2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Emzik almıyor, keşke alsa. Ama dediğin şeyi yapacağım. Açlıktan uyanmıyor biliyorum memeye geçmek istiyor.
Benim oğlumda almıyordu canım doktor emmeyi nasıl öğrettiysen emziği almayı da öğreteceksin almıyor diye denemeyi bırakma demişti hala çok sevmiyor ama uykuya geçerken emiyor alıştı canım sende dene sürekli :)

Sarılığmz var pompa aldm denedim 15ml geliyor sonrasında 3 saat gelmiyo sütüm 3 veya 4 litre su içiyorum günde doymaynca uyumuyor ağlıyo doktor bna mama veriyomsn diye sordu veriyorum günde ne kadar dedi 3 defa dedim 8 vericksn dedi

Rezene ve anason çayı içiyorum 3veya 4 litre su içiyorum pompa da aldm 15ml çıktı sonrasında 3 saat sütüm gelmiyo

Rezene ve anason çayı içiyorum 3veya 4 litre su içiyorum pompa da aldm 15ml çıktı sonrasında 3 saat sütüm gelmiyo
15 ml doyurmaz ki bebeği. Meme+mama takviyeli gitmelisin canım. Umarım yakında atlatırsınız ama hani olmasa da üzme kendini. Mamayla büyüyen milyonlarca insan var sonuçta hiçbirinin de diğerlerinden farkı yok.

Ve bugün 6 ayı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum. En zorlu dönem geride kaldı sanki. Hatta bugün oğlum oturdu. Oyuncaklarıyla oynarken kendini kaydırarak arkasındaki battaniyeden az uzaklaştı ve serbest desteksiz oturarak oynamaya devam etti. Eşimi çağırdım gösterdim bizi farketmedi. En az 5-6 dakika o şekilde oynadıktan sonra yoruldu geriye yaslandı. Nasıl mutluyum

Bebe bisküvisi nasıl yapıyorsun tarif verirmisin? Gece yatmadan ne veriyorsun tok tutsun diye verdiğin bir şey var mı? Kahvaltısı yumurta sarısı ve peyniri karıstırıp mi yapıyorsun
Tahıllı uyku öncesi kaşık mamaları var canım. Onlara kafana göre meyve, yoğurt, peynir vs de ekleyebiliriz. Tok tutuyorlar. Gece benimki de uyanıyor ama karnı tok olunca meme kontrolü yapıp geri uyuyor. Açsa ama em em bırakmıyor bir türlü.

BUGün kaşık maması aldım ilk etapta pek sevmedi. İçine muz ve ve elma ilave ettim. Sever gibi yedi. Bugünde uyandı ama öyle çok emmedi. Tok sanırım inşallah güzelce uyur.

Ayy ne güzel ya bende dört gözle kendi başına oturup oynamasını bekliyorum 7 şubatta bizde 7.aydan gün alcaz bakalım bir değişiklik olacak mı

Sabret çocuğunu sürekli emzirir dut kompostosu kaynat hiç stres yapma yanında birisi varsa uyumaya çalış Her emzirme sonrası sağ süt gelmese bile en az20 dakika yap bunları yaparsan sütün gelecektir gelmeseydi benimki gelmezdi tam iki ay sonra kızımı emzirmeye başladım mama takviyesi kullanmadan iki ay sonra bile olsa sabırla süt tamamen iniyor tecrübeyle sabittir

Günaydın anneler nasılsınız bayadır bakmıyordum sayfaya ek gıda ya başladınız mı öğünleri nasıl ayarlıyorsunuz

Maşallah canım hadi gözün aydın, bundan sonrası daha rahat olur inşallah. Uzun süredir yoktun hoşgeldin:) İkiniz de iyisiniz inşallah? 6 ay aşıları yapıldı mı, gelişimi boyu kilosu nasıl bebişinin?

Sağol canım. İyiyiz, siz nasılsınız? Yurtdışına yolculuk yaptık yerleşmek derken bir süre hiç giremedim. Boyumuz kilomuz gayet iyi şükür 7800 66 cm iz (3140 gr 47 cm doğmuştu) 6 ay aşımız 10-15 gün gecikecek bebişin çifte vatandaşlığı daha onaylanmadı birkaç günü var daha. Sen nasılsın canım? Ne kadarlık oldunuz?

Maşallah yakışıklı kuzuya çok güzel herşeyi. Bizde iyiyiz 5 ay 10 günlük oldu kızım, sabırla 180 günü tamamlamasını bekliyorum ek gıdaya geçmek için. Sanki daha iyi gelişecek, gece daha güzel uyuyacak gibi geliyor bana ek gıdaya geçince. Ara ara 1o ar dakika destekli oturtuyorum bende, inşallah çabuk becerebilir desteksiz oturmayı :)

merhaba ben de 6 ay önce sezaryen doğum yaptım bebeğim açlığa bağlı yenidoğan sarılığı oldu bir gece fototerapi aldık.
40ımız çıkana kadar günde 30 cc mama verdim. sütünün yetip yetmediğini nereden anladın? sürekli emiyorsa biraz da açlıktan değil emme refleksini tatmin etmek için emiyor olabilir.
sütün inmesi ve artması için sağmak, çaylar hikaye bence psikolojini ve moralini yüksek tut sütünün artacağına inan kendine telkinler ver gelecektir

Selam canım. Ben ufak ugak başladım. Yoğurt patates havuç kabak verdim . Bugün pırasa vereyim diyorum. Listen çok iyiymişş.
Masıl veriyorsun buhardamı pişiriryosun haşlıyormusum çatallamı eziyosun blendır mı? Ben hep çatLla ezdim ama bugün pırasayı blendırdan geçireyim diyorum lifli ya ezilemeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…