- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.421
Erken yapmanla alakası yok canım bi hamilelik olusmus belliki sağlıklı bir hamilelik değil değerin en az 250 üzeri olmaliydi bugün bi dr görün hakkında hayırlısı canimMerhaba kızlar benim SAT 11 kasım bi kaç aydır bebek istediğim için erkenden test yaptırıp duruyordum bu ay 3. Hafta da Yani 1hafta önce hcg baktırdım 29, çıktı 1 hafta sonra bugün baktırdım 50, kadın doğuma gösterdim sağlıksız gebelik dedi hiç ilaç bile vermedi kendiliğinden düşmezse kürtaj yaparız dedi alttan muayene etti sol yumurtalığımda 6 mm kist vardı kendiliğinden geçer dedi kesede görmedi... çok mu erken yaptırdım panik oldum acaba bilemiyorum
allah kolay getirsin canım ilk gebeliğin herhalde benim 5. Gebelik hic asermem olmaz bundada şimdilik yok dinlen temiz havaya cik evde yemek yapamiyorsan dışarda ye arasira geçici bir dönem inş. Cabuk gecirirsinMerhaba herkese benim çok zor geçiyor dizlerinde öylemi bulantım halsizliğim minik çoçukları olan arkadaşlarımız vardı Allah yardımcıları olsun yaklaşık 3 saatde ev süpürüp vilada ile yalandan sildim:)acil yardımcı bulmam lazım
Sanırım olmuşturKişisel bilgilerinde tahmini doğum tarihı var oraya doğum tarihini yazip değişiklikleri kaydet de altta cikio
Normalde 2 gunde bir 2 katına çıkması lazım.doktor o yuzden sagliksiz demiştir.benim ilk hamileligim 2 gunde bir 2 katina cikti ama kese gorunmedi 4.hafta biterken hala kese gorunmuyordu.kanamam başladı.2 gunde bir 2 kat artmadi 10 bine kadar çıktı bhcg .dis gebelik dediler ve 7 haftada keseyi gorduk sonu kurtaj oldu.dis gebelik degildi.kimisinin artmiyo kimisinin dengesiz artiyo.kimisinin yavas artmasina ragmen sonradan topluyo.ben bu isi bi turlu çözemedim inan ki.beklemekten baska çare olmuyor malesef kiMerhaba kızlar benim SAT 11 kasım bi kaç aydır bebek istediğim için erkenden test yaptırıp duruyordum bu ay 3. Hafta da Yani 1hafta önce hcg baktırdım 29, çıktı 1 hafta sonra bugün baktırdım 50, kadın doğuma gösterdim sağlıksız gebelik dedi hiç ilaç bile vermedi kendiliğinden düşmezse kürtaj yaparız dedi alttan muayene etti sol yumurtalığımda 6 mm kist vardı kendiliğinden geçer dedi kesede görmedi... çok mu erken yaptırdım panik oldum acaba bilemiyorum
Teşekkür ederim güzel tavsiyeleriniz için benimde 2. Gebelik ama 11 sene geçti aradan yavaş yavaş yapıyorum hepimiz rahat hamilelikler geçiririz inşllahallah kolay getirsin canım ilk gebeliğin herhalde benim 5. Gebelik hic asermem olmaz bundada şimdilik yok dinlen temiz havaya cik evde yemek yapamiyorsan dışarda ye arasira geçici bir dönem inş. Cabuk gecirirsin
Yarına randevu aldım başka dr da gidicez Allah tan ümit kesilmez beklemek gerçekten zorErken yapmanla alakası yok canım bi hamilelik olusmus belliki sağlıklı bir hamilelik değil değerin en az 250 üzeri olmaliydi bugün bi dr görün hakkında hayırlısı canim
Canım ultrasonda keseyi görmüştük yeri güzel doğru yere yerleşmiş dedi o yüzden dış gebelik ihtimali yok ama umarım kendiliğinden sonlanır bu durum bir an önce.B babyonthego kanaman başlamazsa değerlerini kontrol ettir. Cok az da olsa yükselmeye devam ediyorsa kimyasal olmayabilir. Dış gebelik şüphesini gözardı etmeyesin. Inşallah kendiliğinden düşer. Doktora görünmeyi ihmal etmw
Bakılır sanırım normal acillerde bakar ama mirin kırın ederlerHafta ici calistigim icin doktora gidemedim hcbg 133 cikmisti tekrar bakalim denildi ama gidemedim. Kadin dogum hastanesinin acilini gitsem su bakilir mi acaba
Hayırlı olsun sizin transfer ne zamandı test günü 12. Gün ni daha test yaptın mı
Selam kızlar ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım son adet tarihim 9 Kasım Sizler Doktora ne zaman gittiniz kese için Kasıklarım çok dolu hissediyorum Sürekli uyuyorum o yüzden5 hafta 1 gunluk hamisim kasik agrilari icin gittim kese göründü
Hoşgeldin canım. Bende azerbaycan türküyüm bursada yaşıyorum. Sen bakudemi ikamet ediyorsun?Meraba kizlar.Araniza Bakuden katiliyorum.Beni de listeye alin lutfen.
Bahar
Yas 35
4. Hamilelik
Tahmini dogum tarihi 22 agustos
O kadar az değerle kese görünmesi mümkün değil canim. Bi yanlısın olmasinCanım ultrasonda keseyi görmüştük yeri güzel doğru yere yerleşmiş dedi o yüzden dış gebelik ihtimali yok ama umarım kendiliğinden sonlanır bu durum bir an önce.
Ultrason ile baktı kese göründüğü için beta testine gerek yok dediBakılır sanırım normal acillerde bakar ama mirin kırın ederler
Göğüslerimde sızlama başladı 1 hafta önce ve hala devam ediyor. İlk önce idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm.ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım ve yine ikinci çizgiyi silik bi şekilde görünce merakıma yenilerek 4 gün kala kan testi yaptırmış oldum:) şuan adetime 2 gün kaldı ve her sabah test yapıyorum ikinci çizgi her geçen gün daha belli olmaya başladı.değer yükselir keseyi ve kalp atışlarınıda görürsem kesin gebeyim diyebileceğim.Darısı başınıza olsun inşallah en kısa zamanda. Sorunsuz gebelikler yaşayıp sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı
Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin yavrunuzu inşallah. Teşekkür ederim cevabınız için darısı başıma inşallahGöğüslerimde sızlama başladı 1 hafta önce ve hala devam ediyor. İlk önce idrar testi yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm.ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar test yaptım ve yine ikinci çizgiyi silik bi şekilde görünce merakıma yenilerek 4 gün kala kan testi yaptırmış oldum:) şuan adetime 2 gün kaldı ve her sabah test yapıyorum ikinci çizgi her geçen gün daha belli olmaya başladı.değer yükselir keseyi ve kalp atışlarınıda görürsem kesin gebeyim diyebileceğim.Darısı başınıza olsun inşallah en kısa zamanda. Sorunsuz gebelikler yaşayıp sağlıkla kucaklayalım yavrularımızı
Sıra kalp atışlarına inşallah:)Ultrason ile baktı kese göründüğü için beta testine gerek yok dedi
Ben henüz girmedim canm benim de sat 8 kasım test 7 aralıktı dr um aradı değer çok iyi 15 gün sonra görşürüz dedi 22 sinde gidicem canmSelam kızlar ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım son adet tarihim 9 Kasım Sizler Doktora ne zaman gittiniz kese için Kasıklarım çok dolu hissediyorum Sürekli uyuyorum o yüzden
Ne zaman keseleri gördün ve bne zamana geri çağırdı ??Sıra kalp atışlarına inşallah:)
hosgeldin bende aşılama ile hamile kaldım aşılamadan 14 gün sonra kanda belli oldu 1 hafta sonra keseyi gördüm bu haftada inş kalp atışlarını duyucam keseyi gördükten 2 hafta sonrası oluyor yaklaşık kanda pozitif den 1 hafta sonra kese 3 hafta sonra kalp atışı görülür kesin bildiğim kadarıylaSelam kızlar ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım son adet tarihim 9 Kasım Sizler Doktora ne zaman gittiniz kese için Kasıklarım çok dolu hissediyorum Sürekli uyuyorum o yüzden
Keseyi 30 aralıkta gördüm canım 2 hafta sonra çağırdı kalp atışlarına 13 unde gidicem çarşamba günüNe zaman keseleri gördün ve bne zamana geri çağırdı ??
Sen benden öndesin takipteyim seni
Ben 5+3 keseyi gördüm ama daha cok küçüktü 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı icin doktorum 22de doktora gidecemNe zaman keseleri gördün ve bne zamana geri çağırdı ??
Sen benden öndesin takipteyim seni