2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bebegim 4 5 gundur biberonu dogru duzgun almiyordu.emmiyordu da.az once damaginda iki tane beyaz nokta gibi kucuk sivilce gibi bisey gordum.2 tane süt beyaz renkte.annem pamukcuk olmus dedi.nedir bu neyden olur? Napcam ben simdi nasil gecicek bu?yavrucum gunlerdir cekiyormus megerse :KK43:

Canım bizimkinde neredeyse ilk haftadan beri var dili bembeyaz karbonatlı temizlemeye çalıştık geçmedi
15 günlüktü eczaneden bi ilaç aldım çok kusuyordu düzenli kullanamadık

1 aylık kontrolde doktor başka bi ilaç yazdı o iyi geldi sanki azaldı bi tik
Karbonatlı da temizlemeye çalışıyorum yine

Üzülme olur gecer

Meneni de temizle karbonatlı suyla emdikten sonra yara olma

Arkadaslar bebegim 4 5 gundur biberonu dogru duzgun almiyordu.emmiyordu da.az once damaginda iki tane beyaz nokta gibi kucuk sivilce gibi bisey gordum.2 tane süt beyaz renkte.annem pamukcuk olmus dedi.nedir bu neyden olur? Napcam ben simdi nasil gecicek bu?yavrucum gunlerdir cekiyormus megerse :KK43:
Eğer dilinde çok varsa karbonatlı suya batırılmış bezi çay kaşığına dolayıp o şekilde temizliyorum canım kaşıkla sıyırıyorum yani. Hemşire bir tanıdığım önermişti

Canım benimki sadece anne sütü alıyor ama çok gazlıydı Gece gündüz doğru düzgün uyumuyordu. Biraz kırkı çıkınca düzeldi. Ben de gaz damlalarını bıraktım her gün kimyon içiyorum rezene içiyorum çok gazı olursa bebeğe de kimyon veriyorum Damla’yı bırakınca rahatladık yani :)) bazen akşamları ağlıyor ama eskisi gibi değil Ama seninki kolikse zamanı dolmadan düzelmeyebilir Benim iki numara kolikti de 3 aylık olduğunda herşey düzene girmişti
Bızımkı bıraz rahatladı sankı bıkac gundur ıkıbucuk aylıgız üçe az kaldı ınsallah bızımde bıter

Olmazmis canim bana da sonra yapsak da olur dedi bende gitmisken yaptirdim hem kv burda kolda agri falan olursa diye yapilsin dedim
Sagol canim.kontrolune gisince bende yaptirayimda bebegin asilariyla birlikte bitsin bari hos bi daha bebek dusunmiyorum ama yinede dozlari tamamlayalim

Benim kızım da perşembe iki aylık olacak, tahminim 4600-4700 arası çıkacak. Sağlıklı çok şükür. Kilo alımı da giderek artıyor. Hiç takma sen de.
Kilo iyi evet ama aylık kilo alımı az ondan üzüldüm ben .aylık kilo alımı önemliymiş zaten.senin bebiş kaç kilo doğdu?

Bu çocuk emZik tutmuyor sallanmayı sevmiyor. Avent in
kauçuk emziğini aldık bence ağzına çok büyük. Nuk aldım onu da almadı. İyi kavrayabileceği emzik modeli hangisi acaba

kauçuk emziğini aldık bence ağzına çok büyük. Nuk aldım onu da almadı. İyi kavrayabileceği emzik modeli hangisi acaba
Bize hastanede wee'nin damaklı emzigini önermişti ebe. Bizim ki o gün almadı, sonrada eşim vermek istemedi denemedim ama.

Kizlar sizinde saciniz dokuluyor mu, benim dogumdan sonra 3 hafta dokulmeye basladi halada durmadi, ne zaman durur bi bilen var mi kizlar, cok dokuluyor?
Canım hamilelikte hormonlara bağlı dökülmesi gerekenden daha az dökülür saçlar ve Doğumdan sonra yine hormon değişikliğine bağlı o saçlar bol bol dökülür yani Doğum sonrası çöl dökülmesi beklenen bir durum ama vitamin mineral desteği almıyorsan alabilirsin Demir kullanmıyorsan kullan canım

• Beğen
Reactions: D-E

Biz avent sotie modelini aldık direk tuttu bazen almak istemiyor o zaman da ortasındaki boşluğa parmağını koyuyordun bisey var diye emiyor :)

Bizim ki 7_8 tane oyle bez cikariyor ama 1 ayda 260 gr almis ben artik gunluk kaka yaparsa doydugunu anlayacagim

Kaka da çok geçerli bisey değil
Benim kızım 2-3 günde bir yapıyordu
Kusması da çoktu ama kilo alımı normaldi

Çocuk doktoru ne dedi mama başlattı mi

Back