2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim esimin bi arkadaşı hastaneden çıktığımız gun gelmeye kalkmisti duşun milletteki dusjncesizligi arayip tebrik edip en kisa surede gelicem diyen arkadaslarima kibarca her zamn beklerim.40 miz hele bi ciksin diye de dedim mesajlar yerine ulasti ama.yine 40 cikmadan gelenler oldu

Ben yakın dostlar hariç kabul etmedim normal misafir gelmek isteyenlere de mevlidi erken yapcaz dedik
26 günlükken Mevlüt yaptım gelen geldi
Bu saatten sonra çok sevdiklerim hariç kimseyi kabul etmem yine mevlide gelseydiler :)

Biz yumurta toplamalara çıkcaz zaten

aynen valla çok rahatladım
Eşim de sagolsin ona salladım sinirle öfkeyle ama bizi demedi kizi aldı ben dinleneyim diye şimdi daha iyi hissediyorum kendimi :)

Lohusa bunalımına girmedim diyerek nazar ettim kendime resmen

Tzadkiel cok geçmiş olsun allah acil şifa versin

Salgınlar fena herkes çok dikkat etsin kendine
Bağışıklık güçlendirici kullanıyor musunuz

Bir takim hastaliklarin tespiti icin onemli mutlaka gotur canim yanina emzik mama artik neyi seviyorsa al susar o zaten canin yanmasi gecsede korkudan agliyorlar
verdik canim aonunda geçen cuma.şükür bunu da atlatabildik

Dikisimin biri kopmus canim ama doktor yeniden dikmedi birsey olmaz dedi anlamadim bu isi.gerisi gecmeye baslamis ama şükürler olsun.yinede agrim hala devam ediyor
Ben de yaptım bunları. Senin kucağındayken alsınlar. Kokunu alınca çabuk sakinleşiyor
Ben odada duramadim cikardilar beni dayanamam diye.annemin kucagindayken aldilar kuzu

Koynuna aldiginda susuyor annesi sagligi icin yapmak zorundayiz :)
aynen kuzum verdik kurtulduk şükürler olsun.insallah temiz cikar

evet minnosum bu konuda cok haklisin.eşim gercekten beni cok güçlü görüyor.eee koskoca hamileligi tek basima atlattim,herseyde genelde tek basima kosturmak zorunda kaliyorum.bunu da nasilsa atlatirim bunyem saglamdir benim nasilsa.boyle düşünüyor resmen.oturdum agladim dunden onceki gun.senin bana aciman yok diye.dikisimin biri de kopmus ordan oraya kosturcam diye.emzirmek ayri bi sıkıntı zaten.gunler boyle telasli geciyor.10 gündür ne yedigimi bile bilmiyorum

Allah yardımcın olsun canım. Emzirirken yatmayı dene
yatarak olmuyor mecburen oturuyorum canim

sagol canim benim.aldirdik topuk kanini şükürler olsun.insallah temiz cikar.dogduktan yarim saat sonra hastanede topuk kanini almislardi.birde saglik ocagunda vermemiz gerekiyormus.o zaman hastanede neden aliyorlar onu da anlamadim

Verdik kuzum,bebisim annemin kucagindaydi.Allahtan cok fazla aglamadi
Allahım Allahım... onun fındık burnunu, güzel ağzını yüzünü yerim.. Sağlıkla atlatmışsın ne güzel canım. Allah uzun ömürler versin
Allah razi olsun kuzum benim.cok tesekkur ederim ❤

Maşallah. Daha tombik görünüyor, daha fazla sanmıştım
fotografta sanki 2 aylik cocukmus gibi cikiyor ama yüzü avucumun ici kadar bile yok minnacik küçücük canım :))

Kizlar bir de birsey sorucam tek göğsü emzirirken diğer gogsunuzden süt akıyor mu sizinde?napiyorsunuz oyle durumda?ben altina bardak tutuyorum sonra cqy kasigiyla veya biberonla vermeye calisiyorum.sizler neler ypiyorsunuz?

Birde annem cocugu kucaga cok alistirmis.her gece mesaimiz basliyor.ben dikislerden hareket edemedigim icin,sabaha kadar kucaginda gezdiriyor.mesela karni tok alti temiz gazi yok,bir sure kendi halinde oyalandiktan sonra aglamaya basliyor.saatlerce kendini kucakta tasitiyor.ben ayvayi yedim annem gidince napcam bilmiyom.insllah o vakte dikislerim bari gecer.

CocoChanelmademoiselle bebek kendini güvende hissetmek istiyordur
Burda biri demişti sanki 100 günden önce bebekler aslında bir şeye alışmaz diye
Bazen kucak diye ağlayan benek bazen de beni bırak diye aglayabiliyor
Annen gidince sen kendi düzenini oturtursun :) hiç sıkma canını
Bizimkisi 27-28 gün aramızda yattı
Herkes beşiğinde yatmayacak yandınız siz dedi
Beşiğe ayırdığım gece de en güzel uykusunu uyudu kızım :) demek ki alışmamış bir şeye henüz

Canim gogsun akmadan sizliyordur muhtemelen ovala elinle sonrada bir parmagini 10.15 sn uzerine bastir durur o an akmasi

Ay insallah benim kizimda alismamistir canim.daha vaktim var o zaman :)) kucaga alip gezdirince cit cikarmiyor.bırakınca yaygarayi kopariyor

puuhhaa ne güldüm yaa.bnmkilerde yatarak emzirmeye yetişmiyor.bu sabah otururken basım düşmüş uyumuşum o 5 dk bna 1 saat gibiydik.öluyorum uyku diyee aah uyku senin kıymetini bilememisiimm
Benim de otururken başım düşmüş ve sonuç boynum tutulmuş

Birde emzirirken insanin cok uykusu geliyor
Yaa özellikle geceleri o kadar uzun emiyor ki uyukluyorum zaman zaman. Önceden ben emzirirken uyuyacaksam eşimi uyandırıyordum, oturup izliyordu bir şey olmasın diye, bu hafta işe başladı onu da uyandıramıyorum, şu an geceler çok zor oluyor

Canim gogsun akmadan sizliyordur muhtemelen ovala elinle sonrada bir parmagini 10.15 sn uzerine bastir durur o an akmasi
Evet canim o an sızlıyor.mesela cocuk uyurken birseyler yiyeyim süt olsun diyorum.yedikten sonra goguslerim sizliyor birden tisortum islanmaya basliyor.hep boşa gidiyor sutler diye uzuluyorum.bundan sonra bastiririm bende uclarina.durur insallah

Bunu nasıl düşünmezler anlayamıyorum ya. Geçen hafta griptim hastnede emzirme odasında oğlumu emziriyordum, premature bir bebek geldi, direkt söyledim, ben gribim sizin bebeğiniz de hassas başka odaya götürürseniz daha iyi olur sizin için diye, kadın teşekkür edip kaçarak uzaklaştı. İnsan tanımadığı bilmediği bebeklere kıyamazken başkaları bile bile hastayken nasıl misafir gelebiliyor çok kızıyorum

Coook gecmis olsun canim
Tamam canim cok tesekkur ederim

Kizlar biz bugun mamaya geciyoruz, kac saate ve ne kadar vermem gerekiyor

Arkadaslar kusuruma bakmayin alintilarim gittigi icin gecmiste bi yerden sonra cvplamaya baslayacagim
Fotograflariniza baktim masallah hepiniz de pek guzelsiniz bebeklerimiz de pek tatli :)) Allahim hepsine saglik ve huzur versin :)

Benim yavrum bagrimda uyuyor suan ben de biraz burada takilayim bakalim :)

Yarin asi gunumuz heyecanli ve tedirginim bu arada.

Kızlar emziren annelerin alabildiği soğuk algınlığı ilacı var mı? Hasta olacağım ben belirtiler başladı. Doktora gitmek saatler alır benim için. Yaşayan varsa söyleyebilir mi
Yapabilirsen sogan corbasi yap ic canim iki ogun 1 er kase ben hamileyken hep boyle iyilestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…