2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olumsuz dış seslere kulaklarımızı kapatıyoruz canım Duymuyoruz onları sütümüz var ve yetiyor kilo almazsa da mama var sonuçta aç kalmayacak ya bebiş :))
Tabıkı mama verıyorduk bugune kadar ama hem mama hem meme verınce asırı gaz sancısı oluyordu . İnşallah yetıyordur

canım aylık 600 gram alması yeterli bu kiloyu sadece anne sütüyle aldıysa bence mutlu olabilirsin. mama destekliyse mamayı biraz arttırabilirsin

Aç çocuk ağlar canım. Bir düştü iki düştü hep mi aynı olur. Doktorda aynı şeyi diyorsa bırak mamayı. Boşver emin ol aç çocuk basar yaygarayı
bu konuda korkutmak istemem ama ben emzirme kampı yaparken benimki de 3 gün ağlamadı 100 gram vermişti, halsizlikten ağlayamıyormuş. dikkat etmek lazım.

Kızlar bu kangurumuz geldi bizimde ama ben çok tırsık kullandım evin içinde. Sanki sırtımdaki toka açılacakmış gibi geliyor. Allah korusun bir açılsa bebek sırt üstü düşecek gibi geliyor

Kızlar bu kangurumuz geldi bizimde ama ben çok tırsık kullandım evin içinde. Sanki sırtımdaki toka açılacakmış gibi geliyor. Allah korusun bir açılsa bebek sırt üstü düşecek gibi geliyor
Bel ve omuz gevcek mi ki canim dusecek diyorsun

Eczavimiza sordum kan ilacını Irony drops onerdi digerinde paraben varmis bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…