- 17 Kasım 2016
- 1.231
- 2.343
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.101
Evet ben de öyleyim. Dinlenmek iyi geliyor.
sağolun kızlar, ilk gebeliğim... daha önce gebelik yaşayan bir kaç arkadaşım Allah Allah neden kasık ağrın oluyor ki deyince telaş yaptım. İçimi rahatlattınız...Var tabiki canım çok normal hepimizde var bunlar :)
Aminn canım inşallah..Bende 5. Haftamdayım önümüzdeki günlerde doktora gitmeyi düşünüyorum..hem keseyi hemde kalp atışını aynı anda görmek için bakalım neler olacak hala idrak edebilmiş değilimBen 5 haftalığım çok şükür dün keseyi gördük doktorla bundan sonraki aşama bebegin oluşması ve kalp atışlarını dinlemek olacak inşallah... hepimiz sorunsuz hamilelik geçiririz inşallah
Kese için canım ilk gidişim olacak. Doktoru aradım sordum cuma gel görünür dedi bakalım heyecanlıyımKalp atisi için mi kese icin mi canım
Çok normal..kese büyüyor agrılar o yüzden oluyor ..şiddeti artınca dinlenmekte fayda varKızlar bende de var bel ağrısı ve kasık ağrısı. Özellikle ayağa kalkınca merdiven çıkınca oluyor. Arada batmalar da oluyor.
Hoşgeldin sende canımBende pazartesi günü bthcg verdim pozitif çıktıAllah izin verirse bende ağustos annesi olucam inşallah
Benim de 7 kasım sanıyorum yarın 4. Haftamız bitiyor 5 e giriyoruzBenim son adet tarihim 7 kasım normalde kac haftalık oluyor
Allah Allah deseydin herkesin gebeliği farklı olabilir. Ben ne karar verdim biliyor musun? Yorumları veya davranışları ile bana moral olacaklarına felaket tellallığı yapanlarla az görüşme kararı aldim. Basit bir kasık ağrısını bile nasil abartmışlar. Desen ki allah korusun kanamam var allah yardım ede kimbilir ne diyecekler. Sakin ol bacım rahmimiz büyüyor ve kasiliyor. Bu tarz şikayetleri ya buraya yaz ya da doktora sor. Hiiiç moral bozma. Stresten bile kasılmaları daha çok hisseder insan ya. Nasil hamile bir insana hem de ilk hamileliği olan bir insana olumsuz düşündürtecek şekilde yaklaşırlar. Kızdım wallasağolun kızlar, ilk gebeliğim... daha önce gebelik yaşayan bir kaç arkadaşım Allah Allah neden kasık ağrın oluyor ki deyince telaş yaptım. İçimi rahatlattınız...
Kızlar bende daha önce kimyasal gebelik yaşadım. Şuan bata bir gün kala kan verdim 85 çıktı sizce düşük değil demi? Korkuyorum yine kimyasal olacak diye. İkinci kan tahlilimi vericem inşallah yükselmiştir
Bende aynı durumdan şikayetçiyim ve ilk bebeğim olacak inşallah... Kasık ağrılarım sızı şeklinde
Şişkinlik, akıntı zaman zaman kasıklarımda farklı yerlerde ağrı ve yorulunca bel ağrım var. Takmayayım diyorum amaaa benim gibi olan varmı????
Kızlar bende de aynı durum. Daimi değil ama zaman zaman yumurtalıklarımda soğuk almış gibi sızı ağrı var. Bütün daha büyük hamile arkadaşlarım ve yeni doğum yapan arkadaşım dedi ki onlarda da oluyormuş, doktora sormuşlar, demiş bebek rahime yerleşiyor, normaldir.Bende aynı durumdan şikayetçiyim ve ilk bebeğim olacak inşallah... Kasık ağrılarım sızı şeklinde
Peki kan testı yaptırdınız mıBenim de 7 kasım sanıyorum yarın 4. Haftamız bitiyor 5 e giriyoruz
Canim benim hic canini skma herkesin basinda bu durum benimde ilk gebeligim kimyasaldi korkma ikincikez hamile kalabildim insallah bunu rabbim korur sanada tekrardan tez zamanda nasip eder insallahmalesef ben bebeğimi kaybediyorum. doktor kimyasal olabilir takip edelim eger beta hcg düşmezse diş gebelikte olabilir dedi. 144 sonra 174 en son 173 çıktı değerlerim. yarın tekrar yapıcam test. inşallah bir an önce sıfırlanır ve kanamam başlar. ve tekrar herşey normale döner. doktor üzülme olur böyle hatta benımde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu dedi. moral veriyorda bana . inşallah sizinkiler sağlıklı bebişler olarak devam eder.
Benimki de 7 kasımBenim son adet tarihim 7 kasım normalde kac haftalık oluyor
Hoşbulduk canımHoşgeldin sende canım
malesef ben bebeğimi kaybediyorum. doktor kimyasal olabilir takip edelim eger beta hcg düşmezse diş gebelikte olabilir dedi. 144 sonra 174 en son 173 çıktı değerlerim. yarın tekrar yapıcam test. inşallah bir an önce sıfırlanır ve kanamam başlar. ve tekrar herşey normale döner. doktor üzülme olur böyle hatta benımde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu dedi. moral veriyorda bana . inşallah sizinkiler sağlıklı bebişler olarak devam eder.
Ay inşallah benimki de öyledir yarın kan vericem bakalım sonuç ne çıkıcakKorkma bence ben bata bir gun kala olcturdum 25 cikti, 2 gun sonra 83 ondan 4 gun sonra da 458e cikmisti. Gec dollenme olabilir belki:)
Ben dün doktora gittim ilk kez söyledim ağrı olduğunu normal dedi... Ama üşütünce daha çok ağrıdığını fark ettim bugün bence üşütmeyin sıcak tutun kendinizi...Kızlar bende de aynı durum. Daimi değil ama zaman zaman yumurtalıklarımda soğuk almış gibi sızı ağrı var. Bütün daha büyük hamile arkadaşlarım ve yeni doğum yapan arkadaşım dedi ki onlarda da oluyormuş, doktora sormuşlar, demiş bebek rahime yerleşiyor, normaldir.
Benim bir de şöyle bir sorunun var, tabi en büyük sorun bu olsun. Doktora yapıyorum ve araştırma görevlisiyim. Zaten 9.5 aylık bir kızım var, 1 yıl ücretsiz izin aldım, şubatta başlayacaktım. Hala izimdeyim yani. Hocam ve bölüm başkanına yeniden hamile olduğumu söyleyince ne olacak merak ediyorum..
Yaz mutlaka, ben 25 i görünce hamile değilimdir dedim. 83 ü görünce doktor hayırlı olsun diye açtı telefonu. Önemli olan artış canım. 458 i de sırf kendi merakım için yaptım, doktor gerek görmedi bile..Ay inşallah benimki de öyledir yarın kan vericem bakalım sonuç ne çıkıcak