2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlumda öyle 64 cm kiloda 6.400 ayina gore en alt sinirda nutricia infatrini mamaya başladık günde bir şişe ama bitiremiyor zorla veriyorum kan tahlili yaptırdın mi tiroid hormonlarına baktır bı benim oğlum serbest t3 biraz yüksek çıktı ama doktor bunla alakası yok dedi şimdi mamadan da kilo almazsa napicam bilmiyorum ek gıdaya da öyle çok yemiyor.

Yoğurdu benimki de yemiyor ya diğer oğlum da yemezdi
küçük küçük kavanozlar aldım onlara mayalıyorum haftada 1 kez.
kavanozları ilk açtığımda yiyor sonra yoğurt sulandıkça ekşiyor ve yemiyor ben de çözümü meyve sebze katarak yedirmekte buldum.
bugün ilk kez ıspanak yiyecek inşaallah beğenir.

6 ay 6 günlük şuan kızım hiç tahlil yaptırmadım canım senin oğlun ne kadar? Kilosu iyi gibi sanki kızımın ama boy kaldı uzamıyor, 3 ay takip etmek gerekiyormuş bu 2. ayımız bizim bu ay da uzamazsa araştırılacak. O mamayı doktor mu önerdi canım faydası neymiş kiloya mı boya mı faydası var?

Evet normal tarhana bebeklere özel yapılma değil. Bizimkide öyle canım o yuzden bizim yediklerimizden onun yiyebileceği şekilde ezip veriyorum arada sürekli mamasından yedirmeyi deniyorum işimiz zor kendi yediğinden vermediğindede agzının içine bakıyor sen verene kadar:) presentili ne canım anlamadım?

aynı benim oğlan
o da öyle aslında aç olmuyor ama çok hevesli yemek yemeye azıcık gecikince sinirleniyor ver diye ama ona yaptığıma değil bizim yemeklerimize bu heyecanı
boyu ve kilosu canım?

İnşallah uzamıştır canım benim oğlumda 6 aylık boyu 68 cm. Acaba genetik olabilirmi? Bizde kızlar hep kısa erkekler uzun oluyor ya. İçini ferah tut inşallah hiçbişey çıkmaz.

aynı benim oğlan
o da öyle aslında aç olmuyor ama çok hevesli yemek yemeye azıcık gecikince sinirleniyor ver diye ama ona yaptığıma değil bizim yemeklerimize bu heyecanı
boyu ve kilosu canım?
Aynen valla bide arada mamayı zorlayınca eliyle bi vuruyo bagırarak atarlı velet etrafı batırıyor :) boyu 68 cm kilosu 6700 canım bizim oğlan çıbık anasıyla babası gibi :))

Aynen valla bide arada mamayı zorlayınca eliyle bi vuruyo bagırarak atarlı velet etrafı batırıyor :) boyu 68 cm kilosu 6700 canım bizim oğlan çıbık anasıyla babası gibi :))
tükürüyor bizimkisi
bir keresinde limon yalattım hiç yüzü buruşmadı ama yoğurdu meyvesiz verince hemen buruşuyor yüzü
maşaallah

tükürüyor bizimkisi
bir keresinde limon yalattım hiç yüzü buruşmadı ama yoğurdu meyvesiz verince hemen buruşuyor yüzü
maşaallah
Tükürüyormu bak sennnn bizimkide doyduğunda püskürtüyor agzıyla benim oğlum anası gibi hiçbirşeye surat ekşitmedi daha herseyi löp löppp götürüyor

Tükürüyormu bak sennnn bizimkide doyduğunda püskürtüyor agzıyla benim oğlum anası gibi hiçbirşeye surat ekşitmedi daha herseyi löp löppp götürüyor
ilk başladığımızda biz de öyleydik ama artık seçiyor her yaptığımı iştahlı yemiyor nasıl olacak bilmiyorum inşaallah huy edinmez bunu 2-3 ay daha geçseydi en azından 10 aylık olsaydı azar azar da olsa bizim yemeklerimizde verirdim.
mama demişken canım formül mama mı veriyorsun pirinç unuyla falan mı hazırlıyorsun?

Kızlar tiroit rahatsızlığı olan var mı.
İlaç kullanan??
Ben varım.
benim kız sürekli dalıyor irkilme de oluyor ama aklıma epilepsi gelmedi. Bak evhamlandım şimdi. İrkilmesi ani ses yükselmelerinde ya da sert sesler duyduğunda ya da daldıysa bir yere bi ses duyduğunda yapıyor. Olabilir mi ki?

6ay 19 günlük boyuna sıkıntı etmiyor doktor ama kilosu düşük diyor. Evet doktor önerdi zaten reçete ile aliryosun rapor yazdı yoksa çok pahalı tutuyor gelişimi yakalamak icinmiş mesela diğer mamalardan 100 ml den 70 kalori alıyorsa bundan 101 kalori aliyor bakalım 9 Mart'ta kontrol var fark etmiş mi o zaman gorucez.

Ek gıdaya geçtikten sonra kabız oldu bizim minnoş. Fitilliyorum az yapıyor çörek otu suyu verdim kaynatıp ıhlamur verdim tık yok ıkınıyorda başka ne yapabilirim.

Bana da haber verirmisin canım eğer işe yaradıysa boy da özellikle bizde doktorumuza söyleyelim bu mamayı.

Yok canım almadım ama alt damaginda elime resmen disin ucu degiyor sert sert vede belli iki tane yan yana beyazlık var aslında dediğine göre ucu degerse ağrı olmaz ama yine de huzursuz acaba ustler mı çıkıyor bu sefer anlamadım ki

Ben uykusu geldiği için diye düşündüm senin dediklerinde çok mantıklı

Kızlar oğlum 6 aylık oldu ilk kez bu saate kadar uyumadı aşırı huzursuz ve ağlamaklı. 2 gündür irmik ve bal kabağı veriyorum ondan olabilir mi? Gaz yaparmı o yiyecekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…