-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.121
İlk işim buraya yazmak olucak inşallah hüsranla dönmem. İçimi rahatlattın çok teşekkür ederim canımYaz mutlaka, ben 25 i görünce hamile değilimdir dedim. 83 ü görünce doktor hayırlı olsun diye açtı telefonu. Önemli olan artış canım. 458 i de sırf kendi merakım için yaptım, doktor gerek görmedi bile..
Peki ne zaman sonra gel keseyi görelim dedi doktorYaz mutlaka, ben 25 i görünce hamile değilimdir dedim. 83 ü görünce doktor hayırlı olsun diye açtı telefonu. Önemli olan artış canım. 458 i de sırf kendi merakım için yaptım, doktor gerek görmedi bile..
Peki doktoranı dondurmuş muydun bu sürede ve yine dondurabilecek misin? Oyleyse problem olmaz, döndüğün zaman devam edersin artık. Bilgisayar başında araştırma falan yaparsın belki yavaş yavaş.
Hocanın ve bölüm baskanının da kabullenmekten başka şansaları yok artık :)
Tabi 11. Gün yani ptsi 442 çıktıPeki kan testı yaptırdınız mı
Ben akademisyenim. Yrd. Doc. Ne hocan ne de bolum başkanı sana hiçbir şey diyemez. Sensiz bölüme birşey olmaz. Suç mu işliyorsun sanki. Senin doktora bitirme sürecin haliyle uzayabilir. Sonucta her şey olacağına varır. Hiç bunu düşünüp stres yapma. 50 d misin 33 a mi?Benim bir de şöyle bir sorunun var, tabi en büyük sorun bu olsun. Doktora yapıyorum ve araştırma görevlisiyim. Zaten 9.5 aylık bir kızım var, 1 yıl ücretsiz izin aldım, şubatta başlayacaktım. Hala izimdeyim yani. Hocam ve bölüm başkanına yeniden hamile olduğumu söyleyince ne olacak merak ediyorum..
Dondurmadım, ama dersleri bitirmiştim, zaten 2. Dönemimdeydim. Dondurmama gerek yok sanırım, 12 dönem hakkım var döndüğümde hala 6 dönemim kalacak. Rahat rahat bitiririm. Onlar kabullenecek de pişkin pişkin, söylemeye utanıyorumbir de ilk bebişten gördüm ki hayal yani evden çalışayım olayı..
Peki ne zaman sonra gel keseyi görelim dedi doktor
Açıklamayı görünce farkettim, olsun hoşuma bile gitti sonra:)Ay bu ne ya kahkahalarla gülme şeyi yapmadım ben normal gülücük atmıştım, yanlış anlama canım
Açıklamayı görünce farkettim, olsun hoşuma bile gitti sonra:)
Ben akademisyenim. Yrd. Doc. Ne hocan ne de bolum başkanı sana hiçbir şey diyemez. Sensiz bölüme birşey olmaz. Suç mu işliyorsun sanki. Senin doktora bitirme sürecin haliyle uzayabilir. Sonucta her şey olacağına varır. Hiç bunu düşünüp stres yapma. 50 d misin 33 a mi?
E elifub88 çocuklara bakmanda yardımcı olacak kimsen yok mu. Yeterlilige girdin mi ? Hani şubatta döner dönmez hemen tekrar izin almasan en azindan yeterlilige girmissen doktora tez konun belli olasıya kadar devam etsen. Evde de hamileligin eger rahat gecerse çocuk uyuduğunda her gün 1 veya 2 saat bile baksan senin için kardır. Ben yapabilsem oyle yapardım. Bölümün yapısını bilemiyorum, biraz çalışıp milletin gazını eğer varsa alırdın. Bu bir seçenek. Ama desen ki cok mu onemli doktora zamanında bitmese ne olur derim ki cok da tin sen evinde evli mutlu çocuklu huzurlu ol gerisi boş.
Tebrik ederim canim sen programını yapmışsın zaten. Şimdiden hem hayırlı ve huzurlu bir hamilelik hem de çalışmalarında başarılar dilerimAnnem hayatta degil malesef ama 1 bucuk aydir yatili bakicim var. cocukla ben gidene kadar alissinlar diye erken bulmustum. subatta doner donmez izin almayacagim, 32. Haftaya kadar calisacagim, sonra donem bitiyor zaten. Sonra izin alacagim. Bizim bolumde iki yeterlilik var. birincisini gectim, ikincisine bu donem girecegim. Sadece bir yil bebekle durma taraftariyim evde, o benim icin onemli. Sonrasinda da bitiririm umarim .
Benim de öyle kızlarBenim de 25 ekim son adet tarihim
Umudum iyice arttı hadi inşallah canım10 gün. Ama ben 12 güne falan uzattım, belki kalp atışı da duyarız diye. İlkinde 6+5 te duymuştuk, şimdi 6 da gidiyorum. İlki deyince hatırladım, ilkinde bat tan bir gün sonra 79, arkasından 142 çıktı. Daha sonra bayram tatili girdi araya bakılamadı, sonra 19000 lere çıkmıştı. Umarım bana benzersin canım:)
Ben pazar yaptırdım yanı benımde 10. Gün oluyor 43.81 cıktı benim normal mi anlamadım yanı adetımden once yaptırmıs oldumTabi 11. Gün yani ptsi 442 çıktı
Evet canım seninle de aynıyızBenim de 25 ekim son adet tarihim
5+6Benim son adet tarihim 7 kasım normalde kac haftalık oluyor
Hangimiz ilk doğuracak bakalım :)Benim de öyle kızlar