- 19 Ağustos 2017
- 4.899
- 5.634
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.141
Aynen bendeeKalp atışı duyan yazsın olur mu? Çok merak içindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bendeeKalp atışı duyan yazsın olur mu? Çok merak içindeyim
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz. profil fotoğrafınız konyadaki bayan değil mi? Konyaya ilk geldiğimde görmüştüm bir daha da görmedim, hayatta mı bilmiyorum, youtube da videosunu bile yapmışlardı, çok tatlı.Bende tup bebek yaptirdim dun silik test cikti bugun kan verdim sonuc bekliyorum olursa bende temmuz annesi olacagim :)
ben tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum daha önceki hamileliğimdede kullandım ilacımı korkma sıkıntı olmaz Allahın izniyle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar ilk hamileliğim ve 5 haftalık hamileyim. Dün kan testlerimde Troid im yüksek çıktı bugün dahiliyeye gideceğim ama endiseliyim. Daha önce böyle değeri yüksek çıkan oldu mu aranızda
İçimi rahatlattın teşekkür ederim. İlacı kullaninca normal degerlerine düşüp bebegin gelisimini engellemez değilmi. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinben tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum daha önceki hamileliğimdede kullandım ilacımı korkma sıkıntı olmaz Allahın izniyle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Insallah soal canim evet ama ben konyali degilim ama hikayesi cok etkilemisti beni..en son vefat ettode denilmistiİnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz. profil fotoğrafınız konyadaki bayan değil mi? Konyaya ilk geldiğimde görmüştüm bir daha da görmedim, hayatta mı bilmiyorum, youtube da videosunu bile yapmışlardı, çok tatlı.
Ben de konyalı değilim, doğma büyüme ankaralıyım, aslen de karabüklüyüm, eş durumundan da balıkesirliyim:) 2,5 yıldır da iş için konyadayız. Allah rahmet etsin.Insallah soal canim evet ama ben konyali degilim ama hikayesi cok etkilemisti beni..en son vefat ettode denilmisti
neydi hikayesi merak ettim?Insallah soal canim evet ama ben konyali degilim ama hikayesi cok etkilemisti beni..en son vefat ettode denilmisti
Kadin kocasina cok asik fakat cocugu olmuyor sonra esi bunu terk edip evlwnmis ve 2 cocugu olmus kocasi bunu birakinca akil sagligini kaybetmisneydi hikayesi merak ettim?
benim şükür ilk hamileliğimde sıkıntı yaşamadım canım inşallah bundada sorun olmaz sendede inşallahİçimi rahatlattın teşekkür ederim. İlacı kullaninca normal degerlerine düşüp bebegin gelisimini engellemez değilmi. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Benimkinde de kız diyor hayırlısı bakalım:)kızlar bu arada çin ve rus takvimine baktınız mı ben de her ikisi de kız diyor:) oğlumda tutmuştu, genelde tutuyor diye duyuyorum tabii tutmayan vardır illaki. İşin eğlencesi olsun:)
Benimde kiz cikti rus ve çin takviminde saglikli olsunlarda hayırlısıyla cinsiyet fark etmiyorBenimkinde de kız diyor hayırlısı bakalım:)
Bende tiroit yetmezliği var ilk gebeliğimde ilaç kullanmıştım şimdide kullanıyorum bende dahiliye gidip ilaç dozunu ayarlatıcam ihmal etmeyin sizdeSelam kızlar ilk hamileliğim ve 5 haftalık hamileyim. Dün kan testlerimde Troid im yüksek çıktı bugün dahiliyeye gideceğim ama endiseliyim. Daha önce böyle değeri yüksek çıkan oldu mu aranızda
İlkinde kız yazıyordu kızım oldu Çin takvimi rus takvimine bakmamıştımkızlar bu arada çin ve rus takvimine baktınız mı ben de her ikisi de kız diyor:) oğlumda tutmuştu, genelde tutuyor diye duyuyorum tabii tutmayan vardır illaki. İşin eğlencesi olsun:)
Kacinci hafta duydun canim bende haftaya gidecegim ıns.doktor oyle dediyse icini ferah tut dinlen.Arkadaşlar ben dün kalp atışını duydum bebişimin, çok mutlu oldum, ama bugun kahverengi akıntı (kanama) oldu bir miktar. Dr istirahat et dedi. Benzer birşey yaşayan oldu mu hiç?