- 18 Nisan 2018
- 537
- 855
- 18
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #77.181
Benim esimin bi arkadaşı hastaneden çıktığımız gun gelmeye kalkmisti duşun milletteki dusjncesizligi arayip tebrik edip en kisa surede gelicem diyen arkadaslarima kibarca her zamn beklerim.40 miz hele bi ciksin diye de dedim mesajlar yerine ulasti ama.yine 40 cikmadan gelenler olduAy varya o duruma bnde sinir oluyorum.kapiya yazı asmalı yeni dogum yapan anneler toparlanmadan bebek gormeye gelenler .hasta hasta misagirlige gelenler.vakitsiz gelenler..manyak bu insanlar yaa.benim ev cok merkezi bi yerde çarşıya çıkan soluğu bende aliyor.yahu geliyorsunda nereye geliyorsun bir dusun dimi müsait mi uykusuz mu..ooff onceden bunlara takmazdım artik takıyorum cunku uygun olamiyrm
Kiz benimkilerde kucuk normaldede altina yastik koymadan emziremiyorum zatenBen otururken uyuyamiyorum maalesef ya çok denedim .Bu yastık üstüne koyup emzirme işi iyi oldu zaten benimkiler normalde 75 simdi 80-85 arası oldu yastık koymazsam yetişmez
Kıyamam ben sana, üzme kendini sabah ola hayrola. Aglamis rahatlamissin yarın herşey daha güzel olacak.
yavrucum bugün doktordaydin panik yapma. Ev değişikliğindendir o. Ayy bende gidicem gözüm korkmaya başladı. Hayır ta izmit ten kalk kayseriye git ha deyince dönemem de.
verdik canim aonunda geçen cuma.şükür bunu da atlatabildikBir takim hastaliklarin tespiti icin onemli mutlaka gotur canim yanina emzik mama artik neyi seviyorsa al susar o zaten canin yanmasi gecsede korkudan agliyorlar
Dikisimin biri kopmus canim ama doktor yeniden dikmedi birsey olmaz dedi anlamadim bu isi.gerisi gecmeye baslamis ama şükürler olsun.yinede agrim hala devam ediyorBen kabız olmadım diye hatırlıyorum canım ama oturup kalkarken dikkat ettim otururken ağırlığını dikiş atılmayan tarafa ver kuru tutmaya çalış kaynar gider dikişin çok olduğu için 20 gün dikkat ister sonra hatırlamayacaksın bile :))
Ben odada duramadim cikardilar beni dayanamam diye.annemin kucagindayken aldilar kuzuBen de yaptım bunları. Senin kucağındayken alsınlar. Kokunu alınca çabuk sakinleşiyor
aynen kuzum verdik kurtulduk şükürler olsun.insallah temiz cikarKoynuna aldiginda susuyor annesi sagligi icin yapmak zorundayiz :)
evet minnosum bu konuda cok haklisin.eşim gercekten beni cok güçlü görüyor.eee koskoca hamileligi tek basima atlattim,herseyde genelde tek basima kosturmak zorunda kaliyorum.bunu da nasilsa atlatirim bunyem saglamdir benim nasilsa.boyle düşünüyor resmen.oturdum agladim dunden onceki gun.senin bana aciman yok diye.dikisimin biri de kopmus ordan oraya kosturcam diye.emzirmek ayri bi sıkıntı zaten.gunler boyle telasli geciyor.10 gündür ne yedigimi bile bilmiyorumEşin kendi yemeğini yapsa ya. Bu halinle senden neden bekliyor ki?! Bence benim gibi yanlış yapıp güçlü görünmüşsün. Artık çok güzel hayır, yapamam, veremem, kalk kendin al demesini öğrendim ben yoksa mutfaktan gelip bana çay versene demeye kadar gitmişti
yatarak olmuyor mecburen oturuyorum canimAllah yardımcın olsun canım. Emzirirken yatmayı dene
sagol canim benim.aldirdik topuk kanini şükürler olsun.insallah temiz cikar.dogduktan yarim saat sonra hastanede topuk kanini almislardi.birde saglik ocagunda vermemiz gerekiyormus.o zaman hastanede neden aliyorlar onu da anlamadimBenim oğlumda ilki acemiydi yalnış yere vurdu iğneyi beceremedi genede çocuğun topuğunu sıktı kan çıkartabilmek için yavrum çok ağladı bi baktım dr yalnış yaptın o yuzden kan gelmiyo dedi acemide bebeğimin topuğunu sıkıp duruyordu bi bağırdım benim bebeğim deneme tahtası değil diye. Öğreniyorsun saygı duyuyorum ama beceremediysen bebeğin canını daha fazla yakmaya hakkın yok dedim ve dr diğer topuktan kan aldı. Seninki neden 2 kere? Benimki gibi bir olaymı yaşadınız canım? Topuk kanına baktır canım önemli bebeğin için ağlamadan atlatır inşallah prenses
Verdik kuzum,bebisim annemin kucagindaydi.Allahtan cok fazla aglamadiSık görülen ve onun için önemli olan hastalıklar taranıyor canım. Git ver bence, hastanedekinden farkı bir kaç hastalık için çocuğun 4 5 gün anne sütü almış olması daha doğru sonuç veriyor. Onun için 1 hafta sonra asm den istiyorlar
Allah razi olsun kuzum benim.cok tesekkur ederim ❤Allahım Allahım... onun fındık burnunu, güzel ağzını yüzünü yerim.. Sağlıkla atlatmışsın ne güzel canım. Allah uzun ömürler versin
fotografta sanki 2 aylik cocukmus gibi cikiyor ama yüzü avucumun ici kadar bile yok minnacik küçücük canım :))Maşallah. Daha tombik görünüyor, daha fazla sanmıştım
Bu grubu gitgide daha çok seviyorum. Birbirimize karşı niyetlerimiz temiz. Yanlış anlaşılmaları da böyle tatlılıkla çözebiliyoruz artıkTamam canim hepimiz cabaliyiruz birlikte mucadele veriyoruz ben alinganlik yaotim biraz sende kusura bakma
Canim gogsun akmadan sizliyordur muhtemelen ovala elinle sonrada bir parmagini 10.15 sn uzerine bastir durur o an akmasiverdik canim aonunda geçen cuma.şükür bunu da atlatabildik
Dikisimin biri kopmus canim ama doktor yeniden dikmedi birsey olmaz dedi anlamadim bu isi.gerisi gecmeye baslamis ama şükürler olsun.yinede agrim hala devam ediyor
Ben odada duramadim cikardilar beni dayanamam diye.annemin kucagindayken aldilar kuzu
aynen kuzum verdik kurtulduk şükürler olsun.insallah temiz cikar
evet minnosum bu konuda cok haklisin.eşim gercekten beni cok güçlü görüyor.eee koskoca hamileligi tek basima atlattim,herseyde genelde tek basima kosturmak zorunda kaliyorum.bunu da nasilsa atlatirim bunyem saglamdir benim nasilsa.boyle düşünüyor resmen.oturdum agladim dunden onceki gun.senin bana aciman yok diye.dikisimin biri de kopmus ordan oraya kosturcam diye.emzirmek ayri bi sıkıntı zaten.gunler boyle telasli geciyor.10 gündür ne yedigimi bile bilmiyorum
yatarak olmuyor mecburen oturuyorum canim
sagol canim benim.aldirdik topuk kanini şükürler olsun.insallah temiz cikar.dogduktan yarim saat sonra hastanede topuk kanini almislardi.birde saglik ocagunda vermemiz gerekiyormus.o zaman hastanede neden aliyorlar onu da anlamadim
Verdik kuzum,bebisim annemin kucagindaydi.Allahtan cok fazla aglamadi
Allah razi olsun kuzum benim.cok tesekkur ederim ❤
fotografta sanki 2 aylik cocukmus gibi cikiyor ama yüzü avucumun ici kadar bile yok minnacik küçücük canım :))
Kizlar bir de birsey sorucam tek göğsü emzirirken diğer gogsunuzden süt akıyor mu sizinde?napiyorsunuz oyle durumda?ben altina bardak tutuyorum sonra cqy kasigiyla veya biberonla vermeye calisiyorum.sizler neler ypiyorsunuz?
Birde annem cocugu kucaga cok alistirmis.her gece mesaimiz basliyor.ben dikislerden hareket edemedigim icin,sabaha kadar kucaginda gezdiriyor.mesela karni tok alti temiz gazi yok,bir sure kendi halinde oyalandiktan sonra aglamaya basliyor.saatlerce kendini kucakta tasitiyor.ben ayvayi yedimannem gidince napcam bilmiyom.insllah o vakte dikislerim bari gecer.
Ay insallah benim kizimda alismamistir canim.daha vaktim var o zaman :)) kucaga alip gezdirince cit cikarmiyor.bırakınca yaygarayi kopariyorCocoChanelmademoiselle bebek kendini güvende hissetmek istiyordur
Burda biri demişti sanki 100 günden önce bebekler aslında bir şeye alışmaz diye
Bazen kucak diye ağlayan benek bazen de beni bırak diye aglayabiliyor
Annen gidince sen kendi düzenini oturtursun :) hiç sıkma canını
Bizimkisi 27-28 gün aramızda yattı
Herkes beşiğinde yatmayacak yandınız siz dedi
Beşiğe ayırdığım gece de en güzel uykusunu uyudu kızım :) demek ki alışmamış bir şeye henüz
Benim de otururken başım düşmüş ve sonuç boynum tutulmuşpuuhhaa ne güldüm yaa.bnmkilerde yatarak emzirmeye yetişmiyor.bu sabah otururken basım düşmüş uyumuşum o 5 dk bna 1 saat gibiydik.öluyorum uyku diyee aah uyku senin kıymetini bilememisiimm
Yaa özellikle geceleri o kadar uzun emiyor ki uyukluyorum zaman zaman. Önceden ben emzirirken uyuyacaksam eşimi uyandırıyordum, oturup izliyordu bir şey olmasın diye, bu hafta işe başladı onu da uyandıramıyorum, şu an geceler çok zor oluyorBirde emzirirken insanin cok uykusu geliyor
Ya ben de uyumamak için çok çaba harcıyorum ama çok zor. Bizim ailede emzirirken uyumayla ilgili kötü bir tecrübe var, ondan çok tembih ederler uyuma sakın diye. Dikkat etmek gerekBen otururken uyuyorum emzirirken gecede gunduzde
Evet canim o an sızlıyor.mesela cocuk uyurken birseyler yiyeyim süt olsun diyorum.yedikten sonra goguslerim sizliyor birden tisortum islanmaya basliyor.hep boşa gidiyor sutler diye uzuluyorum.bundan sonra bastiririm bende uclarina.durur insallahCanim gogsun akmadan sizliyordur muhtemelen ovala elinle sonrada bir parmagini 10.15 sn uzerine bastir durur o an akmasi
Bunu nasıl düşünmezler anlayamıyorum ya. Geçen hafta griptim hastnede emzirme odasında oğlumu emziriyordum, premature bir bebek geldi, direkt söyledim, ben gribim sizin bebeğiniz de hassas başka odaya götürürseniz daha iyi olur sizin için diye, kadın teşekkür edip kaçarak uzaklaştı. İnsan tanımadığı bilmediği bebeklere kıyamazken başkaları bile bile hastayken nasıl misafir gelebiliyor çok kızıyorumSelam gecmis olsun size.cok zor herkesin hasta olmasi.kime kosup bakacagini sasiriyor insan.benimde sevgili bir arkadasim ve 2.5 yasindaki oglu dun bize ugradilar.cocuk hasta ama gezmelerde.ve tabi benim yavrular da suan hasta.acik acik diycem galiba artik hastaysaniz gelmeyin diye.bu ilk degil cunku.
Coook gecmis olsun canimHamileliğimin 28. Haftasında alt göz kapağımın içinde şalazyon oluştu malum hamilelikten etkili bir ilaç kullanamadım ve şimdi ameliyatlık bir hal aldı.
Salı sabahı lokal anestezi ile kesip çıkaracaklar onu gözümün içinden
Doktora ne kadar süre ile emzirmemeliyim diye sordum pek anlaşılır cevap vermedi
Anesteziden sonra sizce kaç kere sütü sağıp dökmeliyim, etkisi ne kadar sürer?
Tamam canim cok tesekkur ederimKanli ishal icin yapilan bir asi diye biliyorum. Asi reddi yapan aileler ve suriyeli cocuklarin tasidigi hastaliklardan dolayi asiyla kurulduğumuz hastaliklar hortlamaya basladi. Yaptırırsan daha iyi olur gibi
Cok gecmis olsun canim. Lokal anestezi cok da uzun sureli kalmaz sanki vücutta. Ezbere konusmak gibi olmasin ama ben 24 sa vermez sonra devam ederdim sanki
Valla ben de varim aslinda ama agrilarim oldugu icin keyfim yok gelemedim pek burayaArtık bebeler çok sakin sanırım geceleri kimse olmuyor artık buralarda :) benim gazmanım dışında :)
Yapabilirsen sogan corbasi yap ic canim iki ogun 1 er kase ben hamileyken hep boyle iyilestimKızlar emziren annelerin alabildiği soğuk algınlığı ilacı var mı? Hasta olacağım ben belirtiler başladı. Doktora gitmek saatler alır benim için. Yaşayan varsa söyleyebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?