2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben similac kullanıyorum oda sıcaklığındaki suda en iyi cozunen mama diyorlar hiç tıkanma olmadı ne biberonda ne kataterde canım. Biberon olarak medela calma kullanıyorum sadece gece biberon veriyorum onda da akitma olmadı. Ben katater kullanıyorum emzirme destekleyici sistem şeklinde tavsiye ederim memeler de uyarılmış oluyor bu sayede. Katateri de her kullanımdan sonra enjektorle temizliyorum biraz aşınma var yenisini alacağım ama biberonu tıkayan mama kataterden geçmez zaten

Bize bu mama iyi geldi degistiremiycem canim malesef
Biberonlarim
Avent drbrowns lansinoh 2 tane wee nin

1 saat çok kısa değil mi yavrucum. En son ne zaman emmişti ki? Karıştırıp o göğsü vermedin mi acaba ? Eğer çok şiştiyse boşalsa da biraz zaman alıyor cnm ağrının geçmesi.
5 6 gibi emdi 8nde uyudu sonrasinda hergun duzeni boyle hala agri devam.edigir insallah n gecer yarin yatamiyorum cunku dokunamıyorum

Ne pis dr muş gicik oldum su an
dogduktan sonra cok sey beklemeyin demisler benim icin bende 9 aylikken hem yurumeye hem konusmaya baslamisim annemde goturup gozune sokmus drun
sende oyle yap

Hamileyken guzel olurdu valla keyifli gobekler bulusmasi yaoardik

Bize bu mama iyi geldi degistiremiycem canim malesef
Biberonlarim
Avent drbrowns lansinoh 2 tane wee nin
Ben sadece aventinkini.biliyorum saydiklarindan canım 0-6 ay olduğu için akış hızı yavaş olsun diye delikler küçük normal

Medela calma al canim hem.boyle bir derdin olmaz hemde meme reddi yasamazsin

Bende regl olurken oyle oldu bi anda sok oldum regldir canim nence yani umarim.insallah

Sorma hem de hiç bir tıbbi dayanağı da yoktu .Beta hcg 57'ydi ilk gittiğimde kese içinde de bisi gözükmüyordu boş gebeliktir düşer istersen 10 Gün sonra tekrar gel dedi tabi ona gitmedim. Bizim kalp atisimiz 10. Haftada duyuldu geç döllenme falan yüzünden. Ama eve gelip nasıl agladigimi ben bilirim ahh ne günlerdi

Karşısındakinin durumunu.umudunu hic dusunmuyor bunlar

Bende regl olurken oyle oldu bi anda sok oldum regldir canim nence yani umarim.insallah
Ben hamileligimde yerleşme kanaması da yaşamadım gerçi yok yok regldir sökülmeye çalışıyor kesin bana böyle bi yamuk yapamazsın spiral

Karşısındakinin durumunu.umudunu hic dusunmuyor bunlar
Sorma zaten bana 15 yaşından beri gittiğim1 doktor hariç hepsi çocuğun olmaz dedi polikistik over yüzünden o gün de düşer deyince yıkılmıştım

5 6 gibi emdi 8nde uyudu sonrasinda hergun duzeni boyle hala agri devam.edigir insallah n gecer yarin yatamiyorum cunku dokunamıyorum
Çok geçmiş olsun , sıcak duşa girdin mi ?masaj ılık kompres bir de daha sık emzirmeye çalışsan faydası olu mu acaba

Sorma zaten bana 15 yaşından beri gittiğim1 doktor hariç hepsi çocuğun olmaz dedi polikistik over yüzünden o gün de düşer deyince yıkılmıştım
İnanmıyorum ya tüylerim diken diken oldu nasıl söyleyebiliyorlar bu kadar rahat !
Bana da doktorum kanamalardan sonra güzelce “bak biliyorsun ilk ay düşükleri kromozom anomalileri olur daha çok, her şey Allahtan olursa önüne geçemeyiz bize sağlıklı çocuk lazım üzülme” demişti ama ona bile günlerce ağlamıştım

Kizlar gunaydin.acil bir sorum var sizlere benim göğüslerim cok fena sızlıyor sanki darbe almışım ya tarif edemiyorum kolumu bilr kaldıramıyorum acısından 2 gun once sol gogsumu o biraz hafifledi geceden beri de sağ gogsum koltukaltı kismindan bir acı bir agri sut mu dolu dedim gece hep o memeyi verdim geçmiyor agri.cok büyükte degil goguslerim.mastit olsa kızarıklık fln olurmuş galiba bnde yok oylr bisey..fikri olan var mi yardımlarınıza ihtiyacim var cok kotuyum

Bende yeni taktırdım canım. Rahinde kayma yapıp hamile kalma korkusu çok fazla.bnm yeni olduğu için kanama var su anlık. Daha adet olmadımm

Ben dr browns kullaniyorum boyle bir sorunu ilk defa simdi okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…