-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.081
Valla ben seninn yerinde olsam kan verip bi kadın doğumcuya giderdim,belkide üstüne gördün hamilesin şu an ?
E hadi gözün aydin o zaman. Bata kac gün varÜstüne görmem imkansız cünki düşük yaptım yani kimyasaldı ama sanırım yine hamileyim baska bi marka test yaptım oda pozitif
Bende aynı durumdan şikayetçiyim ve ilk bebeğim olacak inşallah... Kasık ağrılarım sızı şeklindeŞişkinlik, akıntı zaman zaman kasıklarımda farklı yerlerde ağrı ve yorulunca bel ağrım var. Takmayayım diyorum amaaa benim gibi olan varmı????
Gözünaydın haftaya ne zaman gidiyorsun? Haftaya perşembe de ben gidicem kalp atışını dinlemek için. İnşallah sıkıntısız geçer bu süreçKızlar ben de gördüm keseyi nihayet çok şükür. haftaya da kalp atışları için gideceğiz. Doktor gayet saglıklı guzel yere yerleşmiş dedi. Ben 6 hafta diye gittim, 5,5 haftalık dedi doktor. Darısı göremeyen arkadaşlarımın başına
Tesekkür ederim inşallah sağlıklı bir gebelik olur bata 6 gün var daha baya erken olduE hadi gözün aydin o zaman. Bata kac gün var
Amin inşallah, eşim cuma izin alabileceği için cuma günü gidecegiz canım haberleşirizGözünaydın haftaya ne zaman gidiyorsun? Haftaya perşembe de ben gidicem kalp atışını dinlemek için. İnşallah sıkıntısız geçer bu süreç
Bat a 6 gün varken hemen çift çizgi çıkması zaten değerlerinin erkenden yükselmeye başladığını gösteriyor. Kimyasal olmayabilir gibi. Emin olmak için kan yaptır bekletme canimTesekkür ederim inşallah sağlıklı bir gebelik olur bata 6 gün var daha baya erken oldu
Evet ben de öyleyim. Dinlenmek iyi geliyor.Şişkinlik, akıntı zaman zaman kasıklarımda farklı yerlerde ağrı ve yorulunca bel ağrım var. Takmayayım diyorum amaaa benim gibi olan varmı????
Herşeyin hayırlısı canim. Demek zamani gelmemiş. Gönlünü ferah tutmalesef ben bebeğimi kaybediyorum. doktor kimyasal olabilir takip edelim eger beta hcg düşmezse diş gebelikte olabilir dedi. 144 sonra 174 en son 173 çıktı değerlerim. yarın tekrar yapıcam test. inşallah bir an önce sıfırlanır ve kanamam başlar. ve tekrar herşey normale döner. doktor üzülme olur böyle hatta benımde ilk gebeliğim kimyasal olmuştu dedi. moral veriyorda bana . inşallah sizinkiler sağlıklı bebişler olarak devam eder.
Var tabiki canım çok normal hepimizde var bunlar :)Şişkinlik, akıntı zaman zaman kasıklarımda farklı yerlerde ağrı ve yorulunca bel ağrım var. Takmayayım diyorum amaaa benim gibi olan varmı????
Benim de 25 ekim son adet tarihimSeninle aynı gün sat tarihimiz,bende şimdi randevu aldım cumartesi gidicem 9nda gel demişti.
Kalp atisi için mi kese icin mi canımBen de cuma günü doktora gideceğim zaman geçmiyorrrrr :)