2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ever çoğu kişi o şekilde yapıyomuş zaten canım. Bende veremem ya allah korusun bize dr eline kontrolsğz havuç salatalık vermeyin dedi. Dişleri yok ama damakları çok sert artık dedi
Off o damaklardan ne çekiyorum benn. Hele bir de bazen uykuya dalamama siniriyle bir ısırması var çığlık attırıyor bana. Sanıyorum ki koptu gittii..

3 çocuklu hayattan merhaba. İyimiyim kötümüyüm bilemiyorum düşünecek zamanım olmuyor canım ))))) Şükür bu günümüze. Arada bir tane daha yapasım geliyor ama dile getirdiğimde bile eşimin eli biihtiyar kalbinin üstüne gidiyor, yüreğine iner diye susuyorum hemence . Ek gıdalara biz daha erken başladık yavaş yavaş çeşit artırıyoruz paşam seçici de biraz. Artık oturuyor. Her gün 1-2 dakika serbest oturma süresi uzuyor . İşte böyle canım. Senin de iyi olmana sevindim

Kızlar siz Bebek irmiği ve pirinç unu başladınız mı? Bunlar çok gerekli mi? Pirinç unu hiç bir faydası yokmuş. Boş kof kilo aldırıyormuş.
Doğrudur canım. Pirinç unlarının üzerinde vitamin mineral takviyeli yazıyor ama tabii doğruluk payını bilmiyorum. Çeşit olsun diye aldım ben , bir şeyler uyduruyorum her sefer değişik olsun diye

Kızlar ek gıdaya geçişte zorlandınız mı? Doktor blendır yapma çatalla ez önce pütürlü yesin sonradan Diğeri kolayına geldiği için pütürlü yemeyebilir dedi. Birde kolay yutabildiler mi ben korkuyorum boğazında kalırmı falan diye, sadece anne sütü aldı şimdiye kadar çok tedirginim bu konuda.

Ben blenderde yapıyorum canım. Muzu çatalla eziyorum tamam da havucu o şekilde yiyemez imkanı yok. Az daha büyüsün o zaman pütürlü veririm diye düşünüyorum. Sonuçta annesi blenderden geçirdi diye sonuna kadar o şekilde beslenen çocuk hiç görmedim. Yavaş yavaş alıştıracağım ben

Hvuç blender la bile büyüklü kalıyo aslında.
Bşde sanırım benim kızım sindiremiyor havucu yediği hliyle çıkıyor:)

Merhaba Ağustos anneleri ben de Eylül annesiyim size bir sorum olacak belki tecrübeli anneler yardımcı olur.

Kizim 11 gün sonra 5 aylik olacak oturtmak için erken mi bilmiyorum ama büyük kızım 5 aylik olduğu gün desteksiz oturuyordu :) küçük kızım biraz uyuşuk galiba henüz öyle bir isteği yok. Kizim yüz üstüyken sırt üstü dönebiliyor yüz üstü kaldığında 3 4 dk kadar kafasını dik tutabiliyor arada tabi indiriyor :)

Sırt üstü yatarken kafası hep yukarı kalkık duruyor ellerinden tuttuğumda kendini kaldırıyor ayağa yanliz şöyle bir durum var otururken ve ya koltuk altından tutup ayağa kaldirdigimizda bi 10 sn sonra kafasını göğsüne dayıyor otururken destekli yani 10 sn kadar sonra başı göğsüne dayadığı için öne doğru yatıyor bu normal mi acaba kızlar ya tecrübelerinizi bekliyorum :)

Canım benim bi arkadaş aptamil kaşık maması veriyor gece yatırmadan 1500 gram almış 1 ayda bebişi dene istersen sende. Bu arada kaç aylık ve kilosu boyu kaç bebişinin?

Çok erken bunları sorman için. Desteksiz oturamaz zaten. Çabuk yoruluyorlar. Normal tabi.

Sadece anne sütümü verdin? Ek olarak mamada verdin mi? Kan değerleri ne gösteriyor? Biliyorsun önemli olan o değerler. Evet biraz zayıf olabilir ama toparlar zaten ek gıdaya geçtiyse. Sağlıklı vitaminli gıdalar verebilirsin. Şişirecek kof kilo yapacak mamalara yönelme bence. Doktorun ne diyor tabi en doprusunu o söylenmiştir sana.

Yok canım çok da düşük değil kilosu hem toparlar ek gıda ile, boyu kaç cm kızının bende boydan muzdaribim kızım kısa biraz, napacağımı bilemiyorum.
68 cm. Boyu normal de kilosu yüzde onluk dilimde. İhmale gelmez yani. Malum bundan sonra az kilo alacaklar. Seninkinin boyu kaç

Mutlaka pütürlü ver 1-2 sefer sonra alışıyor.. ben sonra tarhana vermiştim biraz da sulu olmuş içemedi ezmeye çalıştı.. nasıl başlarsan öyle alışıyo bebiş.. zaten pütürğ fazla gelirse atıyolar dışarı reflex olarak korkma.. biberona suyunu koy yanında hazır olsun..

Kızlar bu bebek irmiğini nerden alıyorsunuz pirinç unları fln hangi marka tercih ediyorsunuz? Bisküvileri evde kendiniz mi yapıyosunuz yoksa hazır mı? Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…