2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ispanak benimle buyuk ogla i mahvetti ishal bile olduk suan aslinda icinde demir var kabiz yapar diye dusunuyordum ama bilemedim ben daha corba vermedim karisik olanlari henuz kaldiramaz diye keyfi yerindeyse karisma derim
Sizin Doğum tarihiniz neydi?? Haftaya 6 aylık olacak zaten dedim sebze çorbası tattırıyor dedim işte

Bebegin hareketleri cok yavas yerinden kipirdamiyor dogru duzgun cok nadir donuyor guluyor seviniyor beni babasini abisini biliyor ama cok agir bi bebek bi sorun mu var diye cocuk noroloji bolumune goturecegim
Anladım canım. Korkma benim kız da tembel tenekeydi 8 aylıkken oturmaya başladı. Susam yağı soğuk sıkımıyla ayda 10 gün yarım saat olmakla masaj yapılırsa çok fayda ediyor.

Yok muz vermedim
En son kakasini ne zmaan yapmisti canim?

Ya aslinda kizimin makatinda catlak vardi,ben onu kremlerle biraz iyilestirmistim.cuma gunu ishal olmustu.sut alerjisinden dolayi.3 defa arka arkaya sulu kaka yapti.acaba makat catlagi yeniden mi nüks etti ki??ondan mi kaka yapmaya korkuyor acaba diye dusunmedim degil.of sabah olsa da doktorla bi gorussem

Dün azıcık yaptı. Ama devamı var biliyorum:)

Aaa onlar kim kiz sen pro olunca goruyor musun
Evet,suan topiktekiler dışında 15 kişi bizi okuyor :)) topiktekiler kullanici olarak ismi gözüküyor aşağıda.topikte olmayanlar ise ziyaretçi olarak gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…