2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızın geçen gùn kakasınin 2 yerinde ince cizgi halinde acik kirmizi renkte kan vardi doktora gittigimiz gùn sòyledim hatta besin alerji testi istedim adamdan azar işittim çocugunun hicbirseyi yok onlar normal dedi bugyn yine biraz kan vardi sanki neyapacagimi sasirdim besin alerjisi olsaydi bebegin hic kilo alamazdi dedi kan icinde olabilir diyo kafam karisti benim bebekligimdede olmus annemler doktora gotùrmùs hicbirsey cikmamis birazdaha bekleyeyim kendi doktorumuza gittigimizde sòyleyeyim diyoruz sizce neyapayim kizlar
Bizde besin alerjisi var kilo alımı iyi ama kakasında arada kan oluyor ve rengi yeşil ve kulak arkasında kabuklanma arada hırıltı var sizde sadece kan var ise gaita testi yaptırın enfeksiyon kaynaklı olabilir

Kızlar iyi geceler yarin 2 aylık asimiz var veremle birlikte 3 asi olacak. Yanliz kızımın burnu akıyor :KK43: abisinden bulaştı sanırım, habire gelip öpüp sarılıyor engel olamıyorum. Simdi yarin aşılar sıkıntı olur mu ? Ertelemek mümkünmü?
Canim gripliyken aşilari yapmiyorlar erteliyorlar bizim burda benimle beraber doguran tanidik var onun oglunun burnu akiyo diye ertelemisler belki sizinkinide ertelerler

Bizde besin alerjisi var kilo alımı iyi ama kakasında arada kan oluyor ve rengi yeşil ve kulak arkasında kabuklanma arada hırıltı var sizde sadece kan var ise gaita testi yaptırın enfeksiyon kaynaklı olabilir
Valla saydiklarin bizdede var sadece kulak arkasina bakmadim ben annemlerdeyim burdaki doktor testi istedigim halde be ekte birsey yok normal diye yaptirmadi sinir oldum

Kan ne renkte ve miktari nekadardi sizin birde kokuyormuydu acaba kusurabakmayin soruyorum ama

Kan ne renkte ve miktari nekadardi sizin birde kokuyormuydu acaba kusurabakmayin soruyorum ama
Yok sorun ben günlerce araştırdımkırmızı çizgi yada nokta şeklinde kan oluyor test yapsanız da muhtemelen çıkmayacaktır en erken 4.ayda o da tam kesin değil 1 yaşında netleşir
Dokunan birşey yediğinde meme reddi de yaşıyoruz biz de kocaelinde yiz iki alerji doktoru var bildiğim biri metin bey araştırma hastahanesinde özel olarak bakıyor ama
Çocuk doktoru bize süt ürünlerini kestirdi 3 hafta eğer düzelme olursa alerji olduğu kesinleşiyor ama bizimki çoklu besin alerjisi çapraz reaksiyon oluyor dana etine de tepki veriyor daha bir çok şey

Oyy bugun Atlasima bir kere daha asik oldum
Aksam yatmadan once mamasini yiyordu biraz erken uykusu gelince hizla mamayi hazirladim oncesinde emmsiti zaten
sakinlesene kadar emzizireyim dedim
o arada esim geldi emzirirken mamayi da aldim elime memeyi bırakınca mamayi yedirmye basladim tabi memede acik hala yanak orda yedi yedi biraz sonra biberonu iktirdi dindu memeyi emmeye devam.etti kaldim elimde biberonla ask bunlar yaaa

Daha bugün bu konuda seni düşünmüştüm. Kanguruyu sık kullanıyor bu kız bebiş kokusunu nasıl bırakıyor acaba diye. Bırakamıyor anlaşılan :KK43: Bu hafta benimki de çıldırdı. Zaten malumunuz kucakta geziyor, bir de uyumayınca tüm helak oldum. Uykusuzluğunda etkisi ile bıraktığım anda yıkıyor evi. Gezecekmişşşş oturmakta yok. Bitik haldeyim.
Bu cocuklar ayni seylerimi yapiyor ne iki gundur evin her karesini ezberledik dun gece 4 kadar nobet tutturdu uyku bastirdikca bagiriyor ama uyumuyor

Benim kız hep gece 3te uyuyo alistiramiyorum daha erken saate..hamileyken hep uyudugum saat acaba etkisi var mi diye dusunuyorum

Ertesi hafta ne düzeldi ne yaptınız ?
süt fazlası olduğu için (memeler sis, bebek zor kavrıyor, memeyi bosaltamiyor), cokca laktozlu onsutten iciyormus, o da kilo aldirmiyor,gazyapip kakayi yesile ceviriyor.ertesi hafta hem sislik azaldi, onden biraz sagarak ilk sutu bosalttim, hem de surekli ayni memeyi verip yagli sute ulasmasini sagladim.

B

Benim kizda yatmadan emiyo 6 7 saat uyanmadigi geceler oluyo acikmiyo oyüzden uyanmiyo diye düsünüyorum normalde gúndúzleri agladigi zaman meme verince aliyo ozamanda acikiyo diye düsünûyorum siz bòyle anlatinca bi endiselendim

endiselenmeyin, öncelikle sorun var mi - yesil gazli kaka gibi? öyle olan bir arkadasa benimkinde sebebi buymuş diye yazdim. bizimki ilk haftalardaydi, belki 2aylik bebekte zaten bu sebepten olmuyordur.

Back