- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 42
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.441
O zaman ben 1 hafta erken gidiyorum sanırımBen 5+3 keseyi gördüm ama daha cok küçüktü 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı icin doktorum 22de doktora gidecem
Ben henüz girmedim canm benim de sat 8 kasım test 7 aralıktı dr um aradı değer çok iyi 15 gün sonra görşürüz dedi 22 sinde gidicem canm
Inş canım ben öyle bir hastanede tahlil verdim ki cumartesi diye lab kapalıymış pazartesi alacağım sonucu inş senin değerin kaçhosgeldin bende aşılama ile hamile kaldım aşılamadan 14 gün sonra kanda belli oldu 1 hafta sonra keseyi gördüm bu haftada inş kalp atışlarını duyucam keseyi gördükten 2 hafta sonrası oluyor yaklaşık kanda pozitif den 1 hafta sonra kese 3 hafta sonra kalp atışı görülür kesin bildiğim kadarıyla
Merhaba 9 aylik bebeğim var ve ben tekrar hamile olduğumu öğrendim
Arakadaşlar hamile olan bir arkadaşım ilerde oluşacak çatlaklar için şimdiden bebe yağı kullanmaya başlamamı önerdi. Aranızda başlayan var mı? Yada daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar ne kullandılar acaba?
Amin canım inşallah Allah hepimize nasip etsinRabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin yavrunuzu inşallah. Teşekkür ederim cevabınız için darısı başıma inşallah
Heyecanlandim kalp atisi kac haftalik iken belli oluyorSıra kalp atışlarına inşallah:)
Benim 12. Gün yani adet tarihi sööylersem de adete 1 gün kala 718 çıktı 2 gün sonra tekrarlamana gerek yok dedi dr bende boşverdim ve anı yaşamaya çalışıyorum öncesinde 4. Tüp bebek ve 7. tüp bebekte kaybım var keyif almaya bakıyorum işteInş canım ben öyle bir hastanede tahlil verdim ki cumartesi diye lab kapalıymış pazartesi alacağım sonucu inş senin değerin kaç
5 yada 6 da sanırım bn 6+5 de gidicemHeyecanlandim kalp atisi kac haftalik iken belli oluyor
Güzel sonuçlar al inşallah cnmInş canım ben öyle bir hastanede tahlil verdim ki cumartesi diye lab kapalıymış pazartesi alacağım sonucu inş senin değerin kaç
4 haftalik gittim kese gözükmemişti herseyin hayirlisiO zaman ben 1 hafta erken gidiyorum sanırım
Şimdi bi beklemek çok zor geliyor büyük ihtimalle çoğul gebelik kaç tane sağlıklılar mı Alla hım sen bize sabır ver zaman çabuk geçsin :)))
Ya çok üzüldüm canımKizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek
Kismet deilmis cnm cok istedim ilk aydan kavustum ama olmadi tutunamadi bebegimYa çok üzüldüm canım
Ah be kuzum vardir Rabbimin bir bildigi ne olur güçlü ol. Nasil oldu diyecegim ama seni uzmek istemiyorum soruptaKizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek
Geçmiş olsun canım kaç haftalik ti kalp atışını duymusmuydun allahım bi daha nasip eder insallahKizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek
Lavaboda baktim camasirimda leke vardi ped koydum takip amacli devam etti hemen hastaneye gittik ama ne yazikko kaybetmisim bebisimiAh be kuzum vardir Rabbimin bir bildigi ne olur güçlü ol. Nasil oldu diyecegim ama seni uzmek istemiyorum sorupta
Rabbim tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana insallah canim.Lavaboda baktim camasirimda leke vardi ped koydum takip amacli devam etti hemen hastaneye gittik ama ne yazikko kaybetmisim bebisimi
Geçmiş olsun canım kaç haftalik ti kalp atışını duymusmuydun allahım bi daha nasip eder insallah
Saolun kizlar kesesi olusmus kalp atisini duyamamistim daha 5 haftam bitmisti 6+2olmustukRabbim tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana insallah canim.
Sen kesin duyarsin. Ilk bebegimde 6+5 te gitmistim duymustuk.5 yada 6 da sanırım bn 6+5 de gidicem