2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bugün doktora gittim kızlar, keseyi gördük 16mm. Bebeği görmeyi denedi ama göremedi. Üstten baktı. İki hafta sonra tekrar gidiş var inşallah bebeği görürüm o zaman, sevinmeye korkuyorum bu aralar.

Kızlar bel ağrınız var mı? Benim çok fazla var bir iş de yapmıyorum ama çok fazla özellikle geceleri..etrafta kime söylesem iyi değil bu iyice dinlen diyorlar normal mi sizce

Ben aşırı tatlı düşkünü bir insanım şimdi ise tatlı önüme geliyor ve yiyemiyorum
Hiç ekşi turşu yemezdm şimdi turşu limonlu ayva filan acayip değişti tercihim
Eşim şoktaaa
Aynen benimde tatlıyı çok severim normalde yani o kavanoz daki meşhur kadınların bayıldığı çikolata varta kaşık kaşık yerdim şimdi şişesi ni görmek istemiyorum Bugun bende limon tuzlayı yedim

Hayırlı olsun gözünüz Aydın hoşgeldin aramıza

Kızlar bel ağrınız var mı? Benim çok fazla var bir iş de yapmıyorum ama çok fazla özellikle geceleri..etrafta kime söylesem iyi değil bu iyice dinlen diyorlar normal mi sizce
Bel ağrısı olur diyor herkes ama benim yok canım sen dinlen bol bol yorma kendini öyle çok herkesin söylediğini kafana takıp stres yapma günümüz günümüzü tutmuyor artık Birgün çok kötü oluyoruz birgün normal ben mesala dün çok fenadaydım 3 saat de ev süpürdüm işkence gibiydi Bugun iyiydim

Canim malatya dogu fertilde denizhan deniz var mukemmel otesi bi dr siddetle tavsiye ederim

Allahim gonlunr gore versin inss bende baska doktora gitmeye karar verdim hemen igne tedavisine geciyor çünkü arastirdim ii bi doktor buldum persembe gidecem bakalim ne dicek

İlki sezeryan miydi?

Soyle diyeyim abimin pilot arkadaslari ankara ve istanbulun en iyi tup bebek merkezlerinde yaptilar tutmadi gorev dolayisiyla malatyaya geldiler ve umutsuz bi sekilde dogu fertilde denediler ve 1 kizilari oldu denizhan hoca ve ekibi gercekten basarili bende yaza dusunuyordum tup bebegi denizhan hocada ama cok sukur normal yolla nasip oldu

Allahim gonlunr gore versin inss bende baska doktora gitmeye karar verdim hemen igne tedavisine geciyor çünkü arastirdim ii bi doktor buldum persembe gidecem bakalim ne dicek
Bana klomen vs bişey vermiyolar kendi büyüdüğü için kanamamın nedenini yarın öğrendikten sonra kötü bişey çıkmazsa sadece takip yaptırcam bak bn bugün bi ebeyle konuştum folik asit al diyo düzenli rahmin daha çabuk toplanır ve kuvvetli olur benim evde 2 kutu var iyi folic asitler de kalite kalite gidiyo benim 2 kutuda iyi biri 3 aylık biri 4 aylık kullanım başlıycam şimdi inşallah yarın hamilelikten önce kullanılması dahada iyimiş sende kullan canım senin düşük oldu dimi kürtaj yoksa hiç beklemene bile gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…