- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.781
Anneler ben 2019 eylul annesi olacagim medicanada dogum yapmis olaniniz var mi? Süleyman akarsu ya gitmeyi planliyorum hastane yorumlarinizida bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Makarnavitma diye bir site var herkes çok memnun. Organikmiş. Bende sipariş vereceğimKızlar bu bebek irmiğini nerden alıyorsunuz pirinç unları fln hangi marka tercih ediyorsunuz? Bisküvileri evde kendiniz mi yapıyosunuz yoksa hazır mı? Kafamda deli sorular
İnstagramda var sayfası ama yakınımda kullanan kimse görmedim. @basbelasiyim satın almışsın, kaç günde geliyor acaba??? Asudan diye bir marka da gördüm . Gittigidiyor mu hepsiburada mı öyle bir sitede satışta. Duyan var mı? basbelasiyimMakarnavitma diye bir site var herkes çok memnun. Organikmiş. Bende sipariş vereceğim
Canim ben cuma siparis verdim pazartesi geldi benim tanidiknaldi memnun kaldi ordan aldim diger firma icin paketlemede sorun var falan diyorlardiİnstagramda var sayfası ama yakınımda kullanan kimse görmedim. @basbelasiyim satın almışsın, kaç günde geliyor acaba??? Asudan diye bir marka da gördüm . Gittigidiyor mu hepsiburada mı öyle bir sitede satışta. Duyan var mı? basbelasiyim
Aptamil verdiğimde bizimki pek almadı ama ben günde bir kere o da yanına peynir muz vs ekleyerek veriyorum baz alamam onun içinCanım benim bi arkadaş aptamil kaşık maması veriyor gece yatırmadan 1500 gram almış 1 ayda bebişi dene istersen sende. Bu arada kaç aylık ve kilosu boyu kaç bebişinin?
evet bizden daha narinmiş kızın canım. Sağlıklı olsunlar buna şükür ne yapalım minyon olsunlar
Orada 70 küsur liralık bir set var onu mu aldın? Ben sırası geldikçe tek tek almayı düşünüyorum. Bazı tahıllar İçin erken ya...Canim ben cuma siparis verdim pazartesi geldi benim tanidiknaldi memnun kaldi ordan aldim diger firma icin paketlemede sorun var falan diyorlardi
İlk çocuğumu da aynı yatakta yatırmıştım bebekken. Hala sağlam.Holmer marka benimki.Arkadaşlar bir de seyahatlerde yanımda taşımak için park yatak almayı düşünüyorum.. kullandığınız ve memnun oldugunuz bir marka var mı? Şimdi indirimler başlamışken alıyım diyorum
5 aylık kontrolünde 64 cm di boyu, şuan 5 buçuk aylığız, 5. ayda en az 66 cm olması gerektiği yazıyor, ayda 1 cm uzuyor çok canım sıkılıyor bu konuda, sadece anne sütü alıyor. Birde bu 2 haftadır başı çok terlemeye başladı emzirirken ve yatağında uyurken başı su içinde hep, biraz internetten baktım d vitamini ve demir eksikliğinde sık rastlanıyormuş, wellcare kullanıyorum yetersiz mi geliyor acaba, bıngıldağı da baya açık hala. Boyu da mı d vitamini eksikliğinden uzamıyor acaba68 cm. Boyu normal de kilosu yüzde onluk dilimde. İhmale gelmez yani. Malum bundan sonra az kilo alacaklar. Seninkinin boyu kaç
Yok ruseym ,bebek muhallebisi ve bebek irmigi aldim suan onlari kullanabilirimOrada 70 küsur liralık bir set var onu mu aldın? Ben sırası geldikçe tek tek almayı düşünüyorum. Bazı tahıllar İçin erken ya...
Ama benim eşim 1.85. Ben genetik faktörlere inanıyorum doğrusu.5 aylık kontrolünde 64 cm di boyu, şuan 5 buçuk aylığız, 5. ayda en az 66 cm olması gerektiği yazıyor, ayda 1 cm uzuyor çok canım sıkılıyor bu konuda, sadece anne sütü alıyor. Birde bu 2 haftadır başı çok terlemeye başladı emzirirken ve yatağında uyurken başı su içinde hep, biraz internetten baktım d vitamini ve demir eksikliğinde sık rastlanıyormuş, wellcare kullanıyorum yetersiz mi geliyor acaba, bıngıldağı da baya açık hala. Boyu da mı d vitamini eksikliğinden uzamıyor acaba
Bıngıldak benimkinde de kımıldıyor hala. Bu arada sizin bebeler öğünleri ne kadar yiyor? Mesela meyve püresini bir çay bardağı falan mı veriyorsunuz?? Nasıl ayarlıyorsunuz o işi??? ONTK Minik kuzular nerdesiniz5 aylık kontrolünde 64 cm di boyu, şuan 5 buçuk aylığız, 5. ayda en az 66 cm olması gerektiği yazıyor, ayda 1 cm uzuyor çok canım sıkılıyor bu konuda, sadece anne sütü alıyor. Birde bu 2 haftadır başı çok terlemeye başladı emzirirken ve yatağında uyurken başı su içinde hep, biraz internetten baktım d vitamini ve demir eksikliğinde sık rastlanıyormuş, wellcare kullanıyorum yetersiz mi geliyor acaba, bıngıldağı da baya açık hala. Boyu da mı d vitamini eksikliğinden uzamıyor acaba
Burdayım canım okuyup çıkıyorum sadece. Kız kardesim doğum yaptı onlarla ilgileniyorum. Oğlum diş çıkarıyor huysuz bu aralar. 6. Ay aşıları oldu günüm çok yoğun geçiyor ek gıda olarak ben organik sebzeler meyveleri evde püre haline getirip veriyorum oğluma pütürlü vermeye başladım şimdilik iyi gidiyoruz süttende kesmedim emziriyorum hala yetmediğini düşündüğümde ek gıdayı çoğaltıyorum. Bizde durumlar böyle. Siz nasılsınız nasıl gidiyor?Bıngıldak benimkinde de kımıldıyor hala. Bu arada sizin bebeler öğünleri ne kadar yiyor? Mesela meyve püresini bir çay bardağı falan mı veriyorsunuz?? Nasıl ayarlıyorsunuz o işi??? ONTK Minik kuzular nerdesiniz
Ooo teyzeliğin tadını çıkarıyorsun. Hayırlı olsun tebrik ederim :) bizde durumlar yazdığım gibi işte. Büyütmeye uğraşıyorum...Burdayım canım okuyup çıkıyorum sadece. Kız kardesim doğum yaptı onlarla ilgileniyorum. Oğlum diş çıkarıyor huysuz bu aralar. 6. Ay aşıları oldu günüm çok yoğun geçiyor ek gıda olarak ben organik sebzeler meyveleri evde püre haline getirip veriyorum oğluma pütürlü vermeye başladım şimdilik iyi gidiyoruz süttende kesmedim emziriyorum hala yetmediğini düşündüğümde ek gıdayı çoğaltıyorum. Bizde durumlar böyle. Siz nasılsınız nasıl gidiyor?
Benim eşim de uzun. 64 boy %35 çıkıyor persentilde. Salı günü doktora götürcem kan sayımına bakılsın bi. Kalsiyum, fosfor ve alkaken bakılması gerekmiş, çinko eksikliğide olabilirmiş.Dogununkizi az önce tam yazamadım :) eşim uzun boylu ben bu durumu ona yoruyorum açıkçası, çünkü ilk çocuğum da kısa değil. 64 boy persebtilde hangi dilime giriyor bu önemli bence. Bir de proteine beslenmesinde ağırlık vermek de gerekiyor çocukların tamamına ve tabii ki bebeklere
%35 normal bir oran bence neredeyse yarısı. Ek gıdaya da yeni geçildi. Bence el kadar yavruya tahlile falan gerek YÖK. 8-9. Aylarda yapılacak kan testi sağlık ocağında bildiğim kadarıyla.Benim eşim de uzun. 64 boy %35 çıkıyor persentilde. Salı günü doktora götürcem kan sayımına bakılsın bi. Kalsiyum, fosfor ve alkaken bakılması gerekmiş, çinko eksikliğide olabilirmiş.
benim oğlum 3 aylıkken destekli oturmak istedi oturttum, 6. ayına girince de desteksiz oturmaya başladı. (şu an 6 aylık)Merhaba Ağustos anneleri ben de Eylül annesiyim size bir sorum olacak belki tecrübeli anneler yardımcı olur.
Kizim 11 gün sonra 5 aylik olacak oturtmak için erken mi bilmiyorum ama büyük kızım 5 aylik olduğu gün desteksiz oturuyordu :) küçük kızım biraz uyuşuk galiba henüz öyle bir isteği yok. Kizim yüz üstüyken sırt üstü dönebiliyor yüz üstü kaldığında 3 4 dk kadar kafasını dik tutabiliyor arada tabi indiriyor :)
Sırt üstü yatarken kafası hep yukarı kalkık duruyor ellerinden tuttuğumda kendini kaldırıyor ayağa yanliz şöyle bir durum var otururken ve ya koltuk altından tutup ayağa kaldirdigimizda bi 10 sn sonra kafasını göğsüne dayıyor otururken destekli yani 10 sn kadar sonra başı göğsüne dayadığı için öne doğru yatıyor bu normal mi acaba kızlar ya tecrübelerinizi bekliyorum :)
Ya Ben de destekli oturtuyorum ama öne doğru yatıyor benim kız oyuncakları önüne koyduğum için galiba onlarla oynayacağım diye öne doğru eğim alıyor bazen ayakta tutunca kafasını dik tutuyor 1 dk sonra göğsüne dayıyor başını bir terslik yoktur değil mi?benim oğlum 3 aylıkken destekli oturmak istedi oturttum, 6. ayına girince de desteksiz oturmaya başladı. (şu an 6 aylık)