- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.461
Kavgadamı çıktı gebelik dönenimde okadar çıkmadı kavga ama ben kaçırmışım herbirşeyiVayy beee maşallah bizim gurup dağılsada popülerliğini kaybetmemiş desene :) ay o kavga gürültü rezillikleri kaç kişi izledi acaba heleki tehditle kendini rezil eden hunilibelkide onlarda vardır takip edip tehdit edebilmek için bişiler toplayan. Aklıma geldi sinirlendim gene ama ağzımı bozmıcam...
Oyyyy maşalllahhh yerimmm yaaa pembişş yanakkkBuda Talha bey :)
Çok sevindim canım yakın olsalar inanıyorum daha çok sahipleneceğini. Uzaktan böyleyse yakında olsa neler yapar abisi.Ali çok seviyor kardeş demek istemiyor hala direniyor ama o benim canım diyor hafta iki üç kere Talha anne sütü içmediği için üzülüp ağlıyor korktuğum gibi olmadı şükür çok seviyor
Evet çok şey kaçırdın valla neler oldu neler.Kavgadamı çıktı gebelik dönenimde okadar çıkmadı kavga ama ben kaçırmışım herbirşeyi
Oyy yerim ben bu yakışıklıyı maşallah koca adam olmuş. Az kalsın yollarda doğuyordu:)Buda Talha bey :)
Evet valla atraksiyonlu doğum yapıcam dedim oldu bukadarını beklemiyordum tabi:)Oyy yerim ben bu yakışıklıyı maşallah koca adam olmuş. Az kalsın yollarda doğuyordu:)
Esimin gelmesini bekliyorum canim.karnina ilik zeytinyagiyla masaj yaptim tekrar.gun kurusu suyunu icirdim.yine yok yine yok.sinir oldum.cocuk durmadi sabahtan beri yeni uyuttum zorla.yavrucum benim.sancisi var belllikiDun bende kullandim canim ama pediatrik olani alin digeri kocaman bisey
Yanlardan fitili incelt bıçakla canım poposuna krem yada yap sürüp öyle koy fitili canımEsimin gelmesini bekliyorum canim.karnina ilik zeytinyagiyla masaj yaptim tekrar.gun kurusu suyunu icirdim.yine yok yine yok.sinir oldum.cocuk durmadi sabahtan beri yeni uyuttum zorla.yavrucum benim.sancisi var belllikifitil sert birsey mi.zeytinyagina batirip soksam olur mu
O bahsettigin şahıs ben hamileyken gelip türlü türlü hakaret etmişti bana da.insan demiyorum ben oylelerine.cok üzülmüştüm o dönem.hatta tekrar gelip hakaret etseydi ayni sekilde mahkemeye verecektim yeminle.sonradan ogrendim ki minik kuzularida kocasıyla tehdit etmis.ben o donem bebegimi emzirmeye o kadar odaklanmistim ki bunlari kacirmisim.boyle tehdit santaj hakaret vs edenleri hic düşünmeden mahkemeye verin arkadaslar.maddi manevi tazminat talep edin.burasi kimsenin babasının çiftliği degil.agzina geldigi gibi hakaret tehdit edip gidemez kimseVayy beee maşallah bizim gurup dağılsada popülerliğini kaybetmemiş desene :) ay o kavga gürültü rezillikleri kaç kişi izledi acaba heleki tehditle kendini rezil eden hunilibelkide onlarda vardır takip edip tehdit edebilmek için bişiler toplayan. Aklıma geldi sinirlendim gene ama ağzımı bozmıcam...
Tamam canim sagolasin.once fitili ortadan ikiye bolecegim.yanlardan bicakla inceltecegim.sonra zeytinyagina batirip poposuna oyle koyacagim.Yanlardan fitili incelt bıçakla canım poposuna krem yada yap sürüp öyle koy fitili canım
Yok kuzum parmaginin arasinda hafif oyna fitille hemen eriyen bi fitil disi purzsuz cabuk gidiyor korkma o fitili kullanmadan zor yapar kuzucukEsimin gelmesini bekliyorum canim.karnina ilik zeytinyagiyla masaj yaptim tekrar.gun kurusu suyunu icirdim.yine yok yine yok.sinir oldum.cocuk durmadi sabahtan beri yeni uyuttum zorla.yavrucum benim.sancisi var belllikifitil sert birsey mi.zeytinyagina batirip soksam olur mu
Bicakla inceltmiyim mi.ince mi bari.bebisimin poposunda catlak var o yuzden korkuyom kalinsa catlagi derinlestirir diyeYok kuzum parmaginin arasinda hafif oyna fitille hemen eriyen bi fitil disi purzsuz cabuk gidiyor korkma o fitili kullanmadan zor yapar kuzucuk
Kuzum kalin ama cok rahat gidiyor elinda biraz yumjsatip kullan zaten farkedersin alinca diger fitillere benzemiyorBicakla inceltmiyim mi.ince mi bari.bebisimin poposunda catlak var o yuzden korkuyom kalinsa catlagi derinlestirir diye
İnceltirsen birşey olmaz canım merak etme ben küçükken öyle kullandım rahatlasın yavrucakTamam canim sagolasin.once fitili ortadan ikiye bolecegim.yanlardan bicakla inceltecegim.sonra zeytinyagina batirip poposuna oyle koyacagim.
Anam TARKANIN KARISI simdi izliyor olabilir ahahaha hala aklima geldikce gulme krizine giriyorumO bahsettigin şahıs ben hamileyken gelip türlü türlü hakaret etmişti bana da.insan demiyorum ben oylelerine.cok üzülmüştüm o dönem.hatta tekrar gelip hakaret etseydi ayni sekilde mahkemeye verecektim yeminle.sonradan ogrendim ki minik kuzularida kocasıyla tehdit etmis.ben o donem bebegimi emzirmeye o kadar odaklanmistim ki bunlari kacirmisim.boyle tehdit santaj hakaret vs edenleri hic düşünmeden mahkemeye verin arkadaslar.maddi manevi tazminat talep edin.burasi kimsenin babasının çiftliği degil.agzina geldigi gibi hakaret tehdit edip gidemez kimse
Sagol canimKuzum kalin ama cok rahat gidiyor elinda biraz yumjsatip kullan zaten farkedersin alinca diger fitillere benzemiyor
Sagolasin canim.fitil en son careymis ama baska caremde kalmadi.3 gundur yapamiyo yavrumİnceltirsen birşey olmaz canım merak etme ben küçükken öyle kullandım rahatlasın yavrucak
Anam TARKANIN KARISI simdi izliyor olabilir ahahaha hala aklima geldikce gulme krizine giriyorum