-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.461
Kismet deilmis cnm cok istedim ilk aydan kavustum ama olmadi tutunamadi bebegim
Cok ama çok üzüldüm. Allah sabrını verir sen de umudunu kaybetme. Vakti saati gelmemiş demekkiSaolun kizlar kesesi olusmus kalp atisini duyamamistim daha 5 haftam bitmisti 6+2olmustuk
Inşallah canımSen kesin duyarsin. Ilk bebegimde 6+5 te gitmistim duymustuk.
Allah sabir versin canım hayırlısıyla en kısa zaman da tekrar hamile kalırsın cnnLavaboda baktim camasirimda leke vardi ped koydum takip amacli devam etti hemen hastaneye gittik ama ne yazikko kaybetmisim bebisimi
Ne kadar güzel yazmissin cnm yaa allahim saglikla kucagina almani nasip etsin banada tez zamanda yeni hamislik nasip etsin insallaaaahhhGecmis olsun canim.. acini paylasiyorum. Moralini bozma, yeniden hamile kalip bebegini kucagina aldiginda iyi ki bebegim sen olmussun diyeceksin. Hasretle bebegini beklerken saatler bile uzun ama aslinda 1-2 ay insan omrunde cok kisa bi zaman. Hepimiz duaciniz saglikle bebegini kucagina al canim.
Demekki.. gerci bu ay hamis kalirsam insallaah sezeryan olacagi icin ağustos annesi olabilirimm :))Cok ama çok üzüldüm. Allah sabrını verir sen de umudunu kaybetme. Vakti saati gelmemiş demekki
Insallah cnmmm cok saollAllah sabir versin canım hayırlısıyla en kısa zaman da tekrar hamile kalırsın cnn
Insallah canim hepimizin dualarındasın kalbimiz seninle, gönlüne göre olsunDemekki.. gerci bu ay hamis kalirsam insallaah sezeryan olacagi icin ağustos annesi olabilirimm :))
Amin cnm cok saol hamislerin duasi kabul olurmus bana cok dua edin :)Insallah canim hepimizin dualarındasın kalbimiz seninle, gönlüne göre olsun
Canım şaşırdım ve üzüldüm geçen hcg değeriyle ilgili konuşmuştuk. Benim ilk gebeliğim kanamalı geçmişti. Seni çok iyi anlıyorum. Her kanamada yüreğim ağzıma geliyordu.Dilerim tez zamanda tekrar hamile kalır sorunsuz bir gebelik yaşar ve sağlıkla evladını kucaklarsın.Kizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek
Kizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek
Benim de bu hafta soguk algınlıgı burun akıntısı falan vardı, onlar geçti derken halsizlik yorgunluk başladı. Tam bitkin değilim ama mecalim yok, yatsam uyurum ama direniyorum, uyuyunca sersemlemeyi sevmediğim için.Merhaba herkese benim çok zor geçiyor dizlerinde öylemi bulantım halsizliğim minik çoçukları olan arkadaşlarımız vardı Allah yardımcıları olsun yaklaşık 3 saatde ev süpürüp vilada ile yalandan sildim:)acil yardımcı bulmam lazım
Amin cnm insaalllaaah. Kismet deilmis ben neden korkarken ne geldi basima isteeeCanım şaşırdım ve üzüldüm geçen hcg değeriyle ilgili konuşmuştuk. Benim ilk gebeliğim kanamalı geçmişti. Seni çok iyi anlıyorum. Her kanamada yüreğim ağzıma geliyordu.Dilerim tez zamanda tekrar hamile kalır sorunsuz bir gebelik yaşar ve sağlıkla evladını kucaklarsın.
Amin cnm cok tesekkur ederim :)İnşallah en kosa zamanda sağlıklı bir bebişin olur bu acıyı unutturur canım
Hee bir de anlık hafif içten bir üşüme geliyor sık sık, sonra bir an çok sıcaklıyorum.. Öyle gel gitler de var. Bu üşüme sizde de oluyo mu kızlar?Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için benimde 2. Gebelik ama 11 sene geçti aradan yavaş yavaş yapıyorum hepimiz rahat hamilelikler geçiririz inşllah
Canım geçmiş olsun dış gebelik mi? Allah kolaylıklar versinKizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek
Cok geçmiş olsun umudunu kaybetme bende gecen ay kimyasal yaşadım kese gözükmediği halde cok yıprattım kendimi en azından bu normal yollardan hamile kalabildiginin göstergesi allah yar ve yardımcın olsunKizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek
Hee bir de anlık hafif içten bir üşüme geliyor sık sık, sonra bir an çok sıcaklıyorum.. Öyle gel gitler de var. Bu üşüme sizde de oluyo mu kızlar?