2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar, herkese hayırlı olsun , ben de temmuz annelerinden geliyorum, 25 temmuz görünüyordu ama geç döllenme olduğu için 8 ağustosa kaydı, bugün kese ve yolc sac gördük, kalp atışı için 2 hafta sonra gideceğiz. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Selam kızlar ilk hamileliğim ve 5 haftalık hamileyim. Dün kan testlerimde Troid im yüksek çıktı bugün dahiliyeye gideceğim ama endiseliyim. Daha önce böyle değeri yüksek çıkan oldu mu aranızda

Bende tup bebek yaptirdim dun silik test cikti bugun kan verdim sonuc bekliyorum olursa bende temmuz annesi olacagim :)
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz. profil fotoğrafınız konyadaki bayan değil mi? Konyaya ilk geldiğimde görmüştüm bir daha da görmedim, hayatta mı bilmiyorum, youtube da videosunu bile yapmışlardı, çok tatlı.

Selam kızlar ilk hamileliğim ve 5 haftalık hamileyim. Dün kan testlerimde Troid im yüksek çıktı bugün dahiliyeye gideceğim ama endiseliyim. Daha önce böyle değeri yüksek çıkan oldu mu aranızda
ben tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum daha önceki hamileliğimdede kullandım ilacımı korkma sıkıntı olmaz Allahın izniyle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum daha önceki hamileliğimdede kullandım ilacımı korkma sıkıntı olmaz Allahın izniyle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İçimi rahatlattın teşekkür ederim. İlacı kullaninca normal degerlerine düşüp bebegin gelisimini engellemez değilmi. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

İnşallah güzel sonuçlarla gelirsiniz. profil fotoğrafınız konyadaki bayan değil mi? Konyaya ilk geldiğimde görmüştüm bir daha da görmedim, hayatta mı bilmiyorum, youtube da videosunu bile yapmışlardı, çok tatlı.
Insallah soal canim evet ama ben konyali degilim ama hikayesi cok etkilemisti beni..en son vefat ettode denilmisti

İçimi rahatlattın teşekkür ederim. İlacı kullaninca normal degerlerine düşüp bebegin gelisimini engellemez değilmi. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
benim şükür ilk hamileliğimde sıkıntı yaşamadım canım inşallah bundada sorun olmaz sendede inşallah

Bende tiroit yetmezliği var ilk gebeliğimde ilaç kullanmıştım şimdide kullanıyorum bende dahiliye gidip ilaç dozunu ayarlatıcam ihmal etmeyin sizde

kızlar bu arada çin ve rus takvimine baktınız mı ben de her ikisi de kız diyor:) oğlumda tutmuştu, genelde tutuyor diye duyuyorum tabii tutmayan vardır illaki. İşin eğlencesi olsun:)
İlkinde kız yazıyordu kızım oldu Çin takvimi rus takvimine bakmamıştım

X