2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:21:Herkese mutlu yıllar kızlar. Mama sandalyeleri fiyatları artacakmış yarından itibaren dün e-bebek ve soobe ye gittim fiyatları güncelliyoruz dediler. Bende bugünü değerlendireyim dedim, siz baktınız mı hiç tercihleriniz neler?

Kizlar kimler pur ferro kullaniyordu. Bebegin kakasinin rengiyle kokusu agirlasti mi biraz ilk kez yapti bugun kullanmaya basladiktan sonra

Kizlar kimler pur ferro kullaniyordu. Bebegin kakasinin rengiyle kokusu agirlasti mi biraz ilk kez yapti bugun kullanmaya basladiktan sonra
Biz kullanıyoruz canım, bütün demir ilaçlarında kaka rengi koyulaşıyor, kokuya dikkat etmedim hiç. Aslında kabızlık yapıyor demir ilaçları ama purferro bizde yapmadı

Biz kullanıyoruz canım, bütün demir ilaçlarında kaka rengi koyulaşıyor, kokuya dikkat etmedim hiç. Aslında kabızlık yapıyor demir ilaçları ama purferro bizde yapmadı
Bugun odaya girdigimde anladim yaptigini yani normalde bu kadar degildi canim suan kabizlik yok cok sukur zaten 2 gunde bir yapiyor antibiyotikte kullaniyoruz rengi koyulasinca acaba kan falan mi dedim korktum

Bugun odaya girdigimde anladim yaptigini yani normalde bu kadar degildi canim suan kabizlik yok cok sukur zaten 2 gunde bir yapiyor antibiyotikte kullaniyoruz rengi koyulasinca acaba kan falan mi dedim korktum
Yok yok normaldir canım. Hamilelikte kullandığımız kan ilaçlarında da öyle oluyordu bebek yetişkin farketmiyor yani. Evet koku konusunda haklısın bende yaptığını anlıyorum :) asıl ek gıdaya geçtiğinizde görün siz kokuyu diyorlar :)

Selam kızlar. Ek gıdaya geçen var mı? Benim sütümde azaldı sanki biraz mamada veriyorum oğluma. Ama pek doymuyor. Kaç cc veriyorsunyz siz anne sütüde alıyorsa bebekleriniz

Selam kızlar. Ek gıdaya geçen var mı? Benim sütümde azaldı sanki biraz mamada veriyorum oğluma. Ama pek doymuyor. Kaç cc veriyorsunyz siz anne sütüde alıyorsa bebekleriniz
Ben 20 gün önce başladım canım azar azar tattırıyorum. Yoğurt verdim bisküvi maması,hipp organik sütlaç , taze sıkılmış meyve suları,çorbalar bunlardan kaşık ucuyla tattırıyorum. Benim kuzu bir kaşıkla kalmak istemiyor tabi :) aynı zamanda beni de emiyor bıraksın istemem ama her tadı bilsin diye yediriyorum peynir de verdim bu arada.
Eline meyve veriyorum armut elma ne olursa filesine koyuyorum seve seve yiyor:dondurma:

Ben 20 gün önce başladım canım azar azar tattırıyorum. Yoğurt verdim bisküvi maması,hipp organik sütlaç , taze sıkılmış meyve suları,çorbalar bunlardan kaşık ucuyla tattırıyorum. Benim kuzu bir kaşıkla kalmak istemiyor tabi :) aynı zamanda beni de emiyor bıraksın istemem ama her tadı bilsin diye yediriyorum peynir de verdim bu arada.
Eline meyve veriyorum armut elma ne olursa filesine koyuyorum seve seve yiyor:dondurma:
Kaç aylık senin bebeğin? Bende istiyorum ama 6 ay dolsun istiyorum.

Ben 3 gündür yoğurt yediriyorum canım birde eline havuç, elma falan birde meyve püresi denedim suda içiriyorum haliyle 20 gün sonra 6 aylık olacak oğlum şimdiden başladık. Benimde sütüm yetmiyor gibi geldi.

Merhabalar... dogumdan sonra giremedim hic. Bi de baktim kac ay olmus :) buyumustur kuzucuklar. Hersey yolundadir insallah :))
Büyüdü büyümezmi yavrular ek gıdaya bile geçiş yapmaya başladılar maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar: hersey yolunda çok şükür benim minnak oğlum büyüdü kucağa geliyor anne babayı tanıyor beraber oyunlar oynamaya başladık çok güzelmiş evlat. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Sizde durumlar nasıl?

Kızım 5.5 aylık sayılır. Ek gıda vermedim daha. Doktora falan bir danışmak istiyorum. Hani düzen oluşturur belki

X