2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yaa bebeğim kabız oldu. :KK43: kuru kayısı ve erik pişirdim. Hem erdiğim meyvesinden hem suyundan verdim azar azar bugün. 3. Gündü. Ek gıda olayım da sekteye uğradı. Kaka yapmasını bekliyorum. Yaşayan var mı napmalıyım?? Nesrinay86 Nesrinay86 sana da bebeğine de maaşallah:nazar:
Bizim başımıza gelmedi canım ben sütüm azalıyor diye sadece evde mayaladığım yoğurttan veriyorum. Sen ne verdinki kabızlık yaptı? Kayısının iyi geldiğini bende duymuştum inşallah iyi gelir. Doktorunuza bi danış derim. Geçmiş olsun.

Bizim başımıza gelmedi canım ben sütüm azalıyor diye sadece evde mayaladığım yoğurttan veriyorum. Sen ne verdinki kabızlık yaptı? Kayısının iyi geldiğini bende duymuştum inşallah iyi gelir. Doktorunuza bi danış derim. Geçmiş olsun.
Sutun azaldigini sen nasil anladin kuzum

Uzun boylu canım ince uzun benim oğluşum :) geçer bi bakmışsın yürüyor valla kıyafet yetiştiremiyoruz hızla büyüyor maşallah. 4 aylıkken 63 cm di şimdi bilmiyorum ama uzun boylu
Masallah yakisiklima :KK36:insallah canim sabırsızlıkla bekliyorum o gunleri:KK73:

Yaaanii.. Ben yapıyorum valla becerebildiğim kadar satmaya çalışıyorum. Biliyorum ama herkesten çok beni seviyorr :KK200::KK200:
Bende yapıyorum bazen ama benim oğluş babadayken bile gözlerini benden ayırmıyor bide bana duğru ellerini açıp al beni diyor aglıyor anasının kuzusuuu.

Çok sağol canım teşekkürler. Valla bir gün elma, öbür gün armut su ve püreleri beraber, yoğurt, 3. Gün de sebze çorbası. Hızlı gittim galiba. Yoksa yanlış bir şey vermedim

Kizlar benimde bebegim kabiz oldu galiba en son cuma gunu aksam saat 5 te kaka yapmisti.zeytinyagi icirdim,karnini ovaladim zeytinyagiyla yine, poposunu uyardim ama yok napicam bilmiyorum.hic boyle olmazdi.hergun yapardi.doktor sut alerjisi icin neocate diye bi mama verdi onu icirdim boyle oldu :KK43:
Ben burda yazmıştım bikaç kişi denemişti iyi gelmişti. 3 çekirdek kahve al parmak ucuyla ve senin yarım nefesin kadar burnuna tut çek. İnşallah işe yarar geçmiş olsun.

Elimle bastırdığımda fışkırıyordu şimdi ise gelmiyordu ve göğsüm boş gibi duruyor masaj yaptım gene bi işe yaramadı. Yoğurt harici ek gıdayı kestim bakalım değişecekmi.
Valla benimde sık emmezse gecen haftaya kadar bile hala akiyordu ama cok yiyordum disimi cektirince sivi seyler tukeetim 3 gunde 5 kilo uctu yani ben ona bagliyorum. Ek gidaya baslasada emer ki kuzum bebegin zaten zayif senin pasa

Çok sağol canım teşekkürler. Valla bir gün elma, öbür gün armut su ve püreleri beraber, yoğurt, 3. Gün de sebze çorbası. Hızlı gittim galiba. Yoksa yanlış bir şey vermedim
Abooo kız ne ettin yemek masasına oturtmadığın kalmış:)) çorba yap içir havuç patates pirinç. Her ek gıdayı 3 gün aynısını ver ve hangisi kabızlık cilt dökülmesi vs yapıyor takip et alerjik bir durum varmı yokmu öğrenebilmek için.

Valla benimde sık emmezse gecen haftaya kadar bile hala akiyordu ama cok yiyordum disimi cektirince sivi seyler tukeetim 3 gunde 5 kilo uctu yani ben ona bagliyorum. Ek gidaya baslasada emer ki kuzum bebegin zaten zayif senin pasa
Anasına babasına çekmiş oğluşu gören tam çıbık aile olmuşsunuz diyor :)) dr doğduğu kilo ve boya göre çok iyi sağlıklı ve fit diyor. Boyu çok hızlı attığı için kilo boya gitti kuzum yarın çorbayla başlasammı gene:KK43:

Abooo kız ne ettin yemek masasına oturtmadığın kalmış:)) çorba yap içir havuç patates pirinç. Her ek gıdayı 3 gün aynısını ver ve hangisi kabızlık cilt dökülmesi vs yapıyor takip et alerjik bir durum varmı yokmu öğrenebilmek için.
Sen doktorun anlattıklarını duysaydın az yedirdiğini düşünürdün :) bir tam gün boyunca birkaç çay kaşığı elma, ertesi gün birkaç çay kaşığ armut sabah, akşam yoğurt. Aslında çok ve saçma bir menü değil ama Sanırım acele ettim ya. Minik kuzular Minik kuzular senin fitil neydi? Bir araştırayım

Sen doktorun anlattıklarını duysaydın az yedirdiğini düşünürdün :) bir tam gün boyunca birkaç çay kaşığı elma, ertesi gün birkaç çay kaşığ armut sabah, akşam yoğurt. Aslında çok ve saçma bir menü değil ama Sanırım acele ettim ya. Minik kuzular Minik kuzular senin fitil neydi? Bir araştırayım
Bizim dr haşlanmış patatesi önermişti ama ben 6 ay dolmadan ek gıdaya geçmek istemiyorum dedim ama ah şu etraftakilerrrrrr habire çocuğun agzına bişi tıktılar. Heleeeee kp direk hiç ek gıda almamış çocuğa hiçbirşey verme dememize ragmen pekmez verdi :sinirli:

Bizim dr haşlanmış patatesi önermişti ama ben 6 ay dolmadan ek gıdaya geçmek istemiyorum dedim ama ah şu etraftakilerrrrrr habire çocuğun agzına bişi tıktılar. Heleeeee kp direk hiç ek gıda almamış çocuğa hiçbirşey verme dememize ragmen pekmez verdi :sinirli:
Benimki kilo almamış da doktor söyledi geç diye. Yoksa ben de altı ay dolsun diye bekliyordum. Kilo almadığını da öğrenince canım sıkıldı ve acele ettim sanırım :KK43:

Benimki kilo almamış da doktor söyledi geç diye. Yoksa ben de altı ay dolsun diye bekliyordum. Kilo almadığını da öğrenince canım sıkıldı ve acele ettim sanırım :KK43:
Benim oğlum tam alması gerektiği kadar alıyor. Ben hep bu evdekiler yuzunden basladım ama çocuğumun geleceğiyle oynuyorsunuz anna sütü varken ek gıda derdine düştünüz 6 ay dolmadan günahı boynunuza sütümde stresten kesiliyor dedim çekildiler. Bi duramadılar 6 ayın bitmesini..

X