2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dünden beri 3 kişi ile konuştum.oğlumla aynı zamanlarda doğdular ve hepsinin kilosu 6 küsür. Benimki 4780 :KK43: ne kadar çok takmamaya çalişsamda moralim bozuldu.. galiba burada en kötü olan biziz. 3470 gram doğdu 4780 gram oldu 2 ayda :KK43:
Ne kadarlık senin bebiş tam olarak?

Saçlarımı kendim boyayıp koyulastirmaya karar verdim
Hic istemiyirum aslinda ama gidip boyatma imkani yok sure olarak o kadar atlasin meme almamasi mumkun degil durmaz simdi en fazl 45 dakika oyalanmiyi bensiz
Evde kendim.o uyuyunca biyucam aksam

Merhaba arkadaşlar ne zamandır giremedim kızım iki aylık oldu ama yaklaşık iki haftadır hasta doktora götürdük öksürük şurubu burnunu temizleme ve hava vermeyle geçirmeye çalıştık ama geçmeyince doktor antibiyotiğe başladı çok canım sıkıldı daha çok küçük ama bugün itibari ile de antibiyotiğe başlayacağız çünkü geçmiyor:KK43:((
İlk kızım 50 günlüknfalandı. Antibiyotik kullandı. Sorun olmaz napacaksın ki başka. Tabi gönül ister ki hastalanmadan büyüsün hepsi. Ama olamıyor işte

Kızlar bu kangurumuz geldi bizimde ama ben çok tırsık kullandım evin içinde. Sanki sırtımdaki toka açılacakmış gibi geliyor. Allah korusun bir açılsa bebek sırt üstü düşecek gibi geliyor
Hayırlı olsun , sırtımdaki çözünce bile kolumdakiler çıkmadan çıkmıyor canım zamanla alışıyor insan, ilk seferinde ben de endişe etmiştim

Saçlarımı kendim boyayıp koyulastirmaya karar verdim
Hic istemiyirum aslinda ama gidip boyatma imkani yok sure olarak o kadar atlasin meme almamasi mumkun degil durmaz simdi en fazl 45 dakika oyalanmiyi bensiz
Evde kendim.o uyuyunca biyucam aksam
Ben de sadece kestirmeye karar verdim, boya süresi kadar duramaz bizimki de

Arkadaslar bebegim 4 5 gundur biberonu dogru duzgun almiyordu.emmiyordu da.az once damaginda iki tane beyaz nokta gibi kucuk sivilce gibi bisey gordum.2 tane süt beyaz renkte.annem pamukcuk olmus dedi.nedir bu neyden olur? Napcam ben simdi nasil gecicek bu?yavrucum gunlerdir cekiyormus megerse :(

Nasıl gırdı canım önerebileceğin bırsey varmı
Canım benimki sadece anne sütü alıyor ama çok gazlıydı Gece gündüz doğru düzgün uyumuyordu. Biraz kırkı çıkınca düzeldi. Ben de gaz damlalarını bıraktım her gün kimyon içiyorum rezene içiyorum çok gazı olursa bebeğe de kimyon veriyorum Damla’yı bırakınca rahatladık yani :)) bazen akşamları ağlıyor ama eskisi gibi değil Ama seninki kolikse zamanı dolmadan düzelmeyebilir Benim iki numara kolikti de 3 aylık olduğunda herşey düzene girmişti

Arkadaslar bebegim 4 5 gundur biberonu dogru duzgun almiyordu.emmiyordu da.az once damaginda iki tane beyaz nokta gibi kucuk sivilce gibi bisey gordum.2 tane süt beyaz renkte.annem pamukcuk olmus dedi.nedir bu neyden olur? Napcam ben simdi nasil gecicek bu?yavrucum gunlerdir cekiyormus megerse :KK43:
Canım geçmiş olsun pamukçuk olmuş, süt alan bebeklerde okuyor maalesef. Parmağını gazlı beze dolayıp karbonatlı suyla günde 3 kere falan ağzının içini sil birkaç kez yaptığında temizlenecektir. Karbonatlı suyla meme ucunu da aynı şekilde sil, meme başını günde en az bir kere sabunlu su ile yıka. Göğüs pedi kullanıyorsan sık sık değiştir ki yeniden oluşmasın

Canım geçmiş olsun pamukçuk olmuş, süt alan bebeklerde okuyor maalesef. Parmağını gazlı beze dolayıp karbonatlı suyla günde 3 kere falan ağzının içini sil birkaç kez yaptığında temizlenecektir. Karbonatlı suyla meme ucunu da aynı şekilde sil, mama başını günde en az bir kere sabunlu su ile yıka. Göğüs pedi kullanıyorsan sık sık değiştir ki yeniden oluşmasın
Tek gazli bezi bi kac defa kullansam oluyor mu?yoksa tek kullanimlik mi olacak kuzum.

Back