2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kizce gecen cumadan bugyne sadece 130 gram almiş evde tarttim

CNim biraz rahat ol
Bi hafta az alır bi hafta çok alır

Bu kadar incelemek iyi değil diye düşünüyorum zaten İzmit’e dönünce kendi doktoru bakacak o yorum yapar

Benim sağlık ocağı ve kendi doktorunun tartmasi aradinda fark var
Hep aynı yerde tartılırsa daha iyi

Minik kuzular Canım çok geçmiş olsun. Yavru inşallah kolaylıkla atlatir operasyonu.

Canlarim hepinize cok tesekkur ederim insan korkuyor iste evladi olan bilir hepinizde anne oldunuz sukur bisey olmayacagini bilsekte anne yuregi iste

Biz bugün P Pikapii ile buluştuk
Ne şeker ne tatli ne naif bi anne ne minnos bi oglusu var
Kadınlar klübü ne güzel arkadasliklar kazandirdi bize
SizLerle de gorusmek nasip olur insallah

KK candır :)
Agustos annelerinden C cagla1809 onunla görüşüyoruz

Daha önce de 2013 gelinlerinden çok iyi görüştüğüm dostlarım var :) iyi ki var

Canim artik eskisi gibi kilo almayacaklar rahat ol zaten senjn bebisin kilosu iyi stres olmana gerek yok aman sutun azalir rahat ol
Kuzum beni bu sitres bu evham hic birakmayacak sanirim elimde ol.adan kendime hayati zindan ediyorum bir psikologami gitsem kaç senenin birikimi cikiyo sanirim

Cnm uyuduğunda gozunu ortsene. Bn beresyle uyutuyorum karanlij olduğu icin iyi uyuyor bide ellerini pijamasinij icinw koyuyorm. Diğer turlu dalsa bile sicrayip uyaniyor.
Ben kundak yapıyorum ama gözünü kapatmayı deneyeyim mantıklı:)

Benimki mama da yediği için aç olma ihtimali yok canım o 2 aya kadar benimki de öyleydi doyunca uyuyordu ne olduysa 2 haftadır çıldırdı

Ben de stres atmak için ağlamaya baslicam yakında

Ne guzel yapmissiniz yaza gelince antalyaya bulusalim bizde

Kuzum beni bu sitres bu evham hic birakmayacak sanirim elimde ol.adan kendime hayati zindan ediyorum bir psikologami gitsem kaç senenin birikimi cikiyo sanirim
Ohoo canim 4. Ayda memeler bile degisiyor sen simdiden bu kadar stres yaparsan daha disi var ek gidasi var emeklemsi yurumesi konusnasi rahat ol biraz canim hepsi olacak saglikla buyusunler yeterki relax biraz

Yavrucum beklenen istenen özlenen bebek Melike tadını çıkar. Hiç zindan etme hayatı canım benim o kadar da değil. Gayet iyi kuşumuz çok şükür.

Ayyy ne güzel yapmışsınız... Burada takılınca kendimi bir kafede arkadaşlarım ile muhabbet eder gibi hissediyorum.

Çok üzüldüm canım Allah şifa versin sizlere de sabır versin inşallah,

Canım benim çok geçmiş olsun, kıyamam küçücük kuzu , döküntüsü nedenmiş

Çok geçmiş olsun canım ne denir gerçekten bilmiyorum Allah sabır versin inşallah bi çaresi vardır

İlk pozitifi gördüğüm gün heyecanla ne nedir aranırken buldum bu topiği, o zaman kadar haberim bile yoktu böyle topikler olduğundan. Ne iyi olmuş ne güzel insanlar biriktirmişim hayatımda.
Hiç görmeden dertlerrimize derman mutluluklarımıza ortak olmaya çalıştık birbirimizin, memleketimden uzakta memleketimden bir anne arkadaşım oldu.
exixizimm O senin naifliğin senin güzelliğin. İyi ki tanımışım seni :) Atlas kuzusu ise tam bir dünya tatlısı , büyümüş de küçülmüş bir adam sanki :) ya o saçlar Yüzlerce kez maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…