2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canım. Ben ufak ugak başladım. Yoğurt patates havuç kabak verdim . Bugün pırasa vereyim diyorum. Listen çok iyiymişş.
Masıl veriyorsun buhardamı pişiriryosun haşlıyormusum çatallamı eziyosun blendır mı? Ben hep çatLla ezdim ama bugün pırasayı blendırdan geçireyim diyorum lifli ya ezilemeyebilir
Bende patates havuç kabak irmik verdim ama pek yediği yok ağzını açık bırakıyor yutmuyor

Arkadaşlar kaşık maması veren var değil mi aranızda? Günde kaç kere veriyorsunuz? Hangi saati tercih ediyorsunuz? Ne marka? Miktar ne kadar? Doktor önerisi mi??

Arkadaşlar kaşık maması veren var değil mi aranızda? Günde kaç kere veriyorsunuz? Hangi saati tercih ediyorsunuz? Ne marka? Miktar ne kadar? Doktor önerisi mi??
Biz 4,5 aylıkken kaşık maması yedik öğlen 2 gibi vermiştim ben hipp yulaflı ve pirinçliyi almıştım ama 2side alerji yaptı olmadı bizim.. doktor tavsiyesiydi bu arada

Günaydın anneler nasılsınız bayadır bakmıyordum sayfaya ek gıda ya başladınız mı öğünleri nasıl ayarlıyorsunuz
5. Ayın bitiminde başladık biz elma ve patatesle başladık en fazla 120 ml gibi vermeye calışıyorum aventin plastik mama kaplası kadar yani.. öğlen ve ikindi şeklinde veriyorum şu anda daha 6aylık olmadık

Ben normalde buharda pişirip cam rendede eziyorum pütürlü pütürlü.. ama pırasayı nasıl yapacağıma karar veremedim deneyimleyen var mı?

Ben heinz veriyorum. Doktor önerisi değil, deneyerek seçtiğim. Sabahları tuzsuz peyniri sıcak suyla karıştırıyorum , üzerine tahıllı kaşık maması ekliyorum veriyorum. Akşam çorba, öğlen de yoğurt+bisküvi, veya yoğurt ekmek, meyve püresi veya bir yumurta sarısı gibi bir seçenek.

Ben verdim iki sefer. Ama öyle şu gün su saatte değil. Ben hiç ona dikkat etmiyorum. Açlığa göre veriyorum mamaları. Acıkdıysa belli ediyor kendini önce enzirşyorum sonrada üstüne ek gıda. Gün ortasında ya da akşama doğru veririm ama. Tok tutar hem. Sanki o akşamlar daha çok uyudu. Aptamil verdim. 2 kaşıkverdim suyla elmada rendeledim. Doktor önerisi değil canın

Ya ben birşeyler verirken çok çekiniyorum ya doyupta emmeyi azaltırsa diye. Birfe khvaltı öğle akşam olrak öğünleri ayırmaya bŞldınız m? Uani kahvaltıda peynşr yumurta akşam yemek vs gibi normal öğün

Ben heinz veriyorum. Doktor önerisi değil, deneyerek seçtiğim. Sabahları tuzsuz peyniri sıcak suyla karıştırıyorum , üzerine tahıllı kaşık maması ekliyorum veriyorum. Akşam çorba, öğlen de yoğurt+bisküvi, veya yoğurt ekmek, meyve püresi veya bir yumurta sarısı gibi bir seçenek.
Ya ben bisküvi falannyapıcam ama yutabilir mi diye korkuyorum

Ya ben bisküvi falannyapıcam ama yutabilir mi diye korkuyorum
Ben başladım öğünleri ayırmaya. Benim kız persentilde kilo olarak yüzde onluk dilimde. İşimi şansa bırakmak istemiyorum. Yesin büyüsün istiyorum. Arayı kapatabilecek mi acaba??? Yoksa bundan sonra hep ufak mı gidecek bilmiyorum. Bilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim. Gün içinde bol bol su içiyorum sütüm de artsın diye. Fayda görürüm inşallah . Evde yapılan bisküviyi bilmiyorum da Hipp organik bisküvi tükürükle yumuşuyor diye hatırlıyorum onu kullanmıştım

Ca
Ben başladım öğünleri ayırmaya. Benim kız persentilde kilo olarak yüzde onluk dilimde. İşimi şansa bırakmak istemiyorum. Yesin büyüsün istiyorum. Arayı kapatabilecek mi acaba??? Yoksa bundan sonra hep ufak mı gidecek bilmiyorum. Bilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim. Gün içinde bol bol su içiyorum sütüm de artsın diye. Fayda görürüm inşallah . Evde yapılan bisküviyi bilmiyorum da Hipp organik bisküvi tükürükle yumuşuyor diye hatırlıyorum onu kullanmıştım
canım boyu kilosu kaç şuan kızının. Hangi gün doğumlusunuz? Benim kızımda 3 aylıkken geriydi 4 aylıkkem hastalandığı için beslenemedi dr kilo olarak eksiksiniz dedi bıyu da azdı normale göre bu ay toparladı maşallah. Bence değişir o. Birden toplayadabilir. İlk iki ay 900 gr aldı 3. Ay 300 gr aldı 4. Ay 600 gr aldı bu ay 1500 gr aldı.( maşallah) ki ek gıdaya geçtik artık daha da alırlar bence.

Ca

canım boyu kilosu kaç şuan kızının. Hangi gün doğumlusunuz? Benim kızımda 3 aylıkken geriydi 4 aylıkkem hastalandığı için beslenemedi dr kilo olarak eksiksiniz dedi bıyu da azdı normale göre bu ay toparladı maşallah. Bence değişir o. Birden toplayadabilir. İlk iki ay 900 gr aldı 3. Ay 300 gr aldı 4. Ay 600 gr aldı bu ay 1500 gr aldı.( maşallah) ki ek gıdaya geçtik artık daha da alırlar bence.
21 Temmuz doğumlu 6 aylık oldu. 6.5 kg. Benimki de hasta olmuştu o zaman beslemenemedi sanırım. İnşallah benimki de toparlar

21 Temmuz doğumlu 6 aylık oldu. 6.5 kg. Benimki de hasta olmuştu o zaman beslemenemedi sanırım. İnşallah benimki de toparlar
Toparlar toparlar canım birden alır merak etme. Solgarın bira mayası tabletini denedin mi. Ben çok memnun kaldım sütü inanılmaz arttırıyor. Benim resmen yok gibiydi yani iki memeden 30 cc anca çıkıyodu.

Bisküviyi eziyorum yoğurtun içinde bekletiuorum bir on dk. Eriyor, kaşık maması kıvamında oluyor , parça vermiyorum canım çekiniyorum daha
Ever çoğu kişi o şekilde yapıyomuş zaten canım. Bende veremem ya allah korusun bize dr eline kontrolsğz havuç salatalık vermeyin dedi. Dişleri yok ama damakları çok sert artık dedi

Kızlar slmmm umarım herkes iyidir ve hersey yolundadir bayadır yazamiorum 2 çocuklu hayat zormuş valla heleki kızım kök söktürüyo neyse alisioruz oğlumda hareketli maşallah ama uysal bi cocuk olacak gibi ins :) Nesrinay86 Nesrinay86 T TubaSude gazelim_24 gazelim_24 E Egepam interiorarchitect interiorarchitect bazı isimleri unttum valla napiosunuz kızlar iyimi bebisler? Bizde ek gıdalara yavaştan başladık sırf anne sütü alıyordu 6 ay bir haftalık oldu dr sebze çorbası yoğurt ve meyveye başlattı sizlerde başladınız mı

X