden malesef bugün yine beta hcg yapıldı 26 çıktı değer düştüğü için sağlıksız gebelik:KK43: çok istiyodum o yüzden çok etkiledi beni 2018 de hamile kalırım inşaallah

Bi kötü haberde benden malesef bugün yine beta hcg yapıldı 26 çıktı değer düştüğü için sağlıksız gebelik:KK43: çok istiyodum o yüzden çok etkiledi beni 2018 de hamile kalırım inşaallah
Sıkma canını... İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile olduğun haberini alırsın sağlıklı bir şekilde

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım tüp bebekle hamile kaldım:anneadayı: sonucumu dün öğrendim 11. Günüydü transferimin çok şükür mutlu haber aldım:KK200: muhtemelen 2018 ağustos ayı doğum tarihi rabbim inşallah sağlıcakla kese ve kalp:KK200: atışlarınıda duyurmak nasip olur...:anneadayı::anneadayı::KK200::nazar::nazar::KK200:
Aa hayırlı olsun canm bende bi tüp anası olacam işallah kaç çıktı 11. Gün değerin ?? Kucağımıza lamak da nasip olsun işallah

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katıldım tüp bebekle hamile kaldım:anneadayı: sonucumu dün öğrendim 11. Günüydü transferimin çok şükür mutlu haber aldım:KK200: muhtemelen 2018 ağustos ayı doğum tarihi rabbim inşallah sağlıcakla kese ve kalp:KK200: atışlarınıda duyurmak nasip olur...:anneadayı::anneadayı::KK200::nazar::nazar::KK200:
Amin cnaim bende bugun test sonucum aldim bende tup bebek sonucunhmda sukur pozitifi gordum

Doktorun aciklamasi mantikli gelmedi cnm ondan diyorum. Kismette deilmis pamuklara sarsamda olmucakmis :KK43:(

Allah allaaah gecmedimi hala kanamalarin. Allah yardimcin olsun cnm valla bende doktora gittikten sonra devretmeyi dusunuyorum çünkü doktorum hemen tedaviye devam edelim derse sezeryanda olacagina gore agustos annesi olurum :)

Amin cnm insallah cok tesekkur ederimmm...

Verende bir alanda bir cnm napalim kismet artik dun kotuydum ama simdi daha iyiyim doktorum hele bide devam edebiliriz tedaviye dersee tam super olacak :)

Bence seyirme olmuştur cnm esinde kalp atisi gibi hissetmistir. O kadar hassas kulaklarinin olacagini tahmin etmiyorum amaa hee hee de sevinsin yavrucak :)

Cok tesekkur ederim cnm insallaaaahh..

Insallah bakalim carsamba doktorum ne diyecek..
İnşallah canım bakalım ben kötü bişey olmasında beklerim kafasına girdim artık geçmedi lekelenmeler yerini kanamaya bıraktı malesef doktorum bakalım ne dicek bugün kan verdim biraz kötü oldum çıktım yarın da ultrosona giricem detaylı bakalım ne olucak allah yardımcımız olsun ama eğer bişey çıkmazsa bende bebek için yardım alacağım ilaç vs gibi

Çok zor bir süreç allah kolaylık versin kolayca atlatalım inşallah bu süreci. İnanıyorum ki bir sonraki ay kolayca hamile kalacağız. Bu kötü günler geride kalacak.

X