2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar, gunaydin..

Kizlar benim eşim ailesine aşırı düşkün bir insandır.ama oyle böyle degil yani.babaannesine anne der cok sever o büyüttüğü icin.keza babasi ablasi yeğenlerini de oyle.eşimin adı mehmet.ama bütün sulalesi ona memoş der.

Dün akşam eşim çocuğa yaklaşmış,kızım bana baba deme memoş de,baba kelimesi bana tuhaf geliyor diyor.şaştım kaldim.hala kendini cocuk sanıyor.hayir yani birde bunu ciddi ciddi söylüyor.cok tuhafima gitti.mal mıdır nedir.

Birde cocuk dogdu,dogar dogmaz 15 gun boyunca çocuğu sevmek yerine sirf ailesine görüntülü görüşme açtı durdu.kızım diye içten bi opme sarılma koklama hicbirsey yapmadi.bilmiyorum bana mi tuhaf geliyo bu haller.birde yegenleri icin ölur benim eşim.onlara gösterdiği ilgi sevgi kadar cocuguna gostermiyor tuhafima gidiyor

Selam kizlar, gunaydin..

Kizlar benim eşim ailesine aşırı düşkün bir insandır.ama oyle böyle degil yani.babaannesine anne der cok sever o büyüttüğü icin.keza babasi ablasi yeğenlerini de oyle.eşimin adı mehmet.ama bütün sulalesi ona memoş der.

Dün akşam eşim çocuğa yaklaşmış,kızım bana baba deme memoş de,baba kelimesi bana tuhaf geliyor diyor.şaştım kaldim.hala kendini cocuk sanıyor.hayir yani birde bunu ciddi ciddi söylüyor.cok tuhafima gitti.mal mıdır nedir.

Birde cocuk dogdu,dogar dogmaz 15 gun boyunca çocuğu sevmek yerine sirf ailesine görüntülü görüşme açtı durdu.kızım diye içten bi opme sarılma koklama hicbirsey yapmadi.bilmiyorum bana mi tuhaf geliyo bu haller.birde yegenleri icin ölur benim eşim.onlara gösterdiği ilgi sevgi kadar cocuguna gostermiyor tuhafima gidiyor
Ben de ismiyle hitap etmesini isteyen bir hala var ama baba biraz tuhaf olmuş coco. Sevgi kısmına gelince babalık öğrenilen bişey bence yavrucum annelik gibi değil. Zamana ihtiyacı olabilir.

Ben de ismiyle hitap etmesini isteyen bir hala var ama baba biraz tuhaf olmuş coco. Sevgi kısmına gelince babalık öğrenilen bişey bence yavrucum annelik gibi değil. Zamana ihtiyacı olabilir.
Ya aynen bende cok sasirdim şok oldum hatta.bana baba deme memoş de ne demek allah aşkına.bir baba böyle birsey soyleyebilir mi aklim almiyor.birde ben duyunca saka yapiom falan diyor.halbuki şaka degil ciddi ciddi söylüyor.sinir oldum ya.insallah bir an once ogrenir :/

Bebošlari kama yapmakta zorlanan annişler biogaia kullanmanizi šiddetle tavsiye ederim ben her gùn dúzenli 5 damla veriyorum benim kiz bir ghn yapmazsa 2 gün muhakkak yapiyo hemde ne yapma buaralar gundr birkackere yaptigi bile oluyo
bizde işe yaramadı maalesef..yada ben mi düzenli kulanmadım blmiyorum..sen hergün aynı saatte mi verdin canım

Emzirdikçe artar canım bir de olumlu düşünmek stres yapmamak da önemli :) hunnap stil tea de öneririm
Stres yapmamak mümkünmü bu hayatta bıde herkes sütüm yetmiyormuş muamelesı yapınca :110: sureklı emzırıyorum çişli bez görünce seviniyorum sankı hazine buldum:anne:

Bende 30 cl bile çıksa hemen kaşıkla içiriyorum. Ara öğün gibi yapıyorum. Biberonla vermiyorum bari onu elimle vereyim dedim. Valla üzülsem ne çare? Her çocuk rızkıyla doğarmış. Yapacak bişi yok Allah’ın takdiri bu da
Oyle tabi ki canim Allah bundan mahrum birakmasin ama benim sutum vardi sonradan uzulunce gitti bu daha da uzuyor beni daha da kiziyorum beni uzene...

Benimkide dúngece 1 30 da emdi 6 30 kadar uyudu ben alistim canim bizim burdaki búyúkler gundùz gúzel emip doyuyoki uyanmiyo diyorlar hatta ben zorla gece emdirmeye calistigim icinde kiziyorlar uykuda lazim diyirlor ben gece uyanırsam 1 kere veriyorum uyanmazsam ikimizde yatiyoz :KK53:
Ben geceleri 4 saate alarm kuruyorum benimki 3 saat 45 dk sonra uyaniyor :D gun icinde de ya 2 saatte ya 3 saatte acikiyor Allah a sukur masallah :nazar:

Stres yapmamak mümkünmü bu hayatta bıde herkes sütüm yetmiyormuş muamelesı yapınca :110: sureklı emzırıyorum çişli bez görünce seviniyorum sankı hazine buldum:anne:
Olumsuz dış seslere kulaklarımızı kapatıyoruz canım Duymuyoruz onları sütümüz var ve yetiyor:KK49: kilo almazsa da mama var sonuçta aç kalmayacak ya bebiş :))

Dünden beri 3 kişi ile konuştum.oğlumla aynı zamanlarda doğdular ve hepsinin kilosu 6 küsür. Benimki 4780 :( ne kadar çok takmamaya çalişsamda moralim bozuldu.. galiba burada en kötü olan biziz. 3470 gram doğdu 4780 gram oldu 2 ayda :(

Oyle tabi ki canim Allah bundan mahrum birakmasin ama benim sutum vardi sonradan uzulunce gitti bu daha da uzuyor beni daha da kiziyorum beni uzene...
Demekki var sütün moralini yüksek tut. Bebişle gez toz takma kafana. Benim iyiydi moralim hep ama az geldi

Back