- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.401
Tamam canimSabah daha iyi olur mümkünse emzirmeden
Zeytinyagi ver kuzum mamaya da katabilirsinTam 3 bucuk aylik canim.1 cay kasigi zeytinyagi verdim.verip vermemekte kararsiz kalmistim kucuk diye ama mecbur kaldim
Bende ilk patates verdim ama mjzda vermistim oda yapmis olabilir bizde yakinlarda muz yedi mi canimPatates ek gıdanın ilk sebzesidir herkes öyle yapar :)
Youtube daki kadin oyle demisti bilmiyodum bakPatates ek gıdanın ilk sebzesidir herkes öyle yapar :)
Sizin Doğum tarihiniz neydi?? Haftaya 6 aylık olacak zaten dedim sebze çorbası tattırıyor dedim işteValla ispanak benimle buyuk ogla i mahvetti ishal bile olduk suan aslinda icinde demir var kabiz yapar diye dusunuyordum ama bilemedim ben daha corba vermedim karisik olanlari henuz kaldiramaz diye keyfi yerindeyse karisma derim
Tamam canim.insallah yapar yaZeytinyagi ver kuzum mamaya da katabilirsin
Yok muz vermedimBende ilk patates verdim ama mjzda vermistim oda yapmis olabilir bizde yakinlarda muz yedi mi canim
3 agustos canim tattirdim yemedi erken oldugunu dusundum vermedim bi daha hic iki mama kasigi bile icmedi acikcasinSizin Doğum tarihiniz neydi?? Haftaya 6 aylık olacak zaten dedim sebze çorbası tattırıyor dedim işte
Birşey olmaz canım okadar danTam 3 bucuk aylik canim.1 cay kasigi zeytinyagi verdim.verip vermemekte kararsiz kalmistim kucuk diye ama mecbur kaldim
Anladım canım. Korkma benim kız da tembel tenekeydi 8 aylıkken oturmaya başladı. Susam yağı soğuk sıkımıyla ayda 10 gün yarım saat olmakla masaj yapılırsa çok fayda ediyor.Bebegin hareketleri cok yavas yerinden kipirdamiyor dogru duzgun cok nadir donuyor guluyor seviniyor beni babasini abisini biliyor ama cok agir bi bebek bi sorun mu var diye cocuk noroloji bolumune goturecegim
Büyüdü canım öyle çok haylaz değil ama bu ara dişleri rahat bırakmıyor hiç uyumuyor3 dr gordu bi sorun olmadiguni soylediler ama bazen bi bakislari var alttan alttan o korkutuyor bizi sali gunu goturucez insallah. Talha buyudu mu aslinda o yolda dogan bebek durmamasi lazim
Benimki kilo almadığı İçin doktor ek gıdaya geç dedi ben de geçtim3 agustos canim tattirdim yemedi erken oldugunu dusundum vermedim bi daha hic iki mama kasigi bile icmedi acikcasin
En son kakasini ne zmaan yapmisti canim?Yok muz vermedim
Ah o disleri bi atlatsak sorunlu gececek gibi duruyorBüyüdü canım öyle çok haylaz değil ama bu ara dişleri rahat bırakmıyor hiç uyumuyor
Dün azıcık yaptı. Ama devamı var biliyorum:)En son kakasini ne zmaan yapmisti canim?
Ya aslinda kizimin makatinda catlak vardi,ben onu kremlerle biraz iyilestirmistim.cuma gunu ishal olmustu.sut alerjisinden dolayi.3 defa arka arkaya sulu kaka yapti.acaba makat catlagi yeniden mi nüks etti ki??ondan mi kaka yapmaya korkuyor acaba diye dusunmedim degil.of sabah olsa da doktorla bi gorussem
Ya benimde sutum.azaldi yirmilik disimi ameliytla aldirdim goguslerimin havasi sondu resmen hasta olunca drda dedi hafiften baslayin diye kilosu iyi yoksa bizimkinin. Bakalim 6 ay asilarinda ise yaramis olacak mi ek gidaBenimki kilo almadığı İçin doktor ek gıdaya geç dedi ben de geçtim
Aaa onlar kim kiz sen pro olunca goruyor musunAlttaki 15 ziyaretciye de selamlar
Evet,suan topiktekiler dışında 15 kişi bizi okuyor :)) topiktekiler kullanici olarak ismi gözüküyor aşağıda.topikte olmayanlar ise ziyaretçi olarak gorunuyorAaa onlar kim kiz sen pro olunca goruyor musun
Yeşil soğanın beyaz yerini sürmek iyiymiş kuzenimin bebeği için söylemişti dktr bugün denedin bakalım inşllah uyurAh o disleri bi atlatsak sorunlu gececek gibi duruyor