2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet koyu bir yeşil, tarif ettigin gibi gazli. bir de birkac gun kaka yapmamisti. normalde kilo alimi iyiyse ve cocukta gaz yapmiyorsa yesil kaka sorun degil, ama sizinki bariz laktoz fazlalığından dedi. zaten ertesi hafta duzelince kaka sariya dondu ve o gunden beri duzenli gunde en az 2 defa kaka yapiyor.
Ertesi hafta ne düzeldi ne yaptınız ?

Bu kız ne zaman gündüz uyuyacak sorunsuz :KK43: uyutup yatiriyorum uyuduğu 10 dakika .pazartesi ilk kez ve son kez 1.5 saat uyudu ne yapacağımı şaşırdım:KK70:
Bu kızlar göz açık olacak :KK45: Aynı sorun bende de var. Tüm uyku eğitimi kitaplarını hatmediyorum ama hepsi istikrarli olmayı gerektiriyor. Ben de zaten ise başlayınca benden ayri kalacak diyorum olabildiğince yapışık gezelim diyorum. Bazen uykunun eğitimi mi olurmuş diye isyan ediyorum. Sonra yok yok kendi kendine uyumayi ogrenmeli diyorum. Sonra tekrar başa dönüyorum. Kucakta emerken uyumaya devam :)
Yataga koyunca da haliyle uyanıyor orası kucak gibi değil :lülülü::KK45::KK45:

Bu kızlar göz açık olacak :KK45: Aynı sorun bende de var. Tüm uyku eğitimi kitaplarını hatmediyorum ama hepsi istikrarli olmayı gerektiriyor. Ben de zaten ise başlayınca benden ayri kalacak diyorum olabildiğince yapışık gezelim diyorum. Bazen uykunun eğitimi mi olurmuş diye isyan ediyorum. Sonra yok yok kendi kendine uyumayi ogrenmeli diyorum. Sonra tekrar başa dönüyorum. Kucakta emerken uyumaya devam :)
Ben de uyku eğitimine sıcak bakmıyorum ama uyumayinca da inanılmaz huysuz sürekli ağlıyor o yüzden uyusun istiyorum yoksa aglamasin uyumasin sıkıntı değil gelişimini de etkileyecek .Ne güzelmiş ya 40ına kadar uyuyordu

Bu kız ne zaman gündüz uyuyacak sorunsuz :KK43: uyutup yatiriyorum uyuduğu 10 dakika .pazartesi ilk kez ve son kez 1.5 saat uyudu ne yapacağımı şaşırdım:KK70:
Daha bugün bu konuda seni düşünmüştüm. Kanguruyu sık kullanıyor bu kız bebiş kokusunu nasıl bırakıyor acaba diye. Bırakamıyor anlaşılan :( Bu hafta benimki de çıldırdı. Zaten malumunuz kucakta geziyor, bir de uyumayınca tüm helak oldum. Uykusuzluğunda etkisi ile bıraktığım anda yıkıyor evi. Gezecekmişşşş oturmakta yok. Bitik haldeyim.

Canim.emip memeyi birakriktan sonra yani uykuya dalinca bi 10 15 dskika kucaginda kalsin sonra koy

Daha bugün bu konuda seni düşünmüştüm. Kanguruyu sık kullanıyor bu kız bebiş kokusunu nasıl bırakıyor acaba diye. Bırakamıyor anlaşılan :KK43: Bu hafta benimki de çıldırdı. Zaten malumunuz kucakta geziyor, bir de uyumayınca tüm helak oldum. Uykusuzluğunda etkisi ile bıraktığım anda yıkıyor evi. Gezecekmişşşş oturmakta yok. Bitik haldeyim.
Bari disari cikip gezin annesi biz oyle yapiyoruz kanguruda yada arabayla ama kanguru daha kolay oluyor yollarda kaldırımlarda tumsek olmadigi icin indir kaldir aravba hiz kesiyor ve sarsiyir

Ben de uyku eğitimine sıcak bakmıyorum ama uyumayinca da inanılmaz huysuz sürekli ağlıyor o yüzden uyusun istiyorum yoksa aglamasin uyumasin sıkıntı değil gelişimini de etkileyecek .Ne güzelmiş ya 40ına kadar uyuyordu
Nasil uyutuyirsun canim besikte mi sallatarak mi memede mi
Mesela atlas memede uyursa koyuncs besige 10 15 dakika uyuyor ama besikte uyutursam 40 dakika uyuyor

Bari disari cikip gezin annesi biz oyle yapiyoruz kanguruda yada arabayla ama kanguru daha kolay oluyor yollarda kaldırımlarda tumsek olmadigi icin indir kaldir aravba hiz kesiyor ve sarsiyir
Bu konuda öyle muzdaribim ki evim şehre çok yakın ama tepede. Hem yokuş hem etrafta bişey yok. Yine de alıp markete gidiyorum. Ayy yolda uyuyor bu seferde. Dönüyoruz hoppp çıkınca kangurudan açılıyor gözler...

Daha bugün bu konuda seni düşünmüştüm. Kanguruyu sık kullanıyor bu kız bebiş kokusunu nasıl bırakıyor acaba diye. Bırakamıyor anlaşılan :KK43: Bu hafta benimki de çıldırdı. Zaten malumunuz kucakta geziyor, bir de uyumayınca tüm helak oldum. Uykusuzluğunda etkisi ile bıraktığım anda yıkıyor evi. Gezecekmişşşş oturmakta yok. Bitik haldeyim.
Valla yanına yastık koyup tisortumu koydum üstüne ben sanar belki diye 20 dk uyudu en fazla :)) benimki dalamiyor sorunu o sanırım

Nasil uyutuyirsun canim besikte mi sallatarak mi memede mi
Mesela atlas memede uyursa koyuncs besige 10 15 dakika uyuyor ama besikte uyutursam 40 dakika uyuyor
Canım genelde memede uyutuyorum bazen de isimi yaparken kanguruya koyuyorum orda uyuyor .Besikte sallayarak denedim ama uyumadi hiç öyle uyutmadigimiz için sanırım ona alışık değil .Ne kadar salliyorsun uyumasi icin ben 15 dk kadar salladim gözler faltaşı gibiydi

Canım genelde memede uyutuyorum bazen de isimi yaparken kanguruya koyuyorum orda uyuyor .Besikte sallayarak denedim ama uyumadi hiç öyle uyutmadigimiz için sanırım ona alışık değil .Ne kadar salliyorsun uyumasi icin ben 15 dk kadar salladim gözler faltaşı gibiydi
Agliyirdu en baslarda sonra alisti bide yatir kaldir yaptim aArtik dalana kaddar 5 dakika10 dakika salliyirum uyuyunca birakiyorum ilk zamanlar tum uyku boyunca salliurodum

Agliyirdu en baslarda sonra alisti bide yatir kaldir yaptim aArtik dalana kaddar 5 dakika10 dakika salliyirum uyuyunca birakiyorum ilk zamanlar tum uyku boyunca salliurodum
Ben de cuma günü basliyim simdi zavallı kocam bu hafta yoğun çalışıyor o uyuyabilsin aglarsa uyuyamaz

B
sütüm geldikten sonraki hafta bebek sadece 80 gr almıştı. süt fazlalığından memeler şiş olunca bebek düzgün kavrayamamis, fazlaca onsut icmis. kakasi koyu yesil ve sanciliydi ama genel olarak durumu iyiydi. aglama sızlama yoktu fazla, meger açmış kontrolde ogrendik. sebebini bulurssn eminim basit bir cozumu vardir. ayni memeyi vererek cozmustuk hemen.
Benim kizda yatmadan emiyo 6 7 saat uyanmadigi geceler oluyo acikmiyo oyüzden uyanmiyo diye düsünüyorum normalde gúndúzleri agladigi zaman meme verince aliyo ozamanda acikiyo diye düsünûyorum siz bòyle anlatinca bi endiselendim

Benim kızın geçen gùn kakasınin 2 yerinde ince cizgi halinde acik kirmizi renkte kan vardi doktora gittigimiz gùn sòyledim hatta besin alerji testi istedim adamdan azar işittim çocugunun hicbirseyi yok onlar normal dedi bugyn yine biraz kan vardi sanki neyapacagimi sasirdim besin alerjisi olsaydi bebegin hic kilo alamazdi dedi kan icinde olabilir diyo kafam karisti benim bebekligimdede olmus annemler doktora gotùrmùs hicbirsey cikmamis birazdaha bekleyeyim kendi doktorumuza gittigimizde sòyleyeyim diyoruz sizce neyapayim kizlar

Kızlar iyi geceler yarin 2 aylık asimiz var veremle birlikte 3 asi olacak. Yanliz kızımın burnu akıyor :( abisinden bulaştı sanırım, habire gelip öpüp sarılıyor engel olamıyorum. Simdi yarin aşılar sıkıntı olur mu ? Ertelemek mümkünmü?

Back