- 4 Ekim 2012
- 16.235
- 31.662
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.441
Ah büyükler... niyetleri iyi amayaptıkları yanlış. Neyse iyi durmuşsun karşılarında. Çoğalır sütün de merak etme.Benim oğlum tam alması gerektiği kadar alıyor. Ben hep bu evdekiler yuzunden basladım ama çocuğumun geleceğiyle oynuyorsunuz anna sütü varken ek gıda derdine düştünüz 6 ay dolmadan günahı boynunuza sütümde stresten kesiliyor dedim çekildiler. Bi duramadılar 6 ayın bitmesini..
Canim gliserin kansuk yaziyordu pediatrik olan ama kutuyu attim sonuncuydu bugun gayt yumusak bi yapisi varSen doktorun anlattıklarını duysaydın az yedirdiğini düşünürdün :) bir tam gün boyunca birkaç çay kaşığı elma, ertesi gün birkaç çay kaşığ armut sabah, akşam yoğurt. Aslında çok ve saçma bir menü değil ama Sanırım acele ettim ya.Minik kuzular senin fitil neydi? Bir araştırayım
İnşallah canım oğlum emdiği sürece emzirmek istiyorum.Ah büyükler... niyetleri iyi amayaptıkları yanlış. Neyse iyi durmuşsun karşılarında. Çoğalır sütün de merak etme.
Senin oğlan su içiyormu canım? Benimki kesinlikle içmiyor. Kaşıkla ağzına döküyorum anında çevirip diliyle yandan dışarı akıtıyor. Her şekil vermeyi denedim, alıştırma bardağı bilmem nesi. Sonuç sıfırİnşallah canım oğlum emdiği sürece emzirmek istiyorum.
Bende aynı sekilde yapiyorum :) çok ağlarsa oyuncaği veriyorum veya sırt ustu ceviriyorum.Bu konuları konuşurken kosusturmaya baslicaklar bile... :)Aynen benimki de ağlıyo hafiften ama çaba sarfetsin diye hemen müdehale etmiyorum sonra oyuncağını yaklaştırıyorum hemen tutunca susuyo hem de başarmış oluyo:)
Ben birşey olduğunu sanmiyorum canım.icin rahat etsin bi gotur.bana da haber verBen de oylesymisim simdi annem dedi ama hafta ici cocuk norolojisine goturucem
Vayy gidenler gerimi donuyor ben sokYok canım eline olmaz zaten sürmen yeter koparır kemirirken
Sağol canım denerim tabikiBurdaki doktor pırasa önerdi hem lifli olduğu için kopmuyormuş hemde ağrı kesici özelliği varmış bebeği rahatlatıyormuş belki denersin
İyim bende teşekkürler bu yaşlarda anne olmak çok daha güzelmiş tadını çıkarıyorumHoşgeldin canım merhaba iyiyiz şükür siz nasılsınız?
Sagol canim benimBen burda yazmıştım bikaç kişi denemişti iyi gelmişti. 3 çekirdek kahve al parmak ucuyla ve senin yarım nefesin kadar burnuna tut çek. İnşallah işe yarar geçmiş olsun.
Forumda olanlarin ismi gözüküyor kuzum,ama dışardan burayı takip edenler ziyaretci olarak görünüyorAltımızda ziyaretçilermi var kız :)) kimlerki onlar tanıdıkmı.
Dun bende kullandim canim ama pediatrik olani alin digeri kocaman biseyDoktoru aradim gliserin kansuk ver yarim dedi.bebegim sabahtan beri ikiniyor.esim gelince aldiracagim.
Demek ki hala izlenilen bir yer burası. Meraka bak ))Forumda olanlarin ismi gözüküyor kuzum,ama dışardan burayı takip edenler ziyaretci olarak görünüyordün tam 15 ziYaretçi vardi,17 ye kadar çıktı hatta.dışardan 17 kisi okuyordu :))
Sabahin korundemi :)))) vayyanam ne populer oldu konu hahhaForumda olanlarin ismi gözüküyor kuzum,ama dışardan burayı takip edenler ziyaretci olarak görünüyordün tam 15 ziYaretçi vardi,17 ye kadar çıktı hatta.dışardan 17 kisi okuyordu :))
Su içiyor canım biberona koyuyorum o şekilde içiriyorum ben.Senin oğlan su içiyormu canım? Benimki kesinlikle içmiyor. Kaşıkla ağzına döküyorum anında çevirip diliyle yandan dışarı akıtıyor. Her şekil vermeyi denedim, alıştırma bardağı bilmem nesi. Sonuç sıfır
Katılıyorum daha sabırlı ve daha bilinçli bir anne oluyorsun. İnşallah evlatlarımızda hayırlı olur güzel yerlere gelirler. Ali alıştımı Talha ya? Araları nasılİyim bende teşekkürler bu yaşlarda anne olmak çok daha güzelmiş tadını çıkarıyorum
Vayy beee maşallah bizim gurup dağılsada popülerliğini kaybetmemiş desene :) ay o kavga gürültü rezillikleri kaç kişi izledi acaba heleki tehditle kendini rezil eden huniliForumda olanlarin ismi gözüküyor kuzum,ama dışardan burayı takip edenler ziyaretci olarak görünüyordün tam 15 ziYaretçi vardi,17 ye kadar çıktı hatta.dışardan 17 kisi okuyordu :))
İnşallah iyi gelir kuzucuğa.Doktoru aradim gliserin kansuk ver yarim dedi.bebegim sabahtan beri ikiniyor.esim gelince aldiracagim.
Ali çok seviyor kardeş demek istemiyor hala direniyor ama o benim canım diyor hafta iki üç kere Talha anne sütü içmediği için üzülüp ağlıyor korktuğum gibi olmadı şükür çok seviyorKatılıyorum daha sabırlı ve daha bilinçli bir anne oluyorsun. İnşallah evlatlarımızda hayırlı olur güzel yerlere gelirler. Ali alıştımı Talha ya? Araları nasıl