• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O spagetti gibi icine cekmesi cok tatli oluyor ama. Benimki yaptiginda alip icime sokasim geliyor. Bir de meme geleceğini anladiginda heyecanlanmalari, memedeyken emmeyi birakip sana bakarak gulmeleri yok mu... oy kurban olurum onlari verene.. nasil guzel bir duygudur onlarin o hallerini seyretmek
Keske ben de yasayabilsem bunlari :(

Kizlar biz bugun mamaya geciyoruz, kac saate ve ne kadar vermem gerekiyor

Canım ben günlük 650 cc veriyorum az asagi azyukari oluyor
35 günlük 4.5-4.8 kilo arası kızım

2 saatte bir 60. Cc veriyorum
Günde 4 kere de 90

Gece genelde 1 kere kalkıyor mamaya

Kutuda benim kızım için 720 cc öneriyor ama şimdilik bu yetiyor
Her manadan sonra azıcık su ver

• Beğen
Reactions: D-E
Yaa özellikle geceleri o kadar uzun emiyor ki uyukluyorum zaman zaman. Önceden ben emzirirken uyuyacaksam eşimi uyandırıyordum, oturup izliyordu bir şey olmasın diye, bu hafta işe başladı onu da uyandıramıyorum, şu an geceler çok zor oluyor :silah:
Evet emzirirken inanilmaz uykusu geliyor insanin ama buyuduler artik herseye bagirabiliyorlar :))) korkma onlar bizi korkuturlar

canlarim mesajlarinizi yeni okuyabildim.nolur kusuruma bakmayin.1 haftadir ben ben degilim adeta.simdi hepsini anlatacagim..

Gectigimiz cumartesi tam 40+0 da doktorun yanina gittik.dogumu baslatiyoruz haydi bismillah dedik dogumhaneye girdik.1 cm acilmam varmis.once rahimden bisey soktular.rahim agzini aciyormus.inanilmaz acı verici birseydi.onunla 3 cm acilmam oldu ama devami gelmedi.yaptiklari tuşe midir nedir her seferinde öldüm öldüm dirildim o muayenede.yine tam acilmam olmayinca suni sanci verdiler.suni sanciyi verdiler ama benim sancim yok.1 gun boyunca verildi suni sanci.sancim baslamayinca acilmam da olmadi.en sonunda doktor suyumu patlattı ve kabus o zaman basladi..

Allahimmmmm yok boyle bir agri,yok boyle bir acı.hastane zaten berbat otesi.o hastanede boylesine korkunc bi ağrı psikolojimi mahvetti.annem yanimdaydi Allahtan.surekli belimi ovuyordu ama sanci oyle bir sanci ki...birde sanciyi hizlandirmak adina bi igne yaptilar.yani dogum yaptirmak icin her yolu denediler uzerimde..en sonunda agriya dayanamdim epidural istedim.o beni bi nebze rahatlatti ve acilmam 10 cm olmus doguma girdik.gerizekali doktor oyle bir kesmis vajinayi korkumdan bakamiyorum bile.30 tane dikis vardir vajinam da inanilmaz deforme olmustur eminimki :KK43: beceriksiz bir doktora düştüm.keske sezeryan olsaydim ne o korkunç agriyi cekecektim nede psikolojim bozulacakti nede bu kadar dikisim olacakti..

Cok zor ve acılı bir dogum oldu ne yazikki.

Ama şükürler olsun kızımı sag salim kucagima alabildim.onu gorunce bütün acilarim gitti adeta ama okyanusu gectik te derede bogulduk resmen.emzirmeyi bir türlü beceremedim.cocugumun emmesinde bi sıkıntı yok ben beceremedim bu isi:KK43: aglaya aglaya asm ye gittim.orda gösterdiler 15 20 dk emzirdikten sonra sutum geldi Allaha şükür.ama hala sikintimiz devam ediyor.sağ göğsümü verebiliyorum zorla da olsa.ama sol göğsümü hic veremiyorum.mecburen sut sagma makinesi ile sagip biberonla da verebiliyorum.sizlere nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum.Allah bin kat razi olsun..bu zorlu yolculugu hep beraber atlatabildik..

Buda bizden gelsin teyzeleri
Eki Görüntüle 2194908 Eki Görüntüle 2194909
Çok geçmiş olsun canım. Maşallah bebise. Kızına bakınca oğlumu görmüş gibi oldum aynı oda böyle yapıyor kendini çok hoşuma gidiyor hemşire kendini anne karnında hissettiği için böyle yapıyor dedi ama insan izlemeye doyamıyor :KK200:

Ftm41 Ftm41 senin pompa da Baby plusta galiba
Ben kıllanma kılavuzunu kaybettim ilk hastanede yatınca aldığımız için
Ya bunun ayarı nasıl yapılıyor yavaş yavaş cekiyor damla damla geliyor
Yara olmasın diye de hızlandırmaya korkuyorum :)

Herkese selam kızlar ne zamandır giremedim müsait olamadım. Geçen hafta koşturmaca geçti cumartesi de mevlütümüzü okuttuk şükür. Pazar evime döndüm sonunda bugün tam 40 günlük olduk. Evimize döndük çocuk hasta oldu pazar gecesi gaz sancısıyla geçti dün aşıya götürdüm birinci ay aşısına gündüz huysuzdu akşam ateşi çıktı aşıdan mı oldu üsüttümü anlamadım :( Allah'tan doktor fitil vermişti attım birtane düştü ateşi az önce yine verdim fitil tekrar çıkmasın ateşi diye ama iki gündür tek başıma perişan oldum daha kahvaltı bile yapamadım bebek uyumuyor durmuyor ne evi toplayabiliyorum ne yemek yapabiliyorum ve evde bir dünya iş beni bekliyor aksamada misafirim var :mad:

Herkese kolay gelsin anneler bizim hic kusma problemimiz yoktu dun bir bardak nerdeyse kustu usuttum mu acaba gazini cikartamadigindan mi kustu anlamadim

Canım ben günlük 650 cc veriyorum az asagi azyukari oluyor
35 günlük 4.5-4.8 kilo arası kızım

2 saatte bir 60. Cc veriyorum
Günde 4 kere de 90

Gece genelde 1 kere kalkıyor mamaya

Kutuda benim kızım için 720 cc öneriyor ama şimdilik bu yetiyor
Her manadan sonra azıcık su ver
Ne kadar su canim kasikla mi

Çok geçmiş olsun canım. Maşallah bebise. Kızına bakınca oğlumu görmüş gibi oldum aynı oda böyle yapıyor kendini çok hoşuma gidiyor hemşire kendini anne karnında hissettiği için böyle yapıyor dedi ama insan izlemeye doyamıyor :KK200:
Evet canim ya cok tatlı yanaklarini kemirmemek icin kendimi zor tutuyorum inan ki :)) bol bol foto cekmeye calisiyoruz bizde hatira kalsin bu gunler birdaha geri gelmiycek.masallah 10 gun once baskaydi,10 gun sonra daha da baska oldu büyüdü sanki :)

Back