- 4 Ekim 2012
- 16.235
- 31.662
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.381
Türk kahvesi var olmaz mı :)Su içiyorsa suyu bol ver. Bir de çekirdek kahve koklatmak bazı bebeklerde işe yarıyormuş. 3-4 saniye kadar burnunun önünde tutup çekmek. Yoksa filtre kahve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türk kahvesi var olmaz mı :)Su içiyorsa suyu bol ver. Bir de çekirdek kahve koklatmak bazı bebeklerde işe yarıyormuş. 3-4 saniye kadar burnunun önünde tutup çekmek. Yoksa filtre kahve
Canım sen neden doktora gidecekmişsin?Oooo masallah anasida oglundan guzel
HosgeldinMerhaba kızlar iyi akşamlar nasılsınız
Hoş buldumHosgeldin
İlk gün püreli elma suyu, ikinci gün püreli armut suyu ve akşam yoğurt verdim. Üçüncü gün sebze çorbası yaptım. Azar azar verdim bunları bir çar bardağı bile yemedi bir günde hiçbirinden. Su vermeyi unuttum ondan mı oldu acabaSurup yoktu canim dr 3 gun yapmazsa kullan demisti gliserin fitil ama neden kabiz oldu ki bebegin kayisi vermissin zaten
Bebegin hareketleri cok yavas yerinden kipirdamiyor dogru duzgun cok nadir donuyor guluyor seviniyor beni babasini abisini biliyor ama cok agir bi bebek bi sorun mu var diye cocuk noroloji bolumune goturecegimCanım sen neden doktora gidecekmişsin?
Ben iki kasik pure veriyorsam iki kasik da su veriyorum bogazina falan yinede takilir diye aslinda bunlarda kabiz yapacak bisey goremedim ben kac gundur yapmiyor ikiniyor mu rahatsiz mi. Benim oglum oglenden beri ikiniyordu o yuzden fitil kullandimİlk gün püreli elma suyu, ikinci gün püreli armut suyu ve akşam yoğurt verdim. Üçüncü gün sebze çorbası yaptım. Azar azar verdim bunları bir çar bardağı bile yemedi bir günde hiçbirinden. Su vermeyi unuttum ondan mı oldu acaba
Ayni sorunu yasiyoruz canim,benimde mamaya gecisten sonra oldu.evde de turk kahvesi var cekirdekli den yok.acaba gun kurusu kayisi kaynatip icirsem ishal mi olur ki :/Türk kahvesi var olmaz mı :)
Yoo normal hayatına devam ediyor bir şeyi YÖK. Bol bol gaz çıkarıyor ama Kaka yok. Dün azıcık yaptı o da eskisi gibi sulu cıvık değildi. Dediğin gibi öyle katı bir şey de yedirmedim. Sebze çorbası zaten patates ıspanak şehriye bu kadardı. Hatta ıspanak bağırsak çalıştırır zaten.. hassasiyeti varmış galiba ne biliyim canım yaBen iki kasik pure veriyorsam iki kasik da su veriyorum bogazina falan yinede takilir diye aslinda bunlarda kabiz yapacak bisey goremedim ben kac gundur yapmiyor ikiniyor mu rahatsiz mi. Benim oglum oglenden beri ikiniyordu o yuzden fitil kullandim
Çay kaşığıyla bir kaşık gündüz ver bakalım. Yapmazsa akşam da verirsin aynı şekilde. Seninki küçük olduğundan çok abanma.Ayni sorunu yasiyoruz canim,benimde mamaya gecisten sonra oldu.evde de turk kahvesi var cekirdekli den yok.acaba gun kurusu kayisi kaynatip icirsem ishal mi olur ki :/
Patates koyma.bugun youtibe da dinledim.ek gidada patates kabizlik yapiyomus.muz da oyle.birsey daha demisti ama haitrlayamadim simdiYoo normal hayatına devam ediyor bir şeyi YÖK. Bol bol gaz çıkarıyor ama Kaka yok. Dün azıcık yaptı o da eskisi gibi sulu cıvık değildi. Dediğin gibi öyle katı bir şey de yedirmedim. Sebze çorbası zaten patates ıspanak şehriye bu kadardı. Hatta ıspanak bağırsak çalıştırır zaten.. hassasiyeti varmış galiba ne biliyim canım ya
Öğütülmüş nefesine gider yapma. Çekirdeği varsa yap cnmTurk kahvesi olur mu kuzum
Gece versem olmaz mi sabah mi vermem gerekÇay kaşığıyla bir kaşık gündüz ver bakalım. Yapmazsa akşam da verirsin aynı şekilde. Seninki küçük olduğundan çok abanma.
Canım inşllah yoktur birşey seninle göz kontağı nasıl Talha da öyle çok hareketli değildi bu son 2 3 haftadır çoştu hala sürünmüyor mesela öyle çok Güleryüz’le değil herkese pek kimseyide görmediğinden:) cool çoçuklardır belki ondan öyledir inşllah ne zaman götüreceksin dktraBebegin hareketleri cok yavas yerinden kipirdamiyor dogru duzgun cok nadir donuyor guluyor seviniyor beni babasini abisini biliyor ama cok agir bi bebek bi sorun mu var diye cocuk noroloji bolumune goturecegim
Canım senin kız nekadarlık şimdi küçüktü bizimkilerdenAyni sorunu yasiyoruz canim,benimde mamaya gecisten sonra oldu.evde de turk kahvesi var cekirdekli den yok.acaba gun kurusu kayisi kaynatip icirsem ishal mi olur ki :/
Valla ispanak benimle buyuk ogla i mahvetti ishal bile olduk suan aslinda icinde demir var kabiz yapar diye dusunuyordum ama bilemedim ben daha corba vermedim karisik olanlari henuz kaldiramaz diye keyfi yerindeyse karisma derimYoo normal hayatına devam ediyor bir şeyi YÖK. Bol bol gaz çıkarıyor ama Kaka yok. Dün azıcık yaptı o da eskisi gibi sulu cıvık değildi. Dediğin gibi öyle katı bir şey de yedirmedim. Sebze çorbası zaten patates ıspanak şehriye bu kadardı. Hatta ıspanak bağırsak çalıştırır zaten.. hassasiyeti varmış galiba ne biliyim canım ya
Sabah daha iyi olur mümkünse emzirmedenGece versem olmaz mi sabah mi vermem gerek
Tam 3 bucuk aylik canim.1 cay kasigi zeytinyagi verdim.verip vermemekte kararsiz kalmistim kucuk diye ama mecbur kaldimCanım senin kız nekadarlık şimdi küçüktü bizimkilerden
3 dr gordu bi sorun olmadiguni soylediler ama bazen bi bakislari var alttan alttan o korkutuyor bizi sali gunu goturucez insallah. Talha buyudu mu aslinda o yolda dogan bebek durmamasi lazimCanım inşllah yoktur birşey seninle göz kontağı nasıl Talha da öyle çok hareketli değildi bu son 2 3 haftadır çoştu hala sürünmüyor mesela öyle çok Güleryüz’le değil herkese pek kimseyide görmediğinden:) cool çoçuklardır belki ondan öyledir inşllah ne zaman götüreceksin dktra
Patates ek gıdanın ilk sebzesidir herkes öyle yapar :)Patates koyma.bugun youtibe da dinledim.ek gidada patates kabizlik yapiyomus.muz da oyle.birsey daha demisti ama haitrlayamadim simdi