2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rota aşısı tek başına sıkıntı yapıyor mu ki ağızdan veriyorlar sıvı şeklinde. Ben atak haftalarına bakmaktan vazgeçtim çünkü kendimizi de psikolojik olarak etkiliyor olabiliriz bu da çocuğa geciyordur belki diye
Hiç bir fikrim yok kuzum exixizimm exixizimm yapıyor mu rota huysuzluk filan canım. İlk 20 dk Kusmaması Lazım filan gibi şeyler kalmış aklımda ağızdan da olsa aşı aşıdır diye düşündüm. Atak haftaları da zaten huysuz olduğu için dozaj artımı yapıyordur benimkinde.. :rapci:

Hiç bir fikrim yok kuzum exixizimm exixizimm yapıyor mu rota huysuzluk filan canım. İlk 20 dk Kusmaması Lazım filan gibi şeyler kalmış aklımda ağızdan da olsa aşı aşıdır diye düşündüm. Atak haftaları da zaten huysuz olduğu için dozaj artımı yapıyordur benimkinde.. :rapci:
Ben yaptırdım rota'yi ama 2. Ayda bir sürü asiyla beraber olduğu için bilmiyorum benimki çok huysuzdu ama tabi diğer aşılar zaten buna sebep oluyor :)

Kızlar Dün akşamdan beri bakamadım kusura bakmayın bebeğim çok ağladı Hala ağlıyor gazını yapıyor ama kakasını yapamıyor İlk günler Aptamil mama kullanıyorduk Biraz gaz sıkıntımız vardı sonra birkaç mama denedik en son evolvia AC kullanmaya başladık çok rahatlamıştı geceleri uyuyordu gündüzleri keyfi yerindeydi Dün bütün gün Aptamil verdim sanırım o yüzden yine kabız oldu

Iyi bor derece tavsiyeniz varmi ben weewell almistim atesi var biliyorum ama 36 ölçüyor sinir oldum gecen seferde böyleydi atesi yok heralde hava sicak demistim ağustostu ama yok eksik ölçüyor
Bende deweewell var bir de belediyenin verdigi ates olcer var markasini unuttum ikisini kiyaslayayim ben de bi bakayim

Bizde ayni dusuncedeyiz bir iki hafta icinde yaptiracagiz sunnetini en mantiklisi bezde ve hareketleri azken olmasi gibi geliyor bana

Günaydın annisler.uykusuzluktan ölüyorum 3 aylık olmak üzereyiz hala gece cok sık uyaniyruz uykudan.saatlerce uyuyan bebelere hayranım yaa..2 saate kalkıyor bazen 2 yi de bulmuyor.acaba ac mi diye dsnyrm. sizinkiler nasil?
Biz 4 ayi bitiridk hala gece cok sık uyaniyor ama.ac degil biliyorumm yanima yatinca daha uzun uyuyor sanirim hep kokumuzu istiyorlar

Kilo iyi evet ama aylık kilo alımı az ondan üzüldüm ben .aylık kilo alımı önemliymiş zaten.senin bebiş kaç kilo doğdu?
3150 doğdu benimki. Bir ay bir ayı tutmaz bebişlerde, bu ay çok kilo alır da ortalamayı arttırır inşallah annesi. Sen emzirmeye devam et lütfen. Amacımız kilo alması değil sağlıklı büyümesi.

Kızlar oğlumu 2 hafta sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz.
Annem"hareketlenmeden yaptır o zaman çabuk iyileşir bide fazla bilmez "dedi.Çoğu kişi böyle tavsiye etti banada mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz
Bn 40 gunlukkn yaptirdim smdi 63 günlügz cok sukur iyo geçti 1 haftada topladi.. iyiki yaptırmsim diyorum iyilesme suresi daha cabuk oluyor.

Kızlar oğlumu 2 hafta sonra sünnet yaptırmayı düşünüyorum. Siz ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz.
Annem"hareketlenmeden yaptır o zaman çabuk iyileşir bide fazla bilmez "dedi.Çoğu kişi böyle tavsiye etti banada mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz
Bizim tanidik uroloji dr u 6 aydan sonra dedi arkadasimda 7 aylikken yaptirdi 2 gune iyilesti dedi bende 7 aylikta yaptiricam

Back