2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 5+3 keseyi gördüm ama daha cok küçüktü 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı icin doktorum 22de doktora gidecem
O zaman ben 1 hafta erken gidiyorum sanırım
Şimdi bi beklemek çok zor geliyor büyük ihtimalle çoğul gebelik kaç tane sağlıklılar mı Alla hım sen bize sabır ver zaman çabuk geçsin :)))

Ben henüz girmedim canm benim de sat 8 kasım test 7 aralıktı dr um aradı değer çok iyi 15 gün sonra görşürüz dedi 22 sinde gidicem canm

hosgeldin bende aşılama ile hamile kaldım aşılamadan 14 gün sonra kanda belli oldu 1 hafta sonra keseyi gördüm bu haftada inş kalp atışlarını duyucam keseyi gördükten 2 hafta sonrası oluyor yaklaşık kanda pozitif den 1 hafta sonra kese 3 hafta sonra kalp atışı görülür kesin bildiğim kadarıyla
Inş canım ben öyle bir hastanede tahlil verdim ki cumartesi diye lab kapalıymış pazartesi alacağım sonucu inş senin değerin kaç

Arakadaşlar hamile olan bir arkadaşım ilerde oluşacak çatlaklar için şimdiden bebe yağı kullanmaya başlamamı önerdi. Aranızda başlayan var mı? Yada daha önce hamilelik yaşayan arkadaşlar ne kullandılar acaba?

Lierac kullandim ilkinde. Hic catlagim olmadi. 4-5 ten sonra baslarim yine. Bi Doktor soyle demisti. Ben bunu veriyoruz ama sursen de surmesende catlayacagin varsa catlarsin yoksa catlamazsin, genetik. Vermedi de catladim deme diye veriyoruz dedi

Inş canım ben öyle bir hastanede tahlil verdim ki cumartesi diye lab kapalıymış pazartesi alacağım sonucu inş senin değerin kaç
Benim 12. Gün yani adet tarihi sööylersem de adete 1 gün kala 718 çıktı 2 gün sonra tekrarlamana gerek yok dedi dr bende boşverdim ve anı yaşamaya çalışıyorum öncesinde 4. Tüp bebek ve 7. tüp bebekte kaybım var keyif almaya bakıyorum işte

Kizlar grubu devralmak isteyen varsa bana yazsin ben bugun bebegimi kaybettim ne yazikki grupta kalmam beni sadece uzecek :KK43:

X