2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kaka da çok geçerli bisey değil
Benim kızım 2-3 günde bir yapıyordu
Kusması da çoktu ama kilo alımı normaldi

Çocuk doktoru ne dedi mama başlattı mi
Gidemedik ki daha bizim duzenli gittigimiz bi dr yok hem dr arayisindayim istanbulda olup tavsiyesi edeceginiz dr var mi

Bebošlari kama yapmakta zorlanan annişler biogaia kullanmanizi šiddetle tavsiye ederim ben her gùn dúzenli 5 damla veriyorum benim kiz bir ghn yapmazsa 2 gün muhakkak yapiyo hemde ne yapma buaralar gundr birkackere yaptigi bile oluyo
Bizede sab simplex iyi geldi 3.damlamizdi insallah boyle devam eder

Atlas asidan sonra hic ağlamadığı kadar agladi yanaklarindan yaslar suzuldu ahh yaa aksama dogru atesi cikti surup verdim soydum dustu sonra ama uyuyamadi en son 9 gibi yatakta beraber yattik 10a dogru uyudu 11.30da kalktim atesi var yikadim simdi biraz dustu sabaha kadar nobet bakalim insallah cikmaz atesi

Atlas asidan sonra hic ağlamadığı kadar agladi yanaklarindan yaslar suzuldu ahh yaa aksama dogru atesi cikti surup verdim soydum dustu sonra ama uyuyamadi en son 9 gibi yatakta beraber yattik 10a dogru uyudu 11.30da kalktim atesi var yikadim simdi biraz dustu sabaha kadar nobet bakalim insallah cikmaz atesi
Allahim sifa versin atesi dussun biran once

4. Ay aşısında yıkanabiliyorlar mı?
2. Ay aşısında yıkamak yasak ya unuttum ben

Kızlar canım çok sıkkın yorumlarınızı bekliyorum :KK43:
Kızımın doğum kilosu 3.600 dü. 1. ayında 4.360 kg. Kilo alımı gayet iyi gidiyordu. Sadece anne sütüyle besleniyor. Son 2 haftadır hem kakasını haftada 1 yapması hem de gözle görülür az kilo alımı sebebiyle bugün sağlık ocağına tartıya götürdüm. 2 haftada sadece 50 gr almış 4.410 :KK43: Şuan 44 günlüğüz. Genel olarak bir huzursuzluğu, rahatsızlığı yok. Cop cop emiyor memeyi. Sadece hergün yaptığı kaka haftada 1'e düştü. Sütümle ilgili bir problem mi vardır sizce? 2 hafta sonra 2 ayı dolduğunda alması gereken kilonun kalanını alabilir mi?
Mama başlamak istemiyorum ama mecbur kalacağım galiba 2 haftada 50 gr nedir yaa :KK61:

Arkadaslar bebegim 4 5 gundur biberonu dogru duzgun almiyordu.emmiyordu da.az once damaginda iki tane beyaz nokta gibi kucuk sivilce gibi bisey gordum.2 tane süt beyaz renkte.annem pamukcuk olmus dedi.nedir bu neyden olur? Napcam ben simdi nasil gecicek bu?yavrucum gunlerdir cekiyormus megerse :KK43:
Canim kaynamis suya karbonat koy gazli bezi ona batir sık serce parmagina dola dilini damagini gùzelce sil bize doktorumuz sildirmemisti pamukcuk degil diye pamukçukmuş benim beboş son zamanlarda emerken sanki memeyle kavga eder gibi agliyordu baska doktora gittim temizle dedi temizliyorum pamukçuk azaldi ve arrik memeyle kavgada etmiyor

Kızlar canım çok sıkkın yorumlarınızı bekliyorum :KK43:
Kızımın doğum kilosu 3.600 dü. 1. ayında 4.360 kg. Kilo alımı gayet iyi gidiyordu. Sadece anne sütüyle besleniyor. Son 2 haftadır hem kakasını haftada 1 yapması hem de gözle görülür az kilo alımı sebebiyle bugün sağlık ocağına tartıya götürdüm. 2 haftada sadece 50 gr almış 4.410 :KK43: Şuan 44 günlüğüz. Genel olarak bir huzursuzluğu, rahatsızlığı yok. Cop cop emiyor memeyi. Sadece hergün yaptığı kaka haftada 1'e düştü. Sütümle ilgili bir problem mi vardır sizce? 2 hafta sonra 2 ayı dolduğunda alması gereken kilonun kalanını alabilir mi?
Mama başlamak istemiyorum ama mecbur kalacağım galiba 2 haftada 50 gr nedir yaa :KK61:
Bizde 25 gunde 100 gr almistik msma basladik canim
Bazen mama azaltip emmeyi artırıyor hemen kilo alim dusuyor

Allah allah düzenli ve sık sık emiyor da neden böyle az aldı ki :KK43: Sütümün kalitesi besleyiciliği düşük o zaman.
sütün kalitesi düşük olsa ilk ay da kilo alamazdi sanki. değişen birşey olmalı. artık daha uzun mu uyuyor, geceleri daha az mi emiyor? memede emerken yutkundugunu duyuyor musun? bizimkinin bu aralar istahi azaldi ben de bir kilo kontrol ettiricem.

Ne aşıymış bu yaa mahvetti bizi ilk defa bu kadar huysuz huzursuz atesli bir gun gece geciriyoruz insallah sabah duzelir hic uyumadi surekli memede kalmak istiyor bende atesten korkuyorum kucagimda sicaktan daha cok cikmasin diye yatiriyorum uyanıyor bu saate kadar böyle gitti

Ne aşıymış bu yaa mahvetti bizi ilk defa bu kadar huysuz huzursuz atesli bir gun gece geciriyoruz insallah sabah duzelir hic uyumadi surekli memede kalmak istiyor bende atesten korkuyorum kucagimda sicaktan daha cok cikmasin diye yatiriyorum uyanıyor bu saate kadar böyle gitti

gecmis olsun, kucagina alirken tek bezle biraksan, kiyafet olmasin ustunde.

Back