- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.001
O zaman kuru-pilavın yanına kelle soğanla devam et bakalım :)) bu arada bir zamanlar bu saatlerde bile ne yazışılırdı, şimdi bebeler uyuyor mu ki... sanmam diş çıkaranlar nerdesiniz :)))
İşte geldimmmm ikinci dişimizide çıkardıkkk bu benim oğluşum çok anacı çokkkk yerim onun suratlarınııı bide emeklemeye başladık nefes aldırmıyo 2 dk mutfağa gidiyorum bi bakıyorum gelmiş hemen. Anne baba demesini beklerken bizim sıpanın ilk kelimesi mem oldu :)) mem diye etrafımda dolanıyor. Ek gıda olarak sebze ve meyve püresine devam ediyorum tarhana çorbasına bayılıyor ama hala zayıf çıbık ailesi olduk oğlanda bize çekti:) bende hamilelik öncesindeki kiloma geri döndüm göbek gitti korse falan kullanmadan. Bizde durumlar böyle yavrular büyüdüler şükürO zaman kuru-pilavın yanına kelle soğanla devam et bakalım :)) bu arada bir zamanlar bu saatlerde bile ne yazışılırdı, şimdi bebeler uyuyor mu ki... sanmam diş çıkaranlar nerdesiniz :)))
Maşallah kuzuna canım büyümüş :) basıl verdin kiloları göbek nasıl gitti benim göbek çok felaket, emzirdiğim için diyet de yapamıyorum. 47 kilo ilr hamile kaldım 66 kilo ile doğuma girdim şuan hala 60 kiloyum tipime göre çok çok körü duran bir göbeğim var 5 aylık hamile gibiyimİşte geldimmmm ikinci dişimizide çıkardıkkk bu benim oğluşum çok anacı çokkkk yerim onun suratlarınııı bide emeklemeye başladık nefes aldırmıyo 2 dk mutfağa gidiyorum bi bakıyorum gelmiş hemen. Anne baba demesini beklerken bizim sıpanın ilk kelimesi mem oldu :)) mem diye etrafımda dolanıyor. Ek gıda olarak sebze ve meyve püresine devam ediyorum tarhana çorbasına bayılıyor ama hala zayıf çıbık ailesi olduk oğlanda bize çekti:) bende hamilelik öncesindeki kiloma geri döndüm göbek gitti korse falan kullanmadan. Bizde durumlar böyle yavrular büyüdüler şükür
Elinizle vermeyi deneyinKizlar kizim.10 agustos dogumlu.
Bizim kilomuz biraz az ayimiza göre
ek gidaya gectik ama asla agzini acmiyor yemiyor dudaklarini simsiki kapatiyor kafasini oynatiyor elleriyle kasigi tutmaya calisiyor ne yapmaliyim ?
bu durumu nasil aşabiliriz tecrubelerinizdenn faydalanayim ne önerirsiniz ?
Bizde baştan beri gaz sorunu olmadığı için rahatım ben. Neyi sindirir biliyorum hem tecrübe var. Önümüzdeki ay pilavı kesin yeriz ama kuru ben yapmıyorum sevmiyorum :)O zaman kuru-pilavın yanına kelle soğanla devam et bakalım :)) bu arada bir zamanlar bu saatlerde bile ne yazışılırdı, şimdi bebeler uyuyor mu ki... sanmam diş çıkaranlar nerdesiniz :)))
Vala ben bu akşam kuru verdim bakalım gece nolcakBizde baştan beri gaz sorunu olmadığı için rahatım ben. Neyi sindirir biliyorum hem tecrübe var. Önümüzdeki ay pilavı kesin yeriz ama kuru ben yapmıyorum sevmiyorum :)
İnşallah bol pıt pıt dışında birşey olmaz. Yarasın kuzuyaVala ben bu akşam kuru verdim bakalım gece nolcak
İnşallah denemiş olcaz sevdi yedi deİnşallah bol pıt pıt dışında birşey olmaz. Yarasın kuzuya
Valla kendiliğinden gitti canım birşey yapmadım çok hareketliyim ondandır belki 1 saniye yerimde durmuyorum bulaşık çamaşır ev işleri alışveriş derken hiç oturamıyorum. Oğlumda sağolsun acelesi var herseye diş çıkardı bikaç gün sonra emekledi 1 sn yerinde durmuyor. Çok şükür bugünlere. Ha bide ben hiç diyet yapmadım sütüm artsın diye önemsemedim kiloyu ondan olabilir. 52 kiloyla hamile kaldım şimdi 53 kiloyumMaşallah kuzuna canım büyümüş :) basıl verdin kiloları göbek nasıl gitti benim göbek çok felaket, emzirdiğim için diyet de yapamıyorum. 47 kilo ilr hamile kaldım 66 kilo ile doğuma girdim şuan hala 60 kiloyum tipime göre çok çok körü duran bir göbeğim var 5 aylık hamile gibiyim
Merhaba canım. Ben oğluma sebze veya meyve püresi tarhana çorbası içiriyorum yoğurda bayıldığı için yemediğinde evde mayaladığım yoğurtla karıştırıyorum yiyor. Yemek masasına oturduğumuzda maması hazır oluyor ama bizimkide bizim yediklerimizden istiyor merak ediyor o yuzden az tattırıyorum ve mamayı yediriyorum.arkadaşlar merhaba,
yavrularınıza özel yemek yapıyor musunuz? oğlum 7. ayına girmek üzere ilk başlarda güzel güzel yiyordu artık o iştahı yok bizim yediklerimizden tattırınca istiyor vermeyince ağlıyor.
ne yapacağımı şaşırdım
Benim maviş herseyin tadına baktı sayılır tattırmadığımızda kıyametler kopuyor bide insanın agzının içine bakınca dayanamayıp minnacık tattırıyorum pirinçte denedi :)Bizde baştan beri gaz sorunu olmadığı için rahatım ben. Neyi sindirir biliyorum hem tecrübe var. Önümüzdeki ay pilavı kesin yeriz ama kuru ben yapmıyorum sevmiyorum :)
Benim oğlanın ilk dişide aşıya denk gelmiş ateşlendi falan dişi tamamen görünene kadar sürdü huysuzluk. Şimdi 2 dişli tavşanım ikinci dişte şükür sorun çıkmadı. 1 hafta sürer canım.Kızlar benim oğlan dış çıkarıyor sanırım bir haftadır huysuz ve bu sabah elime alt damaklardan dis degmeye başladı hem huysuz hemde iştahsızlık var bugün bide aşısı vardı iyice huysuzlandi ne zaman geçer bu huysuzluk sizce
AA iyi yine kisaymis tam dişi 1 haftada mı çıkıyor yazık kendini harab ediyor yavrumBenim oğlanın ilk dişide aşıya denk gelmiş ateşlendi falan dişi tamamen görünene kadar sürdü huysuzluk. Şimdi 2 dişli tavşanım ikinci dişte şükür sorun çıkmadı. 1 hafta sürer canım.
Damağın şişmesi o huysuzluğu geçmiş ve diş görünmeye başladıysa atlatmak üzere demektir. Jel sürdünmü hiçç canım? Ben dayanamadım oğlumun acı çekmesine ve eczaneden diş çıkarmada kullanılan jel aldım huysuzlandıkça sürdüm ve çok rahatlattı. Ağrı kesici özelliği varmış birde uyuşturuyor çocuk daha rahat dişi çıkarıyor o sayede.AA iyi yine kisaymis tam dişi 1 haftada mı çıkıyor yazık kendini harab ediyor yavrum
tarhana bizim içtiğimiz tarhana mı yoksa bebekler için özel olan mı?Merhaba canım. Ben oğluma sebze veya meyve püresi tarhana çorbası içiriyorum yoğurda bayıldığı için yemediğinde evde mayaladığım yoğurtla karıştırıyorum yiyor. Yemek masasına oturduğumuzda maması hazır oluyor ama bizimkide bizim yediklerimizden istiyor merak ediyor o yuzden az tattırıyorum ve mamayı yediriyorum.
Yoğurdu benimki de yemiyor ya diğer oğlum da yemezditarhana bizim içtiğimiz tarhana mı yoksa bebekler için özel olan mı?
ben de bizden ayrı yedirmiyorum hep birlikte yiyoruz ama o, ona hazırladığımı yemek yerine bizimkini istiyor.
yoğurdu sadece ilk tazeliğindeyken boş yiyor haricinde meyve ya da sebzeyle karıştıyorum o şekilde yiyor.
yumurtayı kuru yemiyor mesela içerisine anne sütü koyarsam yiyor.
bebeğinin persentili nasıl güzel anne?
Ne kadarlık sizin bebiş 4.5aylıkken 64 dü bakalım 26 şunda tekrar ölçülecekArladaşlar kızımın boyu uzamıyor ya çok üzülüyorum geçen ay 1 cm uzadı bu ay hiç uzamamış 64 cm de kaldı ne yapmalıyım diye araştırdım biraz büyüme hormonunda sıkıntı olabilirmiş salgılanması durmuş olabilirmiş çok canım sıkılıyor bu duruma. En az 68 cm olmalıydı şuan