2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm canım ne desem bilemedim. Allah şifasını versin inşallah en kısa zamanda iyileşir inşallah canım

Kızlar rota alışı hakkında be düşünüyorsunuz? Ben aşının oldukça fazla yan etkilerini duydum? Amerika’da aşı takviminde yokmuş.
Buyuk kizima yaptirdim 3-5. Aylar seklinde iki doz. Oglanada yaptiracagim etrafimda rota yuzunden o kadar cok hastanede perisan sekilde yatan bebek olduki iki yildir onlarin yasadiklarini cektiklerini gorunce yan etkilerini onemsemiyorum acikcasi bir saatine bile dayanamazken 3-4 gun yada bir hafta hastanede yatmasi beni korkutuyor. Asiyla gecirmez diye birsey yok ama en azindan agir seyretmiyor yakalandiginda. Ben sahsim adina yapilmasi taraftariyim.

Cok uzuldum yazacagim soyleyecegim hicbirsey acini hafifletmez biliyorum Rabbim safi ismiyle sifa versin insallah cok gencmis ana kuzusu daha

Kızlar rota alışı hakkında be düşünüyorsunuz? Ben aşının oldukça fazla yan etkilerini duydum? Amerika’da aşı takviminde yokmuş.
Canım ilk kızımda yaptıracağım hafta ishal kusma oldu 5 gün hastanede yattık o yüzden ikinci kızımda yaptırdım bu bebeğe de yaptıracam mutlaka

Çok üzüldüm canım ne yazacağımı bilemedim Allahım şifa verir inşallah dualarımda olacak kardeşin

Rabbim şifa versin insallah cok üzücü dua edicem kardeşine bol bol

Htrlasaniz eger bnm yavruyu gecen hafta ishal diye goturmstm ama fark eden bisey olmadi yine sulu yapıyor bugun yine gttik dr.kilo alimina bakti iiyi dedi.. ishal olsa kilo alimi iyi olmaz. Kaka tahlili istedi. Ftm41 bide dediki kan varmi bnm için kan onemli dedi. Sankinsen demsmiydin kan var diye yanlış mi htrliyorm

Canim çok üzüldüm ya Allah şifa verir insallah. Ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum. Dualarim kardesin için. Rabbim Şafi isminin hurmetine şifa verir insallah

rabbim şifa versn ins

Bebegim 2 aylik oldu bende hiç bakmadım bana pek mantıklı gelmiyo :))

Kızlar selaam cumartesi den berı sadece anne sutu verıyorum tosbike bugun kaka yaptı koyu yeşildı, dr a sorduğumda bı kereyse problem yok sürekliyse görmem lazım dedi . Neden oluyo acaba fikri olan varmı
Gecmiste ko usulmuz sadece on sutu aliyorsa asiri laktoz yaparmis yeniden emzirirken en son emdigi memeden verince duzelmis kimdi suan hatirlayamadim

Uyumuyor emmiyor besikte salliyorum durmuyor gözleri kapanıyor zorla aciyor bıraktım ağlıyor şimdi hic bisi yapamıyorum deliricem ben ne yapicam gündüz uyku konusunu sadece ağlıyor hiç bi şekilde uyumuyor
Allah Allah yaaa keske bi yontem soyleyebilsem...

Similac sma mi oluyor
Sma ise o bizi kabiz yapti baya kati cikti kakasi ve yesile dondurdu hemen biraktim

Allahim hem kendisine hem sizlere sabir versin o mucize gerceklessin ve sagligina kavussun insallaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…