2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kizim da oyle canim.aylarca sesini duymadık aglamadı bile 3.5 4 aya kadar...agulamadı hala da çok ses cikarmaz arada kahkaha atiyo arada degisik ses cikariyo elini ayagini kipirdatmiyodu..hatta 5.5 aya kadar parmak ucunda bile basmaya calismadi..ayaklarını topluyodu..dik durmak icin bi cabası yoktu..hoppala aldım dik durmaya calisti mecburen oyuncaklara bakmak icin..1 haftada basmaya basladı ziplamaya calisirken..oyun halisi almistik simdi tekme tokat oynuyo..eskiden bos bos bakiyodu..tembeller sanirim teşvik etmek gerekiyor..:)4 ay olmadan karninin ustune dondu ama o kadar donuyo 1 2 dk snra agliyodu :)
Karnının üstünden geri dönebiliyomu bizimki de aynı debeleniyo dönemiyo ağlamaya başlıyo:))

Evet donuyor bazen ama gerisi yok yani oda cani isterse doner. Yalniz olmadigimiza sevindim hoppala bende dusundum ama erkek cocuk olunca acikcasi karar veremedim cunku dik durmuyir ayaklarinada yeni 1 haftadir zorla basiyor koydugum yerde hamur gibi yigiliyor cocuk aglar ama bu gunlerde daha cok agliyor guluyor boyle etrafina bakinca cok tepkisiz donenecede biraz tepinir gibi oluyor ama cok aktif degil
Ayyynennn hamur gibi yigilio kucagimda bile öne sarkıyodu :)) cabalamiyodu.diyorum ya elini kolunu kipirdatmadan yatıyodu sırt ustu..karnının ustune yatırıyodum basini dik tutmaya calissin diye yatirdigim an agliyodu.. Bi yere gittigimizde hic tepki vermiyo şoklanmış gibi bakıyodu.5.aydan beri duzeldi aşırı hareketli değil ama dik duruyo oturmaya calisiyo guluyo saga sola insanlara..hoppalada zipliyo.erkek icin hoppala tavsiye edilmiyo ama gorumvem oglunu bindirdi aylarca.bebegin karakteri boyle sanırım.bi de benim arkadaşın kizi surekli agliyo uyumuyodu diş çıkardı 5.5 aylık öyle de olabilir oğlunun .kaşınıyodur damağı.

Hic ugrasmıyo karnının ustunden geri dönmeye..omzuyla kaldirmaya calisiyo kendini ayaklarını karnına çekiyo itmeye calisiyo ama o kadar :))
Ben önüne oyuncak koyuyorum ulaşmak için çabalasın diye kasları güçlensin diye sonra tabi oyuncağı yaklaştırıyorum tutabilsin diye:)))

Ayyynennn hamur gibi yigilio kucagimda bile öne sarkıyodu :)) cabalamiyodu.diyorum ya elini kolunu kipirdatmadan yatıyodu sırt ustu..karnının ustune yatırıyodum basini dik tutmaya calissin diye yatirdigim an agliyodu.. Bi yere gittigimizde hic tepki vermiyo şoklanmış gibi bakıyodu.5.aydan beri duzeldi aşırı hareketli değil ama dik duruyo oturmaya calisiyo guluyo saga sola insanlara..hoppalada zipliyo.erkek icin hoppala tavsiye edilmiyo ama gorumvem oglunu bindirdi aylarca.bebegin karakteri boyle sanırım.bi de benim arkadaşın kizi surekli agliyo uyumuyodu diş çıkardı 5.5 aylık öyle de olabilir oğlunun .kaşınıyodur damağı.
Bende cok cabaladim uzuldum biseyi mi var diye cok agirda olsa artik biraz kipirdanmalar var ama yine de aydaslari gibi degil tabiki dra sormus muydun canim sen. Ben 2 dra goturdum kuzenimin eside pediatrist o daha bi ayrintili inceledi vakitte gecirdi bizimle bi sorun yok bence dedi ama kafami yaktim yani biseyi mi var diye

İyiyim çok şükür sen nasılsın? 5.5 ayı geçti büyüyor . Asıl seni sormalı. Alıştın mı, kolayladın mı işleri
Masallah canim,bende durumlar ayni.bebegim emmiyor artik sagarak veriyorum sütümu.biberonla arada mama takviyesi de yapiyordum ama sut alerjisi çıktığı için artık onu da yapamiyorum.sut ürünleri tuketmemeye çalışıyorum.oyle oyle idare ediyoruz iste.benim kizimda bugun tam 3.5 aylik oldu şükürler olsun,zaman daha cabuk gecse de bir an once büyüse diye gözlerinin icine bakiyorum :)) sarilarak uyumak ıstiyorum mesela.surekli öpüp koklamak istiyorum.ama hep agliyor mızmız hic sevdirtmiyor kendini annesine :))

Ben bu topige yazmiyorum canim fazla sukur bIim dun 5. Ayimiz doldu sen nasilsin bebis nasil
Allaha şükür bizde iyyiz canimin ici, sen de yaz topik hareketlensin tekrar kuzum.birbirimize yoldas oluruz iste hep beraber.bebisin emeklemeye basladi mi

Iyiyiz kuzum 5 ay 1 haftalik yavrum yuvarlanip gidiyoruz. Asil sen nasilsin guzel kizin nasil oldu buyudu mu alistin mi iyice bebegine annen gitti mi yalniz mi bakiyorsun
Sagolasin kuzum, sorma valla annem bebegim tam 70 gunlukken gitti,cok korktum basta.alismisim ya annemle bakmaya,şükürler olsun alistim artik.1 aydir kendim bakiyorum :)) tam 3.5 aylik olduk.bebegimde sut alerjisi cikti birde.kakasi devamli kanli.hersey yasak.sadece bulgurla besleniyorum.su siralar stresliyim biraz

Sagolasin kuzum, sorma valla annem bebegim tam 70 gunlukken gitti,cok korktum basta.alismisim ya annemle bakmaya,şükürler olsun alistim artik.1 aydir kendim bakiyorum :)) tam 3.5 aylik olduk.bebegimde sut alerjisi cikti birde.kakasi devamli kanli.hersey yasak.sadece bulgurla besleniyorum.su siralar stresliyim biraz
Bakarsin canim benim hic zorlugu olmaz hemde tek bebek. Sebzede mi yasak ki canim ya soyle guzel ispnak prasa falan yapsan tamda zamani

Bakarsin canim benim hic zorlugu olmaz hemde tek bebek. Sebzede mi yasak ki canim ya soyle guzel ispnak prasa falan yapsan tamda zamani
Ay haklisin canim inan aklima gelmedi hic,esime gelirken pirasa aldirayim.guzel bi zeytinyağlı pirasa yiyeyim.icine bulgur da atarim.tadindan yenmez :)

X