-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.481
Yok cnm kimyasal deil keseyi görmüştükCanım geçmiş olsun dış gebelik mi? Allah kolaylıklar versin
Normal yollarla olmamisti tedavi oldum cnm klomen ve daha birsuru ilacCok geçmiş olsun umudunu kaybetme bende gecen ay kimyasal yaşadım kese gözükmediği halde cok yıprattım kendimi en azından bu normal yollardan hamile kalabildiginin göstergesi allah yar ve yardımcın olsun
Özür dilerim ama bu birdaha olmayacagı anlamına gelmiyor evet gecen ay 350leri gördüm kanamam başladı 10 gün sürdü bitti bu ay daha adetime 6 gün varken cift cizgi cıktı 3 gün kala kan verdim 206 cıktı ve bende neredeyse 2 yıl boyunca hic korunmadım pco vardı ama klomende kullanmadım doktorum hormonlarımın iyi oldugunu ve beklemem gerektigini söyledi ve dediği gibide oldu seninde yavrun hic ummadıgın anda gelicektir en azından kendi kendine düştü bi operasyon görmedinYok cnm kimyasal deil keseyi görmüştük
Normal yollarla olmamisti tedavi oldum cnm klomen ve daha birsuru ilachemen dusuk ardina hamis mi kaldin?
Hayırlısı diyorum tabii canım ama gönlüm kız istiyor ne yalan söyleyeyim.Usursen kiz, terlersen erkek derlermis:)
Evet yaa kanamamla gitti şükür... bendede pco var 37 38 gunde oluyorum ve gecenlerde 2 bucuk ay olmadim benim bite prolaktin hormonu yuksek cikiyor onunla ilgilide ilac içiyorum... inss senin dedigin gibi olur agustos bebisi olamadi eylul bebisi olur :)Özür dilerim ama bu birdaha olmayacagı anlamına gelmiyor evet gecen ay 350leri gördüm kanamam başladı 10 gün sürdü bitti bu ay daha adetime 6 gün varken cift cizgi cıktı 3 gün kala kan verdim 206 cıktı ve bende neredeyse 2 yıl boyunca hic korunmadım pco vardı ama klomende kullanmadım doktorum hormonlarımın iyi oldugunu ve beklemem gerektigini söyledi ve dediği gibide oldu seninde yavrun hic ummadıgın anda gelicektir en azından kendi kendine düştü bi operasyon görmedin
Herkes pek çok teselli yazmış umarım sana moral olur ama ben de çok uzuldum tabii...inşallah huzne kendini çok kaptırmadan toparlayabilirsin... Böyle olduysa vardır bir hikmeti...Yok cnm kimyasal deil keseyi görmüştük
Normal yollarla olmamisti tedavi oldum cnm klomen ve daha birsuru ilachemen dusuk ardina hamis mi kaldin?
Canım üzme kendini, bu kadar insanın duası senin ile... vakti zamanı değilmiş demekki...Kizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek
Olur kuzum tabiki olur benimki olduysa seninki hayli hayli olur bu defa sağlıklı güzel bi hamilelik gecirirsin rahmin şuan tertemiz şak die hamile kalıcaksın evet hayal kırıklıgı büyük ama beklenen özelse beklemekte güzeldir der seni güzel yanaklarından öperimEvet yaa kanamamla gitti şükür... bendede pco var 37 38 gunde oluyorum ve gecenlerde 2 bucuk ay olmadim benim bite prolaktin hormonu yuksek cikiyor onunla ilgilide ilac içiyorum... inss senin dedigin gibi olur agustos bebisi olamadi eylul bebisi olur :)
Allah en kisa zamanda saglikli bir bebis versin insallah uzme kendiniEvet yaa kanamamla gitti şükür... bendede pco var 37 38 gunde oluyorum ve gecenlerde 2 bucuk ay olmadim benim bite prolaktin hormonu yuksek cikiyor onunla ilgilide ilac içiyorum... inss senin dedigin gibi olur agustos bebisi olamadi eylul bebisi olur :)
Amin cnm insallaah kismet deilmis demekko napalimAllah en kisa zamanda saglikli bir bebis versin insallah uzme kendini
Bende oyle dusunuyorum bundada bi hayir vardir diyorum. Cok takmamaya calisacagim eger doktorumda bi engelin yok derse inss yeniden hamis olmak icin elimden geleni yapacagimm...Herkes pek çok teselli yazmış umarım sana moral olur ama ben de çok uzuldum tabii...inşallah huzne kendini çok kaptırmadan toparlayabilirsin... Böyle olduysa vardır bir hikmeti...
Cok saolun cnm gercekten baska bi topicte daha aktiftim cok yazan oldu allah hepinixden razi olsun bazen insanlar birbirlerini tanimadan gormeden de gonul bagi kurulabiliyor. Vakti zamani geldiginde saglikla olsun insallahCanım üzme kendini, bu kadar insanın duası senin ile... vakti zamanı değilmiş demekki...
Cok saol cnmm yaa saglikla kucagina alirsin insallaah. Baskaa topiclerde gorusmek uzere malum artık bu sayfa beni sadece uzerOlur kuzum tabiki olur benimki olduysa seninki hayli hayli olur bu defa sağlıklı güzel bi hamilelik gecirirsin rahmin şuan tertemiz şak die hamile kalıcaksın evet hayal kırıklıgı büyük ama beklenen özelse beklemekte güzeldir der seni güzel yanaklarından öperim
Çok geçmiş olsun Allah hayırlısını nasip etsin beta hcg niz normal miydi bende çok endişeliyim çok az yükseldiği içinCok saolun cnm gercekten baska bi topicte daha aktiftim cok yazan oldu allah hepinixden razi olsun bazen insanlar birbirlerini tanimadan gormeden de gonul bagi kurulabiliyor. Vakti zamani geldiginde saglikla olsun insallah
2 gune iki katina cikiyordu normaldi aslinda ama ben cok fena griptim ve cok fena oksuruyordum doktorum oksururke ikinma refleksi yaptigim icin dusmus olabilecegini soyledi. Serum yerken oksurmemek icin o kadar tuttumki kendimi ama taktiri ilahi isteeÇok geçmiş olsun Allah hayırlısını nasip etsin beta hcg niz normal miydi bende çok endişeliyim çok az yükseldiği için
Yaaa Yen’i gördüm çok üzgünüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm önümüzdeki ay sağlıkla bir bebek gelir inşllah dualarımdasın artıkKizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek
Ben de evdekilere göre cok üşüyorum. Bu yorumu ilk kez duydumUsursen kiz, terlersen erkek derlermis:)