2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kismet deilmis cnm cok istedim ilk aydan kavustum ama olmadi tutunamadi bebegim

Gecmis olsun canim.. acini paylasiyorum. Moralini bozma, yeniden hamile kalip bebegini kucagina aldiginda iyi ki bebegim sen olmussun diyeceksin. Hasretle bebegini beklerken saatler bile uzun ama aslinda 1-2 ay insan omrunde cok kisa bi zaman. Hepimiz duaciniz saglikle bebegini kucagina al canim.

Gecmis olsun canim.. acini paylasiyorum. Moralini bozma, yeniden hamile kalip bebegini kucagina aldiginda iyi ki bebegim sen olmussun diyeceksin. Hasretle bebegini beklerken saatler bile uzun ama aslinda 1-2 ay insan omrunde cok kisa bi zaman. Hepimiz duaciniz saglikle bebegini kucagina al canim.
Ne kadar güzel yazmissin cnm yaa allahim saglikla kucagina almani nasip etsin banada tez zamanda yeni hamislik nasip etsin insallaaaahhh

Meyraacnl çok geçmiş olsun üzülme verende alanda allah demekki sağlıklı bir gebelik değilmiş yine hamile kalırsın inş.

Kizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek :KK43:
Canım şaşırdım ve üzüldüm geçen hcg değeriyle ilgili konuşmuştuk. Benim ilk gebeliğim kanamalı geçmişti. Seni çok iyi anlıyorum. Her kanamada yüreğim ağzıma geliyordu.Dilerim tez zamanda tekrar hamile kalır sorunsuz bir gebelik yaşar ve sağlıkla evladını kucaklarsın.

Çok geçmiş olsun.en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah :dua: bende yaşadım.çok zor zaman hissettigini anlayabiliyorum.doktorum sağlıksızdı büyüseydi sagliksiz olsaydi dogurup dogurmama kararini vermen gerekcekti.Allah sana seçim yaptırmadı.bu şekilde düsün dedi.gercekteen cevremde şahit oldugum bi arkadasimin acisini gorunce hak verdim .bebek buyudu hastaydi dogurmaya karar verdi aldirmadi ama 6 aylikken kalbi durdu .ben sukrettim daha çok yipratmadan Allahim aldigi icin.Hayirlisi dedim verende alanda o .insallah sende en yakin zamanda mutlu haberlerle gelceksin.

Merhaba herkese benim çok zor geçiyor dizlerinde öylemi bulantım halsizliğim minik çoçukları olan arkadaşlarımız vardı Allah yardımcıları olsun yaklaşık 3 saatde ev süpürüp vilada ile yalandan sildim:)acil yardımcı bulmam lazım:KK43:
Benim de bu hafta soguk algınlıgı burun akıntısı falan vardı, onlar geçti derken halsizlik yorgunluk başladı. Tam bitkin değilim ama mecalim yok, yatsam uyurum ama direniyorum, uyuyunca sersemlemeyi sevmediğim için.

Canım şaşırdım ve üzüldüm geçen hcg değeriyle ilgili konuşmuştuk. Benim ilk gebeliğim kanamalı geçmişti. Seni çok iyi anlıyorum. Her kanamada yüreğim ağzıma geliyordu.Dilerim tez zamanda tekrar hamile kalır sorunsuz bir gebelik yaşar ve sağlıkla evladını kucaklarsın.
Amin cnm insaalllaaah. Kismet deilmis ben neden korkarken ne geldi basima isteee :KK43:(

Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için benimde 2. Gebelik ama 11 sene geçti aradan yavaş yavaş yapıyorum hepimiz rahat hamilelikler geçiririz inşllah
Hee bir de anlık hafif içten bir üşüme geliyor sık sık, sonra bir an çok sıcaklıyorum.. Öyle gel gitler de var. Bu üşüme sizde de oluyo mu kızlar?

Kizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek :KK43:
Cok geçmiş olsun umudunu kaybetme bende gecen ay kimyasal yaşadım kese gözükmediği halde cok yıprattım kendimi en azından bu normal yollardan hamile kalabildiginin göstergesi allah yar ve yardımcın olsun

X