2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende sormuştum doktoruma, emer emer sonra kafasını çeker geriye doğru ve uyumaya devam eder demişti. Nasıl bıraktırdı kilo alımı iyimiydi bu ay kaç kilo ya da gram almış?
Canim merhaba bende biberonu birakmak istiyorum ama olmuyor sanirim ona alisti lıkır lıkır icmeye.memeyi 2 dk emiyor sonra birakiyor anlamadim ya sütüm az ya da biberonu istiyor

Canim merhaba bende biberonu birakmak istiyorum ama olmuyor sanirim ona alisti lıkır lıkır icmeye.memeyi 2 dk emiyor sonra birakiyor anlamadim ya sütüm az ya da biberonu istiyor
Biberon onlar için çok büyük bir konfor çünkü yorulmuyor.çok uğraştım ama bendede olmuyor. Sütümde az benim. Sağdım 15 dakikada 30 cl anca çıkıyor doğal olarak doymuyor çocuk. Sen hiç sağdın mı?

Uzulme canm ben de cok uzuluyordum birkac gundur pek takilmiyorum buna sagip buzdolabinda biriktirip 60 cc olunca iciriyorum ben de
Bende 30 cl bile çıksa hemen kaşıkla içiriyorum. Ara öğün gibi yapıyorum. Biberonla vermiyorum bari onu elimle vereyim dedim. Valla üzülsem ne çare? Her çocuk rızkıyla doğarmış. Yapacak bişi yok Allah’ın takdiri bu da

İyiyim canım. Misafir ağırlamalardaydım :)
Sen nasılsın? Melike nasıl? İyisiniz inşallah :KK15:
Bizde iyiyiz canim 2 haftadir annemlere memlekete geldik cumartesi annem melike ve mevaya beşik mevlüdü yapacak temizlikti elbiseydi malzemeydi vakit bòyle geçiyor :KK15:

Bana da rahat battı ))) kızım babasıyla uyuyor, bebek gece uyanmayınca bünye şaşırdı bu kadar uyumama ve işte burdayım ))))
Benimkide dúngece 1 30 da emdi 6 30 kadar uyudu ben alistim canim bizim burdaki búyúkler gundùz gúzel emip doyuyoki uyanmiyo diyorlar hatta ben zorla gece emdirmeye calistigim icinde kiziyorlar uykuda lazim diyirlor ben gece uyanırsam 1 kere veriyorum uyanmazsam ikimizde yatiyoz :KK53:

Bebošlari kama yapmakta zorlanan annişler biogaia kullanmanizi šiddetle tavsiye ederim ben her gùn dúzenli 5 damla veriyorum benim kiz bir ghn yapmazsa 2 gün muhakkak yapiyo hemde ne yapma buaralar gundr birkackere yaptigi bile oluyo

Benimkide dúngece 1 30 da emdi 6 30 kadar uyudu ben alistim canim bizim burdaki búyúkler gundùz gúzel emip doyuyoki uyanmiyo diyorlar hatta ben zorla gece emdirmeye calistigim icinde kiziyorlar uykuda lazim diyirlor ben gece uyanırsam 1 kere veriyorum uyanmazsam ikimizde yatiyoz :KK53:
Maşallah size :KK200:

Doktor mamayi kes dediğine göre doyuyordur canım ne kadar mama alıyordu ki?
Baska dr a gttık bzumkı cok gazlı olunca.. Kılo alımına baktu mamayı gunde 4 sefer 60 yada 90 üstune meme aradakı öğünlerede meme veriyordum . Suan gak dese meme guk dese meme veriyorum süt artsın daha. Tam doyduğu nuda dsunmuyorum ama olsun artar ınsallah

Baska dr a gttık bzumkı cok gazlı olunca.. Kılo alımına baktu mamayı gunde 4 sefer 60 yada 90 üstune meme aradakı öğünlerede meme veriyordum . Suan gak dese meme guk dese meme veriyorum süt artsın daha. Tam doyduğu nuda dsunmuyorum ama olsun artar ınsallah
Emzirdikçe artar canım bir de olumlu düşünmek stres yapmamak da önemli :) hunnap stil tea de öneririm

Anali ogullu asilarimizi olduk geldik
Atlas 4. Ay asilarini oldu ben tetanoz 3. Asimi oldum
Cok sukur onun agrisi yok gibi benim kol basladi agrimaya
Gecmis olsun canim. Ayyyy suan cok buyuk bisey hatirlattin bana supersin ebe banada bebekle sende olacaksin demisti unuttuk gitti

Merhaba arkadaşlar ne zamandır giremedim kızım iki aylık oldu ama yaklaşık iki haftadır hasta doktora götürdük öksürük şurubu burnunu temizleme ve hava vermeyle geçirmeye çalıştık ama geçmeyince doktor antibiyotiğe başladı çok canım sıkıldı daha çok küçük ama bugün itibari ile de antibiyotiğe başlayacağız çünkü geçmiyor:(((

P Pikapii canım 2 aylık bebek için antibiyotik kullanılmasına ne diyosun? İlk kızımda 1 yaşına kadr belkide hiç kullanmadık antibiyotk, şimdi cok erken basladık

Ben evde zaten minik incecik bir yastığı var öyle kullanıyorum. Kemeri de şehir içi pek bağlamadım. Taksi kullanacaksam filan. Şahsi araçta hiç bağlamadım. 7 saatlik bir yolculuk yapacağız bende merak içindeyim ne olacak. Ay birde buna bakarken oto koltuğunda uzun oturmaktan ölen çocuk var filan gb şeyler okudum. İyice kafa duman
O ne saçma ölüm sebebiymiş öyle ya. Bu ayda bir bebek 7 saat sabit kalamaz zaten ya da benimki durmaz. Eskişehir Yalova 3 saatlik yolu 5 saatte gittik. Zırt pırt emmek istiyor zibidi. Arabada hareket halindeyken emzirmek de istemiyorum. Dura dura gittik, yol üstünde yeni yerler keşfettik

Canım ben maymun adasini aldım. Onun öncesinde titreşimli basit bi ana kucagi almıştım. Onun üzerinde daha çok vakit geçiriyor. Oyun halisinin ışıklı müzikli maymunu olmasına rağmen şimdilik dikkatini çekmiyor. Bazen dikkatini çekiyor uzanmaya çalışıyor uzanamayinca sinirleniyor. Ana kucagindaki basit pili bitmiş müziği çalmayan maymun daha çok ilgisini çekiyor. Görünce heyecanlaniyor onunla muhabbet bile ediyor :)
Tekmele modelini bir arkadaşıma sormuştum yorumlarda olduğu gibi bebeklerin tekmelemesinin zor olduğunu söyledi.
Ürün kaliteli kesinlikle. Benimle birlikte bi 15 dk kalıyor üstünde. Maymunu ben harekete geçirip isiklarinin yanmasini saglarsam. Kendisi kesfettiginde kesinlikle daha fazla duracaktir.
Bunu ilk ağızdan öğrendiğim iyi oldu. Maymun adasına da bakayım o zaman. Teşekkür ederim

Back