2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Dün akşamdan beri bakamadım kusura bakmayın bebeğim çok ağladı Hala ağlıyor gazını yapıyor ama kakasını yapamıyor İlk günler Aptamil mama kullanıyorduk Biraz gaz sıkıntımız vardı sonra birkaç mama denedik en son evolvia AC kullanmaya başladık çok rahatlamıştı geceleri uyuyordu gündüzleri keyfi yerindeydi Dün bütün gün Aptamil verdim sanırım o yüzden yine kabız oldu
Canim ben sadece 2 gun aptamil kullanmistim 20 gunluktu bir hafta boyunca surunduk ben dogdugundan beri evolvia kullaniyorum cok cok memnunum ve sekeri az aptamilin tadi cok sekerli

Bizimki de aynı en uzun 3 saat uyuyor genelde 1,5 2 saatte bir kalkıyor
bizimki de 3 saat uyuyor. gece ilk iki uykusunu 3 saat uyuyabiliyor son bir haftadır ama 3.de hep gaz kivranmalari oluyor, uyanıyor, kucagimda uyuyot. sabah 6 civari kakasiniyapio rahatliyor, gündüz uykusu da eksigini tamamlıyor sanirim.

bu yas icin 3 saat tipik sanırım.

Bizim doktorumuz yeşil kaka icin tek başına değerlendirilemez demisti.epey oldu kizim yeşil ve mukusu bir kaka yapmıştı o zmn sormuştum.birdaha da olmadi.yesil kaka farkli renk kaka yi yediklerinizde arayın o gun yediniz takip edin demisti.yani tek başına yeşil kaka birsey ifade etmiyormuş.
evet ben de onu anlatmak istedim, yanlis ifade etmediysem. bizimki kilo almiyor ve sanci cekiyor oldugu icin yeşil kakanin sebebini onsute bagladi ebeler. baska bir belirti yoksa yesil kaka normal ddiler. gercekten oyleymis ki emzirme sirasini degistirince sariya dondu ve kilo almaya basladi.

Kızlar selaam cumartesi den berı sadece anne sutu verıyorum tosbike bugun kaka yaptı koyu yeşildı, dr a sorduğumda bı kereyse problem yok sürekliyse görmem lazım dedi . Neden oluyo acaba fikri olan varmı

Uyumuyor emmiyor besikte salliyorum durmuyor gözleri kapanıyor zorla aciyor bıraktım ağlıyor şimdi hic bisi yapamıyorum deliricem ben ne yapicam gündüz uyku konusunu sadece ağlıyor hiç bi şekilde uyumuyor

Kızlar selaam cumartesi den berı sadece anne sutu verıyorum tosbike bugun kaka yaptı koyu yeşildı, dr a sorduğumda bı kereyse problem yok sürekliyse görmem lazım dedi . Neden oluyo acaba fikri olan varmı
Bende merak ediyorum o konuyo benimkinin kaka rengi son 2 haftadir koyu yeşil ve kokulu annemlerin burdaki doktora soruyorum normal dedi bazen mukuslu okuyodu onada normal dedi šimdide arada cok az da olsa kan oluyo onada normal diyo hayirlisi bakalim bir izmite gideyim kendi doktorumuza gaita ve alerji testi yaptirtacam bana 3vham yapiyirsun diyor annemler yigene desim bugun abla kan wz cok varsa doktora gitmelisin desi kafam allak pullak oldu sizinki üşûtmeden yada yediklerinizden olabilir

Uyumuyor emmiyor besikte salliyorum durmuyor gözleri kapanıyor zorla aciyor bıraktım ağlıyor şimdi hic bisi yapamıyorum deliricem ben ne yapicam gündüz uyku konusunu sadece ağlıyor hiç bi şekilde uyumuyor
Canim kakasini yapabiliyormu benimkide buaralar kakasini gazla birlikte gelipte yapamadigi zaman hem agliyo hem ayaklarini cekiyo seninkide òyledir belki

Bende merak ediyorum o konuyo benimkinin kaka rengi son 2 haftadir koyu yeşil ve kokulu annemlerin burdaki doktora soruyorum normal dedi bazen mukuslu okuyodu onada normal dedi šimdide arada cok az da olsa kan oluyo onada normal diyo hayirlisi bakalim bir izmite gideyim kendi doktorumuza gaita ve alerji testi yaptirtacam bana 3vham yapiyirsun diyor annemler yigene desim bugun abla kan wz cok varsa doktora gitmelisin desi kafam allak pullak oldu sizinki üşûtmeden yada yediklerinizden olabilir
Kan varsa bencede kesin dr görmeli byuk ıhtımal alerjı laktoz intoleransıda olabılır

Merhaba kizlar bnde 17 agustos ta dogum yaptim ikiz bebeklerim 2 aylik bebeklerimden biri 3 gün kakasini yapamadi bir arkadas yazmis bende durumumu yazayim dedim saat 11 gibi yapti ama dün gece morarana kadar ikindi durdu yavrum neler denemedikki yesil gibiydi hipp mama kullaniyoduk bulamayinca similac aldim aptalmil cok şekerli diye ya ondan olabilir diye düsundum sonra hipp verdim falan cok zormus neredeyse onunla ağlayacaktim

Uyumuyor emmiyor cbesikte salliyorum durmuyor gözleri kapanıyor zorla aciyor bıraktım ağlıyor şimdi hic bisi yapamıyorum deliricem ben ne yapicam gündüz uyku konusunu sadece ağlıyor hiç bi şekilde uyumuyor
Sesler de ise yaramıyor mu kuşum ninni filan. Memede de olsa uyut sakinleşsin en azından

Bence kan varsa bir baska doktora götürsen iyi olur birde suyu azmi iciyorsun bir yerde okumustum az su icen annelerde bebeklerinde kan gorulur diye

evet ben de onu anlatmak istedim, yanlis ifade etmediysem. bizimki kilo almiyor ve sanci cekiyor oldugu icin yeşil kakanin sebebini onsute bagladi ebeler. baska bir belirti yoksa yesil kaka normal ddiler. gercekten oyleymis ki emzirme sirasini degistirince sariya dondu ve kilo almaya basladi.
Aynen oyle canim. Emzirm3 sırası derken biraktiğin memeden başlamak mi? Hep ön sutu almaması icin

@etka31112 benimkisi uykusuzluktan ağladığı zaman en yüksek seste beyaz gürültü açıp 5 saniye külahına tutuyorum sonra da telefon Yanımda kız kucağımda sallıyorum sakinleştiği için uyuyor yoksa kesiyormuşum onu gibi ağlama devam

Kızlar rota alışı hakkında be düşünüyorsunuz? Ben aşının oldukça fazla yan etkilerini duydum? Amerika’da aşı takviminde yokmuş.

23 yaşındaki erkek kardeşim doktorların dediğine göre ölüm döşeğinde :( şimdiye kadar hiçbir problemi yoktu birden rahatsızlandı acile götürdük hemen yatırdılar röntgenler falan hersey yapıldı ve vucudunu saran tumorler bulundu bir böbreği yüzde 80 iflas etmiş. Böbreğin birini alacaklardı ordada tumör bulundu ameliyattan vazgeçildi çünkü bu agresif tumor şekliymiş ve sürekli çoğalıyormuş. Dosyayı turkiyeyede gönderdik ordanda aynı cvp geldi hiçbir doktor umut vermedi sonu ölüm dediler. Çocuk hastanede serumlarla her tarafında hortumlar falan yatıyor. Ağrı kesici serumlar çıktığında taşıyamayacağı ağrılar oluyor ve doktorlar ağrılar dahada artacak diyor. Çaresizce beklemedeyiz bir mucize olsunda kurtulsun diye dua ediyoruz. exixizimm exixizimm Yemyesilbirdeniz Yemyesilbirdeniz beni bu aralar idare edin :(

Kızlar rota alışı hakkında be düşünüyorsunuz? Ben aşının oldukça fazla yan etkilerini duydum? Amerika’da aşı takviminde yokmuş.

Ben yaptiricam büyük ihtimalle
Çünkü rota hastalığına yakalandı arkadaşımın kızı yurt dışında yaşıyor
4-5 gece hastanede kaldılar kız çok zor atlattı 2 sene önce o yüzden ben tedbiri alayım
Yakalanırsa da hafif atlatır

23 yaşındaki erkek kardeşim doktorların dediğine göre ölüm döşeğinde :KK43: şimdiye kadar hiçbir problemi yoktu birden rahatsızlandı acile götürdük hemen yatırdılar röntgenler falan hersey yapıldı ve vucudunu saran tumorler bulundu bir böbreği yüzde 80 iflas etmiş. Böbreğin birini alacaklardı ordada tumör bulundu ameliyattan vazgeçildi çünkü bu agresif tumor şekliymiş ve sürekli çoğalıyormuş. Dosyayı turkiyeyede gönderdik ordanda aynı cvp geldi hiçbir doktor umut vermedi sonu ölüm dediler. Çocuk hastanede serumlarla her tarafında hortumlar falan yatıyor. Ağrı kesici serumlar çıktığında taşıyamayacağı ağrılar oluyor ve doktorlar ağrılar dahada artacak diyor. Çaresizce beklemedeyiz bir mucize olsunda kurtulsun diye dua ediyoruz. exixizimm exixizimm Yemyesilbirdeniz Yemyesilbirdeniz beni bu aralar idare edin :KK43:
Canim cok gecmis olsun gercekten cok uzuldum Allahim safi ismiyle sifa versin

Aaaaa ONTK ONTK dualarimiz kardeşinle Canım allah yardımcınız olsun
Hayırlısını versin insallah
Başka yerlerede gösterseniz dosyaları
Başka ülkeye tr goshermissinzi ama
Ya da Türkiye de üniversite hastanelerine falan
Allahtan ümit kesilmez

Back